27 februari 2020

Een doeltreffend serum voor acné?

Welk serum voor acné en open poriën kies je het best?

Wie last heeft van acné, kiest best voor een serum waar ingrediënten als vitamine A, C en E inzitten. Een acné huid heeft ook baat bij salicylzuur en lactaatzuur. Sebu-Ace-Oil voorkomt de uitbraak van acné. Dit luchtig serum is een niet als olie aanvoelende olie die de uitbraak van acné helpt voorkomen door je huid te voorzien van haar dagelijkse dosis vitamines. Gecombineerd met de niet vette Sebu-Lac lotion, zorgt dit ervoor dat tekenen van puistjes bestrijd worden en je huidtextuur verbeterd wordt zonder je huid uit te drogen.
Veel dames storen zich ook aan open poriën. Het beauty Avance elixir van Environ zorgt ervoor dat de huid er gladder uitziet. It’s a selfie world maar wel een pure selfie world.

Wil je meer weten over andere serums die specifiek werken voor vochttekort, acné,pigment en anti aging. Check dan zeker eens de andere blogs.

Reserveer nu jouw ideale serum voor acné

Van 1 tot 31 maart 2020 ontvang je -10% korting op alle serums van Environ – Dermaquest.

Ik reserveer mijn serums voor acné en open poriën

  • Prijs: 32,00 € Aantal:
    De producten van Environ kunnen enkel gereserveerd worden, daar je met het juiste product voor jouw huid enkel de beste resultaten zal bekomen. Zodra wij jouw reservering ontvangen, nemen we asap contact met jou op.
  • Prijs: 30,00 € Aantal:
  • Prijs: 89,00 € Aantal:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze producten