We zijn pas tevreden wanneer onze klanten dat zijn

Ik ben tevreden over het resultaat van Plasma Lift. De foto’s van Joyce spreken ook voor zich!

Expertise is een verplaatsing waard voor Linsey
Plasma Lift Ervaring
Lees verder
Linsey

Voor haar 40ste verjaardag wou Linsey graag een tandje bijsteken en een extra opfrissing van haar blik. Ze wou liever niet laten snijden, maar wel een lifting van haar bovenoogleden zoals bijvoorbeeld met de plasma lift. Na een eerste zoektocht op het internet, was Linsey voldoende overtuigd van de deskundigheid van Pure Skin om van Buggenhout af te zakken naar Sint-Truiden voor een intake.   

"Tijdens de intake heeft Joyce me uiterst correct en duidelijk over de voor- en nadelen van de behandeling en over de te verwachten resultaten geïnformeerd. Ze was eerlijk over het feit dat het wat pijnlijk kon zijn en dat ik moest rekenen op enkele dagen downtime. Haar expertise heeft me overtuigd. Vlak voor de behandeling was ik redelijk nerveus maar Joyce heeft me echt goed op het gemak gesteld. De behandeling zelf was inderdaad wat pijnlijk maar te verdragen en erna viel het voor mij ook mee."

"Ik ben niet gestopt met werken. Ik kreeg van Joyce producten voor na de behandeling mee naar huis. Ik heb gedurende een week de verzorgende concealer gebruikt en de beschermende crème om pigmentatie te voorkomen gebruik ik drie maanden. Ik ben tevreden over het resultaat. De foto’s van Joyce spreken ook voor zich.”

ONTDEK ALLES OVER PLASMA LIFT [gravityform id="52" title="true" description="true"]
Ik ben tevreden over het resultaat van Plasma Lift. De foto’s van Joyce spreken ook voor zich!

Een effectieve behandeling voor de boven- en onderoogleden!

Jo is helemaal overtuigd van Plasma Lift
Lees verder
Jo

Jo komt maandelijks langs voor een gelaatsverzorging en ongeveer een jaar geleden kwam tijdens zo’n behandelmomentje ter sprake dat hij iets aan z’n ogen wou laten doen. Joyce stelde de plasma lift voor en legde alle voor- en nadelen uit. Ze verwittigde ook voor ongemak en gevoeligheid tijdens de behandeling. “En wie kan je dan beter overtuigen dan Joyce”, aldus Jo. Hij maakte meteen een afspraak voor een behandeling van de boven- en onderoogleden.

“Na de behandeling had ik gezwollen ogen, maar Joyce heeft me meteen gerustgesteld en gezegd dat ik een paar dagen geduld moest hebben. En inderdaad, vanaf de derde dag nam de zwelling gestaag af. Ik heb gedurende een week de helende crème gebruikt en nog een tweetal maanden een beschermend product tegen pigmentatie. Die producten kreeg ik mee na de behandeling. Ik ben tevreden over het resultaat van de eerste behandeling. Ook mijn omgeving ziet een frissere oogopslag. Eigenlijk zou ik nu na een jaar de plasma lift best eens herhalen.”

Ontdek alles over Plasma Lift   [gravityform id="52" title="true" description="true"]  
Een effectieve behandeling voor de boven- en onderoogleden!

"Ik heb nog nooit zoveel complimenten en resultaat gehad over deze Carbon behandeling."

Cindy verovert Hollywood dankzij Pure Skin
Lees verder

Cindy verovert Hollywood.

Joyce had mij razend nieuwsgierig gemaakt naar de Hollywood Carbon peel. Tijdens een intake heeft ze me uitgebreid geïnformeerd over het wat, hoe en waarom van de behandeling, over het resultaat dat ik ervan kon verwachten en over de producten die ik daarna best kon gebruiken. Door die info verwachtte ik een redelijk intense behandeling qua geluid en gevoel maar dat viel heel erg mee. De enige gevoelige plek was mijn voorhoofd, maar zelfs daar viel het goed te verdragen. Ik voelde mij tijdens de hele behandeling erg comfortabel en iedere keer dat Joyce van plek veranderde, gaf ze dat ook aan zodat ik niet zou schrikken. De behandeling zelf duurde ongeveer een half uur. De verzorging ervoor was prima maar omdat mijn huid toch wel warm aanvoelde na de peeling, was het verkoelend masker dat Joyce erna aanbracht zeker een goed idee. Net na de behandeling voelde mijn huid enorm goed aan, maar toen ik thuis kwam werd ze weer warm en leek het zelfs of de onregelmatigheden extra naar voren kwamen. Voor sommigen is dit een perfecte lunchbehandeling maar dat zit er niet in voor mij. De dagen daarna werd ik er steeds gelukkiger van: mijn huid verbeterde zichtbaar dag na dag en na een week zag ze er echt spectaculair beter uit. Ik heb nog nooit zoveel resultaat gehad van een schoonheidsbehandeling. Ik kreeg complimenten van mijn man, mijn vrienden en mijn familie over hoe goed ik er uit zag. En dat na pas één keer! Ik heb al eerder twee peelings gehad maar dat werd alleen door mijn man opgemerkt. Ik kan dan ook zeggen dat dit de beste schoonheidsbehandeling is die ik ooit heb ondergaan. Voor herhaling vatbaar en echt aan te bevelen aan iedereen. Je voelt je erna zelf een Hollywoodster. Cindy
"Ik heb nog nooit zoveel complimenten en resultaat gehad over deze Carbon behandeling."

"Ria is al jaren trouwe klant en nog steeds verbluft Joyce haar met haar uitgebreide expertise"

Alle lof voor Joyce en de Hollywood Carbon Peel.
Lees verder
Ria

Alle lof voor Joyce en de Hollywood Carbon peel.

Trouwe fan van Pure Skin

Ik ben al vele jaren trouwe klant van Pure Skin en heb als het om de verzorging van mijn huid gaat een grenzeloos vertrouwen in Joyce. Ze is weer super enthousiast. Ze heeft een nieuwe behandeling in huis die zowel Egon als zijzelf getest hebben en waarvan het resultaat haar helemaal overtuigd heeft. De Hollywood of Carbon Laserpeel. Zou een echte opkikker zijn voor mijn gevoelige en tikje onzuivere huid.

Joyce is een echte Skin expert

Joyce heeft de werking en het beoogde effect helemaal toegelicht en me aangeraden om ook hals en decolleté mee te nemen en te kiezen voor de anti-aging formule. Up we went: Joyce waarschuwde me om niet te schrikken voor het geluid. Maar dat viel al bij al mee (veel minder erg hoor dan het boortje van de tandarts). Het laseren deed helemaal geen pijn, het voelde als een warme en relaxerende massage (meegenomen). Het peelen was zo voorbij. En daarna voelde ik haast hoe mijn huid de vitaminesupplementen opslorpte. Enige minpuntje is misschien de geur van verbranding tijdens de behandeling?

Fantastisch resultaat met deze Hollywood carbon peel

Ik vind het resultaat fantastisch: meteen na de behandeling was mijn huid zo zacht als een babyvelletje, ze zag er fris, rozig en glanzend gezond uit. Geen spoortje van de behandeling zelf. De dagen erna was het ‘schone’ gevoel zelfs nog sterker aanwezig. Geen zwart puntje te bespeuren, het voelt echt alsof mijn huid langs binnen en buiten helemaal zuiver gemaakt is. En het zachte strakke gevoel en de gezonde glow blijven ook lekker nazinderen. Mijn volgende sessie binnen 4 weken is geboekt. Ik kan het iedereen echt aanbevelen: deze behandeling is echt value for money. Ria Wil jij ook stralen als een echte Hollywood star? Staan een strakke, frisse huid op jouw verlanglijst? Boek dan net zoals Ria jouw Hollywood carbon peel.
"Ria is al jaren trouwe klant en nog steeds verbluft Joyce haar met haar uitgebreide expertise"

“Kennis en discretie zijn enorme troef”

Voor Mieke is huidverzoring bij Pure Skin weldadige me-time
Lees verder
Mieke
“Ik was vanaf de eerste dag helemaal overtuigd door Joyce omdat ze over een uitmuntende kennis beschikt. Ze is absoluut niet te vergelijken met een doorsnee schoonheidsspecialiste. Joyce is echt geïnteresseerd in haar vak en in de medische aspecten van de huid en het verouderingsproces. Ze is nieuwsgierig en heeft geen angst van vernieuwing. Ze schaft regelmatig nieuwe apparatuur aan, ze test andere merken. Dat vind ik ontzettend knap. Ze geeft je ook altijd de voor jou geschikte informatie en is totaal niet opdringerig naar verkoop of behandelingen toe. Omdat ik dermate geniet van de behandelingen, ben ik eerder de vragende partij om de nieuwe afspraak een weekje vroeger te zetten. Ik werk waanzinnig lange dagen en heb niet zo veel tijd voor mezelf. Dankzij Joyce houd ik toch mijn jeugdige uitstraling en krijg ik pure me-time. Ze is ook enorm discreet. Je durft er al eens wat vertellen of wat stoom aflaten. Soms ziet ze het meteen als ik binnenkom en dan zegt ze ‘oei, we gaan je weer oppeppen’. En inderdaad, na anderhalf uur bij Pure Skin, kijk ik in de spiegel en ik zie terug een andere mens en voel me ook weer een andere mens. Ik ben over de behandelingen en de producten voor thuisgebruik buitengewoon tevreden. En Joyce, dat is gewoon een hele toffe madam.”
“Kennis en discretie zijn enorme troef”

“Stralende uitstraling”

Laura geniet van de zichtbare resultaten van huidverzorging bij Pure Skin
Lees verder
Laura
“Behalve een sporadisch bezoekje aan een instituut links en rechts en wat eigen probeersels thuis, ben ik eigenlijk nooit op een professioneel begeleidde manier met de verzorging van m’n huid bezig geweest. Met het ouder worden, besef je op een bepaald moment dat het toch iets meer mag zijn. Op aanraden van een collega ben ik naar Pure gestapt voor een professioneel anti-aging advies. Ik werd meteen verrast door de zeer rustgevende omgeving en de zorgzaamheid van Joyce. Ze is gestart met een grondige analyse en heeft daarmee meteen mijn zwakke punten aangewezen. Daar is vanaf de eerste gezichtsbehandeling aan gewerkt. Door de combinatie van de verzorging bij Pure Skin en de juiste verzorging voor thuis, merk je al snel het verschil. Je huid bepaalt per slot van rekening een groot deel van je uitstraling en daar heb je wat voor over. Ik ga nu met regelmaat langs voor een behandeling en krijg dan altijd effectieve suggesties voor extra verbetering. Joyce gaat stap voor stap en dat geeft je een goed gevoel. Je ziet het zelf wel, maar als de omgeving opmerkt dat je er de laatste tijd zo stralend bijloopt, dan is dat toch de kers op de taart!”
“Stralende uitstraling”

“Lekker ontstressen”

Peter vindt zijn huidverzorging in de eerste plaats genieten
Lees verder
Peter
“Ik kampte al een poos met huidproblemen en ontving op een dag een promotiemail van Pure Skin. Die zag er zo aantrekkelijk uit dat ik dacht ‘dit moet ik proberen’ en onmiddellijk een afspraak gemaakt heb. En daar heb ik nog geen minuut spijt van gehad. Joyce heeft mijn huidproblemen (die vooral stressgerelateerd zijn) perfect geanalyseerd. Vanaf de eerste behandeling was er een duidelijk zichtbare verbetering. Ik laat nu periodiek mijn huid verzorgen in het instituut en gebruik dagelijks de producten die Joyce mij aanbeveelt. Die combinatie zorgt voor een resultaat waarover ik bijzonder tevreden ben. Joyce is echt een professional die weet wat je nodig hebt. Het is bij Pure Skin bovendien bijzonder aangenaam vertoeven. Ik geniet er enorm van mijn me-time en kom er telkens compleet zonder stress en als herboren buiten. Dat alleen al… Ondertussen zijn er verschillende collega’s via mij bij Joyce beland en ook die zijn allemaal even tevreden. Een pluim.”
“Lekker ontstressen”

“Merkbaar beter: mijn huid en de service!”

Frederik vindt de huidverzorging maar ook de service bij Pure Skin klasse.
Lees verder
Frederik
“Ik heb altijd een moeilijke huid gehad. Bleek, droog, snel geïrriteerd. Ik heb Pure Skin eerder toevallig via het internet ontdekt. En ’t was een leuke ontdekking. Ik voelde me bij Joyce direct in goede handen. Na een huidanalyse heeft ze me resoluut aanbevolen om altijd, elke dag een crème met UV-bescherming te gebruiken. Ook heeft ze me geleerd hoe mijn huid best te reinigen met een mild reinigingsproduct. Ze heeft mijn huid behandeld met peelings en hydraterende verzorgingen. En ze heeft me de eerste keer niets verkocht maar me met een zak staaltjes huiswaarts gestuurd. Om eerst te testen wat voor mij de beste verzorgingscrèmes zijn. Ik moet toegeven dat ik ze probeerde en al snel merkte dat mijn huid niet meer zo geïrriteerd aanvoelde (en uitzag). Het werkt. Nu ga ik geregeld voor mijn verzorging naar Joyce. De fijne babbel en het relaxmoment op de bank zijn mooi meegenomen. Want Joyce is echt een hele fijne dame. Ze zal je ook nooit iets overbodigs verkopen. Integendeel, ze heeft me geleerd om te doseren want teveel smeren is ook niet goed voor mijn huid… Inmiddels ben ik verhuisd en is de afstand wat kleiner geworden, maar eerst moest ik een behoorlijke afstand afleggen. Als ik dan een of ander product nodig had, moest ik maar even bellen of mailen en het zat de dag erna in mijn bus. Betalen mocht ik na ontvangst gewoon via overschrijving. Zo’n service en vertrouwen, dat kom je niet vaak tegen.”
“Merkbaar beter: mijn huid en de service!”

“De juiste stimulans om vol te houden”

Yannic verloor snel veel gewicht met PowerSlim en houdt het nu mooi op peil
Lees verder
Yannic
“Via, via ben ik bij Joyce terechtgekomen voor dieetadvies. Ik heb in het verleden nog wel andere proteine diëten geprobeerd, maar dat was altijd op eigen houtje en het ging altijd verkeerd. Achteraf heb ik ook gehoord dat dit soort experimenten helemaal niet gezond zijn. Het grote verschil zit in de goede begeleiding die Joyce mij met PowerSlim geeft. Is het even moeilijk, dan is zij via mail altijd bereikbaar voor een stimulerende tip. Vooral de eerste week was dat voor mij een hele steun. Voor mij is die begeleiding ook een (nodige) stok achter de deur. Als ik gezondigd heb, zet Joyce me snel weer op het juiste spoor. Een week niet gewandeld of gefietst? Ze merkt het meteen aan mijn spiermassa en stimuleert me om terug te fietsen. Want behalve lekkere en snel te bereiden recepten, geeft ze ook bewegingsadvies. En dat zijn geen extreme inspanningen in de sportclub; gewoon een half uurtje per dag stevig wandelen of drie keer een kwartiertje op de hometrainer volstaan. Dit dieet is ook echt geen straf. Alles is allemaal even lekker, de broodsoorten en deegwaren van PowerSlim smaken zelfs beter dan gewone. Ik ben half februari gestart en in mei gaf de weegschaal min 20 kg aan. Dat snelle gewichtsverlies stimuleert je uiteraard om verder gezond te eten en te leven! Het enige minpuntje is misschien dat je een iets hoger budget aan je eten besteedt, maar ik heb er dat graag voor over. ’t Is per slot van rekening voor mijn gezondheid. Ik voel me stukken fitter, zie er stukken beter uit, kan weer vlotte kleding dragen… Ik ga zeker blijven doen wat Joyce me zegt.”
“De juiste stimulans om vol te houden”

“Kilo’s energie en uitstraling gewonnen”

Heidi is heel gelukkig met haar nieuwe uitstraling dankzij PowerSlim
Lees verder
Heidi
“Ik ben in november bij Joyce met PowerSlim gestart en in februari was ik 15 kg kwijt. Momenteel houd ik mijn gewicht goed stabiel. Dat is een hele prestatie, maar wel één die niet veel moeite kost. Er is denk ik geen dieet dat ik in het verleden niet geprobeerd heb. Ook andere proteine diëten, maar dat waren er van het type waarbij je louter van zakjes met water moet leven. Dat ging mij echt niet af. Ik wil eten op m’n bord. Als ik dat vergelijk, dan kost dit dieet – of noem het eerder een methode of levensstijl – me echt heel weinig moeite. Ik heb nooit honger gehad, altijd even lekker gegeten (met dank aan mijn echtgenoot, de kok in huis) en ondertussen vlogen de kilo’s eraf. Je kan ook makkelijk naar een feestje of deelnemen aan een etentje, als je maar een beetje oplet wat je kiest. De begeleiding van Joyce is geweldig. Wat ze je voorhoudt, dat gebeurt ook effectief. Je gaat met plezier terug langs omdat je weet dat je inderdaad kilo’s verloren bent. Joyce geeft je telkens fijne en makkelijk te bereiden recepten en een boodschappenlijst vol lekkere en pure ingrediënten mee, waarmee je bewuster gaat winkelen. En wat ook enorm prettig is: Joyce geeft je altijd het juiste complimentje, waardoor je weer buiten wandelt met een heel positieve ingesteldheid. Ik voel me nu stukken fitter en energieker en dat straal ik blijkbaar uit, want ook vanuit mijn omgeving regent het mooie complimenten. Dat maakt de kans om te hervallen in slechte gewoontes wel heel klein. Ik zeg dan ook tegen iedereen: doen!”
“Kilo’s energie en uitstraling gewonnen”

“Bekeerd tot pure eetgewoontes”

Ellen is helemaal gewonnen voor pure ingredienten en PowerSlim producten
Lees verder
Ellen
“Ik heb ontzettende lang getwijfeld alvorens de stap te zetten. Per slot van rekening moest ik niet zoveel kilo’s verliezen (een zevental en die gingen er met PowerSlim supersnel vanaf). Had al één en ander over het PowerSlim dieet gehoord, maar mijn echtgenoot en ik dachten dat het om het zoveelste ‘pakjesdieet’ ging. Meteen na de kennismaking bij Joyce was ik helemaal voor het idee gewonnen. Haar aanpak heeft me heel aangenaam verrast. De manier waarop zij je wijst op het belang van ‘pure ingrediënten’ en die weer op je boodschappenlijstje zet, maakt dat je terug stilstaat met wat je bereidt, bewust omgaat met je voeding. Het is zelfs zo dat mijn echtgenoot vanaf de eerste week dat ik kookte met de PowerSlim producten, meldde dat we in geen tijden zo lekker gegeten hadden. Ook onze huid werd merkbaar zachter en soepeler. En bij een bloedcontrole bleek mijn cholesterol (die voor mijn PowerSlim dieet wat te hoog was) ook helemaal op peil te zijn. Ik kan gerust zeggen dat eten volgens de PowerSlim methode in ons gezin alleen positieve effecten heeft en zorgt voor beduidend minder stress. Het leuke is dat we het nog altijd lekker vinden en dat onze maaltijden gevarieerder zijn dan ooit. Zonder dat dit meer tijd of moeite kost dan voorheen. Dus Joyce: ik kan jouw aanpak aan iedereen aanbevelen. Je geeft de push die we nodig hebben, je volgt de resultaten op een fijne manier: meelevend, stimulerend, altijd positief en nooit berispend. Je bent een aangenaam mens en je tips op facebook zijn altijd een meenemer.
“Bekeerd tot pure eetgewoontes”

“Gemakkelijk vol te houden”

Gunther boekt voor het eerst resultaat met dit koolhydraatarm dieet
Lees verder
Gunther
“Als bakkerszoon heb ik van huis uit een grote liefde voor brood (veel brood) en pasta (veel pasta). En dat merkte je uiteraard aan de weegschaal. Ik heb nu net fase één van het PowerSlim dieet voltooid en dat leverde mij een gewichtsverlies op van 20 kg in drie maanden. Ik moet eerlijk zeggen dat dit een resultaat is wat ik nooit bereikt heb met de talrijke diëten die ik al gevolgd maar nooit volgehouden heb, omdat het resultaat meestal minnetjes was. Dat, samen met de persoon van Joyce, is zeker de reden dat voor mij dit proteine dieet zo goed vol te houden is. Joyce is een heel aangename persoon maar ze geeft je toch met de nodige overtuiging dat duwtje in de rug dat je nodig hebt om te starten en vol te houden. Je kunt echt op haar rekenen en ze legt je ook heel goed uit waarom iets wel of niet werkt, gezond of niet gezond is. Ondertussen ben ik het na drie maanden helemaal gewoon om te eten volgens een ‘stramien’ met de PowerSlim recepten en heb ik ook met kleinere porties voldoende. De motivatie is nog steeds groot en ik begin straks aan de volgende fase: dat nieuwe gewicht behouden.”
“Gemakkelijk vol te houden”

“In vertrouwen”

Mario en Tim kozen Pure voor laserontharing
Lees verder
Mario en Tim
“Tim en ik hebben op een bepaald moment gezamenlijk beslist om iets te laten doen aan de ons storende lichaams- en gelaatsbeharing. Door een aantal professionele raakvlakken hebben we Joyce ontmoet. We hadden ondertussen zelf al wat opzoekingswerk naar permanente laserontharing verricht, maar naarmate we Joyce beter leerden kennen, raakten we steeds meer overtuigd dat we hiervoor best naar Pure stapten. De behandelingen met zijn niet pijnloos, maar toch zeer draagbaar en de resultaten zijn meer dan overtuigend. Joyce is een super professionele dame, die leeft voor haar werk. Iets wat bij mij een gevoel van herkenning oproept. Er worden ook totaal geen valse verwachtingen gecreëerd, je weet precies waar je aan begint en wat je gaat krijgen. En als er toch eens een probleempje opduikt, dan heeft Joyce altijd een oplossing. Als je bedenkt dat ik ondertussen geregeld klanten uit het salon naar Joyce verwijs (wat Joyce overigens ook doet in omgekeerde richting), dan mag je echt wel praten over wederzijds respect en vertrouwen. Best zeldzaam tegenwoordig.”
“In vertrouwen”

“Beter resultaat!”

Micha haar ervaring met laserontharing
Lees verder
Micha
“Ik ken Joyce al geruime tijd. Ooit waren we buren. Ik ben ook al jaren geleden met definitief ontharen gestart (weet zelfs de naam van die methode niet meer). Toen mijn zoontje kwam, ben ik er even mee gestopt, maar vanaf het ogenblik dat ik vernomen heb dat Joyce ook laserontharing aanbood, ben ik met Lightsheer terug opgestart. Joyce is een lieve en heel gemotiveerde dame die er voor haar klanten 100% is. Telkens ik ga, krijg ik de tijd die nodig is en gaat alle aandacht volledig naar mij. De dame van Laser-4-you heeft me de principes haarfijn uitgelegd en me daarmee overtuigd om ook die zones aan te pakken waar ik eerder angst had voor de pijn. Dankzij het advies en de hele goeie tips, viel dat ontzettend mee. Ondertussen heb ik een drietal zones achter de rug en ik kan het vergelijk maken: het is efficiënter, je ziet sneller resultaat. Echt een aanrader.”
“Beter resultaat!”

“Tijd gewonnen”

Sofie is zeer tevreden over de permanente ontharing
Lees verder
Sofie
“Joyce geeft je altijd een super aangename, open ontvangst. Je voelt je meteen welkom. Tijdens de behandelingen (ik laat ook mijn gelaat en handen verzorgen bij Joyce) weet zij altijd het perfecte evenwicht te bewaren tussen sociaal contact en professionaliteit. Terwijl je gezellig kletst over ditjes en datjes, ondervind je toch dat ze snel schakelt en heel goed weet waar ze mee bezig is. Haar kennis is heel uitgebreid. De permanente ontharingen verliepen voor mij fantastisch. Ik ben enkele jaren geleden met een aantal beurten opgestart en had het geluk dat de behandelingen zeer snel aansloegen, waardoor ik er maar een beperkt aantal nodig had. Met één onderhoudsbeurt per jaar ga ik nu met haarloze benen door het leven; een enorme tijdswinst. De dame die de laserontharing uitvoert, kent me ondertussen. Ook dat is aangenaam: je ziet weer hetzelfde vertrouwde gezicht, je kunt rekenen op wederzijds vertrouwen. Je geeft je immers niet graag bloot aan iedereen.”
“Tijd gewonnen”

“Snel en natuurlijk”

Ilse kiest voor een snelle en natuurlijke make-up
Lees verder
Ilse
“Eens je de minerale make-up van jane iredale bij Pure Skin leert kennen, gaat er echt een andere wereld voor je open. Magali geeft je bij het kiezen van de juiste tinten en de manier van aanbrengen echt advies op maat. Ik vind het vooral fantastisch dat het gaat om natuurlijke producten waarmee je huid blijft ademen en die absoluut niet schadelijk of irriterend zijn. Ik heb ook al een paar keer deelgenomen aan een make-up workshop bij Pure Skin en dan krijg je van Magali werkelijk onbetaalbare tips & tricks. In stapjes leer je hoe je correct je foundation aanbrengt of hoe je het best je ogen opmaakt. Ze laat je rustig experimenteren. Ze dringt je nooit producten op, maar laat je vrij om wel of niet iets aan te schaffen. Als iets je niet lukt, kun je altijd op haar rekenen voor extra advies. De producten zijn ook makkelijk en snel aan te brengen en ogen uiterst naturel. Net of je niks gebruikt hebt, maar je merkt het wel duidelijk aan je egalere teint, je open oogopslag, … En het is zo gebeurd. Dat is voor mij zeker een must. Met drie kinderen in huis kan ik je verzekeren dat je ’s ochtends niet de ruimte hebt om in de badkamer uren te besteden aan je uiterlijk.”
“Snel en natuurlijk”