27 februari 2020

Welk serum zet je in tegen huidveroudering?

Hoe kan je de strijd aangaan tegen die eerste rimpels? Wist je dat er een wondermiddel bestaat tegen die hardnekkige rimpels? Ik vertel je graag de geheimen van een anti-aging serum in deze blog.

Ontdek de kracht van een anti-aging serum

Een serum is effectiever dan een crème door de actievere ingrediënten die erin zitten. Zeker als je kiest voor een serum met een hoge dosis vitamines en peptides. Ik noem peptides ook wel eens legoblokjes, ze bouwen de huid terug op. Maar peptides zorgen ook voor de juiste celcommunicatie in je huid. Als er een goede communicatie is tussen alle cellen, straalt ze van vitaliteit en staat de eeuwige jeugd op je snoet.

Hier heb ik enkele voorkeur toppers!

De Retinol Peptide Youth serum is het serum tegen huidveroudering en symboliseert de fontein van de eeuwige jeugd door zijn hoge concentratie aan vitamine A en krachtige peptides.

 

 

Ook Environ heeft een topper voor anti-aging in huis. Met 2 pompjes van de Vita Peptide C quence serum zorg je ervoor dat je huid er zo lang mogelijk jong en vitaal uitziet. Dit serum is als het ware een fitnessprogramma voor je huid. Het bouwt stap voor stap de vitamines en peptides naar een hoger niveau.

Sta jij al klaar in de startblokken om je wapen in huis te halen tegen huidveroudering?

Wil je meer weten over andere serums die specifiek werken voor vochttekort, een doffe huidacné,pigment en couperose. Check dan zeker eens de andere blogs.

Bestel nu

Bestel nu je krachtpatser om rimpels tegen te gaan.

  • Prijs: 88,00 € Aantal:
  • Prijs: 0,00 € Aantal:
    EXTRA INFO: De producten van Environ kunnen enkel gereserveerd worden. Zodra wij jouw reservering ontvangen, nemen we asap contact met jou op.
  • 0,00 €
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze producten