Pure Blog & Vlog

28 november 2019

Waarom ik al drie jaar met Plasma Lift werk

Oogcrèmes voorkomen eerder kraaienpootjes dan ze te genezen. Daarom ging ik na vraag van vele klanten op zoek naar een non invasieve techniek die het gewenste resultaat kon opleveren.

Verder lezen

24 november 2019

Pure Skin kleurt Black Friday met voordeel!

Wist je dat Black Friday uit Amerika is overgewaaid en dat het in België gelanceerd werd door Apple? En dat het ook het startschot is voor de kerstaankopen! Jij koopt toch ook graag leuke cadeaus aan lage prijzen? Wij maken er t.e.m. Cyber Monday (2/12) een fijn voordeelweekend van.

Verder lezen

27 oktober 2019

Het trendrapport wintermake-up van Pure Skin.

Pure Skin stelt de 5 grote trends van de wintermake-up aan je voor in het trendrapport. Ontdek welke jane iredale make-up producten niet mogen ontbreken in je make-up tasje.

Verder lezen

25 oktober 2019

Make-up scan dag: Beyond You 11/11

Wees helemaal on trend met de laatste make-up trends, ontdek de nieuwe foundation van jane iredale Beyond matte en straal bij de feestdagen.

Verder lezen

24 oktober 2019

Goodbye zonnekusjes, hello gave huid

De dagen beginnen te korten, het wordt wat frisser... de herfst is in zicht. Tijd dus om de zomerschade even op te meten en terug te zorgen voor een gave, stralende huid dankzij een peeling en Vitamine-a-zing producten. Heb jij extra vlekjes gespot? Een doffe, vale teint of last van meer droogtelijntjes? Ontdek snel onze 3 P's en wees snel van die zonnekusjes verlost.

Verder lezen

13 oktober 2019

15 jaar Pure Skin: the future is bright

Als ik zo terugblik op 15 jaar Pure Skin, voel ik grote dankbaarheid. Ik ben zo dankbaar dat ik door jullie zo trouw gevolgd word en dat jullie op mijn expertise vertrouwen. Anders had ik nooit al die mooie kansen gekregen en deze verhalen kunnen schrijven. Een dikke merci voor de afgelopen 15 jaar.

Verder lezen