Pure Blog & Vlog

22 mei 2018

De frisse zomerstart van Joyce

De zomer is in aantocht en als je nog wat gewicht wil verliezen, is dit hét moment om te starten. Samen met mij. Want ja, ook ik wil enkele kilo’s kwijt. Hoe dat komt? Lees de blog.

Verder lezen

28 april 2018

Papa jij bent knap

Vaderdag komt eraan. Natuurlijk bewonderen we papa altijd en vinden we hem altijd knap. Maar we vertellen dat niet elke dag – hij wordt toch al genoeg verwend? Maar één dag per jaar mag het gelukkig iets meer zijn. Dan roepen we het uit volle borst: ‘Papa jij bent knap’. En dat is ook een Pure verwencadeautje voor ieder fijn moment.

Verder lezen

27 april 2018

Mama jij bent Mooi

Moederdag (dit jaar op 13 mei) is in aantocht. Te vaak vergeten we te uiten hoe dankbaar we zijn voor alles wat ze voor ons doet, haar te vertellen dat ze voor ons de mooiste is… Gelukkig zit het wel in onze natuur om haar extra te verwennen op die ene bijzondere dag. En, mama ben je voor altijd. Daarom vind je hier tips voor de fijnste ‘mama jij bent mooi’ cadeaus voor mama’s in iedere fase van hun leven.

Verder lezen

27 april 2018

5 tips voor het perfecte moederdag cadeau

Mama eens goed verwennen met moederdag zit in onze natuur. Tip eens voor iets anders dan het traditionele boeketje bloemen. Iets waar je lang en veel plezier aan beleeft. Je kan terloops eens zeggen “ohh jammer, mijn reiniger is bijna op…”.  Zeker weten dat er binnenkort een nieuwe in je badkamer staat.

Verder lezen
5 tips voor een happy selfie

06 april 2018

5 tips voor een Happy Selfie

Een Happy Selfie maken hoeft echt niet veel tijd te kosten. Hier alvast onze 5 beste tips.

Verder lezen
Dieet selfie

30 maart 2018

Happy Selfie bij Pure Dieet

April… het nieuwe lentegevoel kondigt zich aan. Heb je ondertussen een maatje of een paar maatjes minder? Vind je het nu dé uitdaging om in je drukke bestaan die hervonden balans te bewaren? Of wil je eindelijk werk maken om je overtollige kilo’s kwijt te spelen? Hulp is onderweg!

Verder lezen