Pure Blog & Vlog

13 oktober 2019

15 jaar Pure Skin: the future is bright

Als ik zo terugblik op 15 jaar Pure Skin, voel ik grote dankbaarheid. Ik ben zo dankbaar dat ik door jullie zo trouw gevolgd word en dat jullie op mijn expertise vertrouwen. Anders had ik nooit al die mooie kansen gekregen en deze verhalen kunnen schrijven. Een dikke merci voor de afgelopen 15 jaar.

Verder lezen

09 oktober 2019

15 jaar Pure Skin: Sometimes it’s an mens world bij Pure Skin

Het was niet evident om mannen naar het instituut te krijgen. Een uitgebreid artikel in P-Magazine gaf gelukkig een boost. En het feit dat Katleen Vrombaut, de powerwomen achter het merk 4VOO, zich met grote passie heeft ingezet om mannenverzorging op de Belgische kaart te zetten, heeft natuurlijk ook een rol gespeeld.

Verder lezen

08 oktober 2019

15 jaar Pure Skin: Hollywood diva’s in Sint-Truiden met de carbon peeling

Sinds kort hebben we de Carbon peel (ook Hollywood peel genoemd) in huis. In Amerika bestaat deze peeling al meer dan 10 jaar. Ze werd eerst ontwikkeld voor het behandelen van de vettere acnéhuiden, maar na veelvoudige toepassing en verder onderzoek bleek deze behandeling eigenlijk een multitasker te zijn.

Verder lezen

07 oktober 2019

15 jaar Pure Skin: Spiegeltje spiegeltjes aan de wand: wie is het mooiste van het land?

Ik was zo’n 5-tal jaren bezig met de huidanalyses. Magali werkte hier al een paar jaar en had een groot talent voor kleur. Dankzij de opleidingen die ze hier kreeg in make-up technieken werd ze ook een expert in make-up techniek.

Verder lezen

06 oktober 2019

15 jaar Pure Skin: Smooth hoort bij Pure Skin

Wellicht weet je dat Pure Skin uit 4 pijlers bestaat? Pure skin, Pure Dieet en Pure Make-up kwamen al in eerder stories aan bod. Maar we zijn dus ook al 15 jaar gespecialiseerd in definitieve laserontharing.

Verder lezen

05 oktober 2019

15 jaar Pure Skin: Ik zie wat jij niet ziet met de Visia Huidanalyse

Pure Skin geeft een overzicht van de route en highlights van 15 jaar Pure Skin en Pure Dieet

Verder lezen