31 december 2018

A Happy and Pure New Year

Lieve klant,

Another year over…

Ik kijk op 2018 terug met heel gemengde gevoelens. Fysiek was het beslist heavy. Na een zware zwangerschap kregen we een wolk van een dochter. Jammer genoeg duurde het ettelijke maanden voor Féline het concept dag en nacht begon te begrijpen. Slopend was dat voor lichaam en geest.

2018 is ook een jaar van afscheid geworden. Magali besliste dat ze nog te jong is om zich aan één job te binden en richt zich vanaf begin januari elders op andere talenten. Ik ben haar zeer dankbaar voor haar inzet en enthousiame tijdens de voorbije jaren en wens haar veel succes met alles wat ze onderneemt in de toekomst. Voorlopig zet ik de activiteiten van Pure Skin even voort in mijn eentje maar ik houd mijn ogen open: als er een witte raaf aanvliegt die me op vrijdag en zaterdag een helpende hand kan reiken; ze is welkom. Egon, mijn echtgenoot, is verpleger en hij zet zijn kennis voortaan ook in om mij praktisch te ondersteunen met de coaching van Pure Dieet en PowerSlim.

Er passeerde ook veel goed nieuws. Dagelijks prijs ik me gelukkig met mijn 2 gezonde dochters. Omdat ik rondom mij ervaar dat het ook wel eens anders loopt, steun ik nog altijd het kinderkankerfonds en hoop dat die vreselijke ziekte weldra geen kans meer krijgt om weerloze kinderen te treffen.

En nu klopt 2019 aan de deur. Dat zijn 365 nieuwe dagen om alles weer heerlijk Pure te maken. Je mag al vooruitkijken naar een stemmig najaarsfeestje want Pure Skin wordt 15 jaar jong. Daar gaan we een Pure belevenis van maken die je zeker niet mag missen.

Naast de P van Pure jezelf zijn, staan er dit jaar nog 4 P’s op mijn agenda:

Power:om samen met jou de vele goede voornemens om te zetten in succesvolle daden.

Passie:om met liefde voor het resultaat nog meer op je persoonlijke behoeften in te spelen. Daar hoor je overigens snel meer over.

Positiviteit:om geluk en mooie ervaringen te delen. Een positieve mindset doet wonderen. Voor jezelf en voor je naasten.

Plezier:over alles wat we hier bij Pure maar ook in ons leven doen. Immers wat je met plezier doet, dat doe je goed.

Wij zijn je immens dankbaar voor het vertrouwen in Pure Skin en we wensen jou en je geliefden alvast een rimpelloos 2019. Pure geluk en Pure gezondheid!

Joyce Buttiens – Egon Pinckaers

Estée en Féline