27 februari 2020

Kunnen pigmentvlekken verdwijnen?

Is er een serum waarmee pigmentvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon?

Kusjes van de zon, een jeugdzonde zoals de zonnebank, of eens onbeschermd verbrand geweest… Pigmentvlekken kunnen op alle leeftijden voorkomen. Dermaquest heeft een aparte Skinbrite collection ontwikkeld met verhelderende ingrediënten om pigmentvlekken en hyperpigmentatie te bannen. Skinbrite serum gaat verkleuringen verminderen, voorkomen, egaliseert je huid en verheldert je huidteint. In combinatie met Skinbrite cream en Sunamor SPF 50 wuif je kusjes van de zon veilig uit.

Wist je dat mannen extra gevoeldig zijn voor pigmentvlekken? Zo worden mannen ook meer met huidkankers geconfronteerd dan vrouwen. Omdat we het voor de drukbezette man  “keep it short and simple” willen houden is de Ultra Intensive Age defying complex van 4VOO een gepatenteerd complex dat ouderdoms-en pigmentvlekken drastisch vermindert. Extra meegenomen: het werkt ook zeer sterk op ouderdoms- en mimiekrimpels. Wat wil een man nog meer, toch?

Wil je meer weten over andere serums die specifiek werken voor vochttekort, acné,couperose en anti aging. Check dan zeker eens de andere blogs.

Bestel nu anti-pigmentvlekken rescue team met voordeel

Van 1 tot en met 31 maart 2020 ontvang je -10% korting op alle serums.

Onze producten