28 februari 2020

Hoe gebruik je een serum?

Hoe gebruik je een serum?

Bij Pure Skin huidinstituut werken we met de dermaceutica voor mannen van4VOOen MEN3. Voor de dames hebben we de toppers Dermaquesten Environ in huis. Dermaceuticals werken totaal anders dan cosmetica uit het warenhuis, de apotheek of de parfumerie. Omdat een serum zo sterk geconcentreerd is, is het belangrijk om het juiste product geadviseerd te krijgen voor ieder huidprobleem.

Doordacht serum met layertechnologie.

De serums van deze merken worden ook in layertechnologie aangebracht. Denk even mee. Lijkt het je niet onwaarschijnlijk dat je alle ingrediënten in 1 potje stopt en dat die cosmetica dan instant werkt tegen bijvoorbeeld 3 huidindicaties tegelijk? Toch is dit wat de meeste  cosmeticamerken doen. Zo niet de ontwikkelaars van Dermaquest, Environ, 4VOO. Zij kiezen voor layertechnologie en maken een specifiek serum voor vochttekort, acné, pigment,gevoeligheid en anti aging. Als je verschillende huidproblemen hebt, kunnen we heel modulair maar toch synchroon werken om je huid te verwennen met deze beauty-elixirs.

Je kan ook serums afwisselen door ’s morgens bijvoorbeeld eentje voor hydratatie/anti-aging te gebruiken en ’s avonds voor je gevoelige couperose huid. Serums zijn ook zuinig in gebruik. Met 2 pompjes of enkele druppels verwen je heel je gelaat en hals. Best breng je het altijd aan na een grondige reiniging, voor je oog- en dag-/nachtverzorging.

Boost je opname met serums en … de roller of de DF Mobile device.

Wist je dat je huid maar een beperkte hoeveelheid van je producten opneemt als je enkel smeert? Zonde toch? Daarom raad ik Pure Skin lovers aan om ofwel de huid te rollen met een dermaroller, of de opname te verhogen met het neusje van de zalm: de DF Mobile device. Met beide tools ga je de opname met minimaal 400% verhogen, wat ook weer de effectiviteit van het product versterkt. De DF Mobile device heeft net nog een Beauty Award gewonnen als beste huidverbeteringstool 😉 Wil je meer weten over dit product, lees het hier.

Meer blogberichten

Tournée minerale voor je huid

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

Verder lezen

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

Verder lezen

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen