03 februari 2024

Tournée minerale voor je huid

TOURNÉE MINERALE VOOR JE HUID

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

DE EERSTE STAP NAAR EEN GEHYDRATEERDE HUID…

Smeer een crème die doet wat hij belooft. Ja, niet gemakkelijk te vinden. Maar daarom ben ik er om jou te helpen. Mijn topmoisturizer om normale tot droge huid optimaal te hydrateren is de Super Moisturizer van Environ. Met zijn unieke mix aan verzachtende, herstellende en hydraterende ingrediënten zoals sheabutter, glycerine, pro vitamine B5 en glycol is het een meester in het toevoegen van hydratatie aan je huid. Op die manier verdwijnen die droogtelijntjes als sneeuw voor de zon en blijft je huid tot 72u gehydrateerd met 1 smeerbeurt.

Hop, naar de SUPER MOISTURIZER.

 


GLYCOL- EN MELKZUUR VOOR MEER HYDRATATIE, HELLO CLEOPATRA

Een tip waar je waarschijnlijk versteld van gaat staan. Voeg een exfoliant toe aan je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Glycol- en melkzuur zijn je partners in crime. Ze verwijderen niet alleen je dode huidcellen waardoor je Super Moisturizer nog beter kan indringen maar ze transporteren de ingrediënten ook beter naar je levende huidlagen. Daar waar je moet zijn als je je huid echt wil zien veranderen. Zo gaat je doffe huid snel weer stralen en geef je ze nog een extra boostje. Voeg de Alpha hydroxy night cream toe aan je vitaminecrème of je moisturizer en verhoog het resultaat. Maak dus je eigen huidmocktail. SCHOL!

Naar de EXFOLIANT ALPHA HYDROXY NIGHT CREAM

BODY OIL TO THE RESCUE

Droge benen, voeten, kniën of ellebogen? Tijd om ook je lichaam wat extra aandacht te geven met een verzorgend en huidverbeterend lichaamsproduct. De Environ ACE Body oil maakt je huid niet alleen lekker zacht, maar de rijke vitamine-olie gaat in combinatie met de zuurtjes van de Dermalac lotion je lichaam optimaal herstellen, kalmeren en verzachten. Denk eraan summerbodies are made in winter!

NAAR HET BODY POWER DUO: ACE BODY OIL EN DERMALAC LOTION

EXTRA ZACHTE HANDEN

Ook je handen kunnen wat extra liefde gebruiken. Smeer je handen in met de Handdrink van jane iredale. Deze dorstlesser voor je handen beschermt, hydrateert en herstelt je handen. Een heel verfrissende pigmentverhelderende handcrème boordevol vitamines en met de heerlijke frisse geur van citroengras.

NAAR DE HANDDRINK

Meer blogberichten

Je huidbarrière, het veiligheidsjasje

Je huid is je grootste orgaan, en er is onnoemelijk veel over te vertellen. Deze keer wil ik learnings met je delen over je huidbarrière. “De huid-wat” hoor ik je al zeggen… wel,  het beschermlaagje of schild van je huid. En ja hoor, hoe liever jij bent voor de barrière van je huid, hoe gezonder, stralender en liever jouw huid voor jou zal zijn.

Verder lezen

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

Verder lezen

A Happy and Pure New Year

2024 klopt aan de deur. Tijd om even terug te blikken op een alweer bewogen 2023 maar vooral ook om hoopvol vooruit te kijken naar 366 nieuwe dagen om alles weer heerlijk Pure te maken. Ik bied je graag al mijn wensen aan in mijn traditionele nieuwjaarsbrief. Maar hierbij alvast mijn dank voor je vertrouwen in Pure Skin. Op naar een rimpelloos 2024 vol Pure geluk en Pure gezondheid!

Verder lezen