20 september 2023

Renew your make-up tools

RENEW YOUR LOOK, RENEW YOUR SKINCARE MAKE-UP

Make-up trends herst-winter 2023-2024

Hopla. In de fashion- en make-up wereld is het nieuwe seizoen helemaal gestart. Wie graag in de weer is met highlighter-kwasten, felle oogschaduw en eyeliner in opvallende tinten moet ik helaas teleurstellen. Zowel in de mode als de make-up trends van dit najaar lijkt de tijd van glitter en glamour alweer voorbij. Alles is een stuk meer ingetogen. De grote modehuizen kiezen massaal voor tijdloze en rustgevende elegantie. Voor beauty ‘au naturel’ waar ogenschijnlijk nauwelijks make-up aan te pas komt. Ogenschijnlijk, want uiteraard moet je voor die gezonde glowy look wel met de juiste make-up aan de slag. Kijk je even mee?

FOUNDATION AU NATUREL GLOW

Modehuizen zoals Gaurav Gupta, Giambattista Valli, Zimmermann, Acne Studios en Valentino gingen au naturel, maar wel met eenglowy finish. Die tendens vind je ook terug in mijn favoriete primers en foundations van jane iredale.

 

 

Primer voor de jongere huid:
Smooth affair illuminating glow

Primer voor de rijpere huid:
NEW Hydropure Tinted Serum

Foundation:

Foundation maakt deel uit van het jane iredale total skincare system. Remember: jane iredale = the skincare make-up! Daarom vul je de primer aan met de huidverbeterende foundation die het beste matched met jouw huid en fixeer je alles met een hydration spray.

JE WEET NIET WELKE FOUNDATION JIJ MOET KIEZEN?
BOEK EEN GRATIS* BASIS MAKE-UPADVIES VAN 30 MIN.
*gratis bij aankoop van het jane iredale make-up system (primer – foundation – kwast – spray)

RED POWER

Wees gerust, we moeten niet helemaal veranderen in een kleurloos legioen. Er is ook nog een glimp kleur te zien tussen de minimalistische make-up trends. Met vuurrode lippen is rood de winnaar van het seizoen. Dit zag ik bij Adeline André, Ashi Studio, Giorgio Armani en A.W.A.K.E. Mode. Zuhair Murad voegde donkerrode lipliner toe voor een 90’s look. En jawel, jane iredale heeft de perfecte tools om die powerful look te evenaren.

Just kissed forever red (lichte power)
Jouw eigen rode power dankzij de zuurtegraad van je lippen

New: Colorlux hydrating cream lipstick (krachtige power) 

METALLIC EYES

De metallic trend duikt op in de mode en bij beauty. Bij make-up gaat het met name om oogschaduw in koele kleuren met een frosty finish. Denk aan zilver, paars, metallic blue, peach-oranje en groen. Bij Chanel, Shiatzy Chen en Yuzefi zag ik deze trend voorbijkomen. Chloé ging voor een subtielere aanpak, waarbij de metallic oogschaduw alleen in de binnenhoek van de ogen werd aangebracht. En ook jane iredale houdt van dit gamma!

Metallic Look Storm Chaser (paars):

Nude look Pure Basics (oranje)

Trio Ravishing (paars – groen – goud)

BLACK EYELINER: HET MAKE-UP DETAIL VOOR DE KOMENDE WINTER

De meest opvallende trend is zeker de comeback van zwarte eyeliner met focus op het doortrekken van de lijn. Zowel voor beginners als gevorderden heb ik met jane iredale de perfecte eyeliner in huis om jouw ogen te laten spreken.

On trend als je wil starten met eyeliner: de mystikol

On trend als je al wat meer ervaring hebt: de liquid eyeliner


Allemaal mooi en wel denk jij nu, maar welke tinten zijn geschikt voor jouw skintone en maken van jou een geslaagde najaarsgodin? Boek dan nu jouw persoonlijke make-up scan of make-up advies. 

Meer blogberichten

Peach Fuzz, de nieuwe kleur van 2024

Pure Skin vertelt je meer over de nieuwe kleur Peach Fuzz en stelt on trend make-up jane iredale voor. Are you ready for 50 shades of Peach Fuzz?

Verder lezen

Slimme tips voor een stralende zomerhuid

Pure Skin geeft je slimme tips en make-upadvies voor een stralende, gezonde zomerroutine.

Verder lezen

Nieuwe make-up trends herfst-winter 2022

Pure Skin heeft de beste make-up wintertrends verzameld voor vrouwen met een druk leven.

Verder lezen