28 februari 2020

Geef je voldoende vocht aan je huid?

Wat moet er in een hydraterend serum zitten om je huid goed te voorzien van vocht?

Als er 1 ding is waar je huid absoluut niet tegen kan, zelfs geen vette huid, is het wel vocht tekort. Hyaluron zal je wel bekend in de oren klinken. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat je huid beter haar vocht kan vasthouden en dat droogtelijntjes sneller terug verdwijnen. Een gouden tip: zie je droogtelijntjes, start dan meteen vooraleer het diepere rimpels worden. Maar laat je altijd adviseren door een Skin expert van Pure Skin vooraleer je start.

Dermaquest heeft een vochtinbrengend serum voor de droge en de vette huid. Essential B5 Hydrating serum is een serum voor alle huidtypes en vult instant je vochttekort aan. Maar er is ook een B5 Moisture Matte. Deze olievrije moisturizer zorgt voor een glimvrije huid. Leve de Pure Skin selfiefilter ;-). Wil je een hydratatieboost met huidverjongend effect? Dan moet je voor B3 Youth serum gaan. Dit vochtinbrengend serum is gericht op huidverjonging en ook geschikt voor alle huidtypes.

Jane iredale, ons mineraal make-up merk heeft ook een super goed getint hydraterend serum in huis: de Liquid Minerals. Een serum met een kleurtje dat je huid een medium dekking geeft, maar haar tegelijkertijd van hydratatie voorziet, fijne lijntjes minimaliseert en met 2 pompjes je huid terug laat stralen. Be your own sunshine!

Wil je meer weten over andere serums die specifiek werken voor couperose, een doffe huidacnépigment en anti aging. Check dan zeker eens de andere blogs.

Bestel nu jouw hydraterend serum met voordeel

Van 1 tot en met 31 maart 2020 ontvang je op alle serums -10% korting

Onze producten