Pure Skin FAQ

Pure Skin gaat een stapje verder dan het traditionele schoongheidsinstituut. Pure Skin kent de problematiek die een hectisch leven met zich meebrengt en de gevolgen ervan voor de huid. Daarom focussen wij op zowel direct als langdurig resultaat. We zijn uiteraard geen artsen, maar we beschikken wel over voldoende kennis van de huid en over de middelen om op een veilige maar doeltreffende manier de beste resultaten te bereiken voor iedere huid en ieder huidprobleem. Alles opdat jij pure jezelf kan zijn.

Vooral vrouwen en mannen met een druk leven ervaren het advies en de behandelingen bij Pure Skin als uitermate waardevol. De momentjes Pure ‘me-time’ en de tijdbesparende aanbevelingen worden zeer op prijs gesteld.

Iedere huid is anders en vraagt een andere aanpak. Op het eerste zicht zijn de gevolgen van bv. de zon vaak nog niet zichtbaar. Maar met onze Visia Huidanalyse brengen we alle minpuntjes (hoe minimaal ook nog) aan het licht. Op die manier krijgen we een zeer goed inzicht in de conditie van de huid en kunnen wij een persoonlijk plan van aanpak opstellen.

Pure Skin kan bogen op ronduit schitterende resultaten met de peelingprogramma’s, maar de topspecialeit is microneedling. Hierin is Joyce Buttiens enorm bedreven. Haar behandelingen worden tot ver over de landsgrenzen heen als voorbeeld genomen omwille van het resultaat.

De behandelingen van Pure Skin focussen op resultaat. Nu en voor de toekomst. Joyce en Magali zijn experts die zich voortdurend bijscholen. Er wordt gewerkt met de allernieuwste technieken en met producten die zeer hoge concentraties aan actieve bestanddelen bevatten. Dat zorgt voor een huid die met het stijgen der jaren haar gezondheid en jeugdig aanzicht behoudt. De meerprijs meer dan waard!

In de loop der jaren viel het op hoeveel vrouwelijke klanten van Pure Skin er geen idee van hebben hoe ze zich ’s morgens in slechts enkele minuten kunnen maquilleren om weer een hele dag stralend aan de slag te gaan. En hoeveel vrouwen ook niet weten hoe ze snel hun minpuntjes kunnen verdoezelen en sterke punten kunnen versterken. Nochtans is dit de wens van velen. Dankzij de Make-up scan kan iedere drukbezette vrouw dat nu individueel leren in 90 minuten. De bestbestede in menige loopbaan…

Minerale make-up past perfect in het Pure plaatje. Minerale make-up is goed voor de huid. De minerale make-up van jane iredale wordt ook ‘The skincare make-up’ genoemd omdat deze vocht vasthoudt, kalmeert en beschermt (tegen bv. de zon).

‘Cosmetische’ make-up bevat heel wat vulmiddelen zoals talk en maismeel. In tegenstelling tot mineralen spotgoedkoop, maar niet de beste vriend van je huid. Talk verstopt de poriën, kruipt in fijne lijntjes en is uitdrogend. Minerale make-up bestaat grotendeels uit ijzeroxide (een natuurlijke kleurstof), titanium dioxide (natuurlijke bescherming tegen UV-straling) en zinkoxide (werkt kalmerend en verzachtend).

Minerale make-up gaat langer mee, je hebt er minder van nodig en je krijgt een veel natuurlijker, frisser resultaat. Bovendien verdraagt haast iedereen minerale make-up door de afwezigheid van schadelijke stoffen zoals kunstmatige geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Ook overtuigd?