03 februari 2024

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30! ACTIE = UITVERKOCHT

Waarom zijn wij allen zo fan van dit product? Ik zal het je eens snel uitleggen. Ten eerste kan IEDEREEN deze gebruiken. Niet alleen jij, maar ook je partner in crime, je kids, je handen en nog zoveel meer 😉.

De Super Moisturizer van Environ heeft voor zijn 10de verjaardag een grondige update gekregen. Zijn formule is nog krachtiger dan voorheen en biedt je huid echt complete hydratatie. Zo bevat deze krachtpatser gespecialiseerde moisturizers die je huideigen natuurlijke vochtbalans helpt herstellen, je huid helpt vocht aan te trekken en vast te houden. Ook bevat hij skincare stofjes die je huid verzachten en je huideigen lipiden helpt aanvullen om vochtverlies tegen te gaan. En tot slot zijn er krachtige antioxidanten of beter gezegd vitamines om je huid optimaal te beschermen. Hij is het woord hydra-power-booster meer dan waard!

De Super Moisturizer van Environ heeft uitzonderlijke voordelen voor je huid. Het is een alles in 1 booster om je droge, gevoelige huid snel terug te laten stralen. En je huidbarriere op een heel korte tijd terug te versterken. De Super Moisturizer geeft je snel en zichtbaar een zachtere, gladdere en gezonde uitstraling. Zodat je ook heel snel bye bye kan zeggen tegen ruwe, schilferige, geïirriteerde of gevoelige huid.

Wie kan de Super Moisturizer gebruiken?

IEDEREEN, jong (baby’s) en oud (yeps ook oma en opa) die last heeft van een droge vochtarme huid, een verstoorde huidbarrière, een gevoelige huid. Ook super voor zwangere vrouwen die huidveranderingen opmerken, als je last hebt van menopauze klachten of na een Cool peel kuur of een (bio)microneedling behandeling of andere medisch esthetische ingreep… enkel als je veel last hebt van puistjes raad ik hem niet aan.

Hoe zet je de Super Moisturizer in?

Ben jij al een Environ gebruiker? Dan combineer je hem samen met je vitamine A crème. De ideale winterjas! Gebruik je nog niets of een ander huidverzorgingsmerk, dan kan je hem ook daarmee combineren. Iedereen kan ermee starten.

Wat houdt het 5* skinmenu van de Super Moisturizer in?

*1 Pentavitin

Dit is een 100% plantaardig en natuurlijk complex dat als een magneet aan je huidcellen kleeft bijgevolg je huid voor maar liefst 72u gehydrateert blijft en ondertussen herstelt! Ja  numero uno waard!

*2 Revidrate
Dit topingrediënt stimuleert de productie van je huideigen moisturizers en herstelt je eigen vochtbalans. Zet die hydratatiekraan maar open!

*3 Sheabutter, jojobazaadolie en lanoline

Deze 3 snoepjes geven je huid onmiddellijk comfort en zullen het tekort aan lipiden (huidvetten) in de huid aanvullen. Ze herstellen je natuurlijke huidbarriere zonder dat je er dikker van wordt! Top toch?

*4 Glycerine, Squalaan, provitamine B5 en glycol

Deze toppers trekken het vocht aan en houden het vast waardoor je beschermlaagje van je huid helemaal intact blijft. Van deze ingrediënten houden je huid nog het meest 😉 Let love rule!

*5 Vitamine E en C

Vitamine E is de meest voorkomende hydraterende vitamine in je huid en in combinatie met vitamine C zorgt deze ervoor dat iedere huidcel optimaal intact blijft en vooral dat indringers van buitenaf amper kans krijgen om binnen te dringen. Samen zorgen ze ervoor dat de zichtbare tekenen van huidveroudering tegengegaan worden. Bye bye droogtelijntjes. Waar moet ik zijn om hiervan te smullen? Scroll maar verder ⬇️

Ik lever je graag het bewijs dat de Super Moisturizer doet wat hij belooft!

Dit product is klinisch getest door een groepspanel van drukbezette vrouwen en mannen en dit is wat ze ervan vonden, lees even mee >>>

Dit vertellen de klinische studies:

. Met slechts 1 keer aanbrengen wordt de huid na 8 u dubbel gehydrateerd (dubbel fun)

. Binnen de 24u wordt de huid nog beter gehydrateerd

. En save the best for the last:  de huid blijft maar liefst 72u lang gehydrateerd.
Maar nog even dit, voor het allerbeste resultaat bij voorkeur toch 2 x per dag aanbrengen.

Het klinisch onderzoek bewees dat na 30 dagen de super moisturizer de barrierefunctie van de huid ondersteunde, het vocht veel beter vasthield en dat er 14% minder vochtverlies van binnen naar buiten was. Topper als je het mij vraagt, maar wat zeggen anderen na 4 weken gebruik?

. 86% zegt dat de huid beter gehydrateerd was.

. 100% vond dat het product heel makkelijk aangebracht werd, een heel aangename textuur heeft en snel intrekt.

. 90% zag dat de huid er beter gehydrateerd uitzag.

. 86% zag dat fijne lijntjes vervaagden.

Conclusie?

De Super moisturizer werkt snel, intensief en langdurig. Is effectief dankzij de dubbele hydatatie na 1 keer aanbrengen, biedt hydratatie voor maar liefst 72u. en ondersteunt je huidbarriere. Dat moet dus dubbel en dik gevierd worden met een XL versie.

Tadaa hier is de actie.
Koop nu de limited 100ML X-large versie aan 66€ ipv 98€ (ACTIE = UITVERKOCHT)

Let’s celebrate together, btw hurry up, ik heb er maar 30 en ze vliegen de deur uit. OP = OP
SNEL NAAR DE WEBSHOP!

Meer blogberichten

Tournée minerale voor je huid

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

Verder lezen

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen

Well-aging, de nieuwste beautytrend

Pure Skin geeft je meer informatie over het verschil tussen anti-aging en well-aging.

Verder lezen