21 januari 2024

Peach Fuzz, de nieuwe kleur van 2024

PEACH FUZZ: DE NIEUWE KOESTERENDE KLEUR VAN 2024

Een nieuw jaar, dat betekent ook een nieuwe trendkleur. Allicht werd Peach Fuzz niet toevallig gekozen als kleur van het jaar 2024. Volgens Pantone is het de kleur die het verlangen weergeeft om onszelf en anderen te koesteren.

Een fluweelzachte perziktoon die geest, lichaam en ziel verrijkt. De kleur houdt het midden tussen roze en oranje. Ze doet je denken aan zachte, frisse perziken en geeft een gevoel van vrede en sereniteit. En is dat niet wat we in deze turbulente periode vol wereldwijde conflicten nodig hebben: zachtheid en zorg?

Het lijkt er dan ook op dat de keuze voor deze kleur een oproep is tot verbinding en het koesteren van onszelf en onze fysieke en mentale gezondheid. Een zware taak voor een onschuldige kleur als je het mij vraagt, maar toch… het werkt.

NU AL GOED OPGEPIKT IN HET FASHION CIRCUIT

Op de spring/summer 2024 catwalks van Gucci, Jil Sander en Sportmax dook de perzik roze kleur al meermaals op. Je zag ze niet alleen in de kleding maar ook in de make-up looks.

Peach Fuzz is dan ook een dankbare kleur die bij ieder type past en op verschillende manieren kan ingezet worden in je make-up ritueel. Ze geeft je positieve energie en is geschikt voor het creëren van zowel een elegante als een casual make-up look!

MET JANE IREDALE BEN JE HELEMAAL ON TREND

Niet alleen koos jane iredale voor een update met nog verbeterde verzorgende ingrediënten en een rebranding van haar make-up lijn, mijn favoriete merk heeft ook de juiste producten in huis om jouw perfecte Peach Fuzz make-up te creëren.

Jouw oogmake-up

trend make-up jane iredale PureBronze shimmer bronzer Peaches & Cream

Peach Fuzz is een geweldige kleur om je ogen zacht en subtiel aan te zetten, wil je graag meer power geven aan je look, dan kan je afhankelijk van je oogkleur een paarse of zelfs groene touch toevoegen. Met het multifunctionele pallet Peaches & Cream sla je 2 vliegen in 1 klap. In enkele seconden de perfecte oogmake-up én een sunkissed glow. Onmisbare tool in je make-up tas (ik kan niet meer zonder).

Voor een gezonde blos op je wangen

Pure make-up trends jane iredale pure pressed blush whisper

De nieuwe kleur van het jaar tovert een natuurlijke gezonde blos op je wangen. De Whisper Pure Pressed Blush wordt zeker ook your best friend. Aanbrengen met de White fan op de appeltjes van je wangen.

Wil je graag wat meer power aan je look geven? Kies dan voor de Ethereal Glow Time Blush Stick.

Jane iredale glow time blush stick ethereal - make-up trend

Zachte peachy lippen

Ook voor je lippen ben je met jane iredale helemaal on trend. De Summer Peach en Forever Peach geven je een instant vrolijk zomergevoel.

Wil je graag een zachte liplook, ga dan voor de Summer Peach Lip Gloss.

Wil je liever wat meer power en je eigen Peach Fuzz kleur creëren? Kies dan voor de Forever Peach. Hiermee krijg je aan de hand van de PH van jouw lippen je eigen Peach Fuzz tint.

Forever Peach Just kissed

 

Meer blogberichten

Renew your make-up tools

Trendrapport make-up herfst-winter 2023 van Pure Skin en tips en actie met jane iredale’s make-up tools

Verder lezen

Slimme tips voor een stralende zomerhuid

Pure Skin geeft je slimme tips en make-upadvies voor een stralende, gezonde zomerroutine.

Verder lezen

Nieuwe make-up trends herfst-winter 2022

Pure Skin heeft de beste make-up wintertrends verzameld voor vrouwen met een druk leven.

Verder lezen