31 december 2020

A Happy and Pure New Year

What’s another year…

Lieve klant

Misschien is dit een jaar om maar snel te vergeten. Laat ons het afsluiten met een positieve noot. Weet je nog, exact een jaar geleden vroeg ik me na 15 jaar Pure Skin af wat de komende 15 jaar zouden brengen. Het ging boeiend en vernieuwend zijn. En ja, vernieuwend was 2020 in ieder geval. Elke dag leerden we omgaan met een “nieuwe normaal”. Was het boeiend? Voor de meesten onder ons zeker niet. Maar uitdagend was het wel.

Begin maart werden we overvallen door een eerste lockdown. Dicht met die praktijk. Maar de vraag naar huidadvies en de interesse voor methodes en producten voor thuisverzorging was groot. Tja, de omstandigheden kan je niet veranderen maar de manier waarop je ermee omgaat, maakt het verschil, heb ik altijd geleerd. Dus hup, handen uit de mouwen en mijn expertise in huidverbetering en dieet herbekijken vanuit een digitale hoek. Want mensen helpen met een healthy happy skin en een gezonde leefstijl, dat zit erin en dat krijgt geen Covid eruit.

In mei lanceerden we dan ook onze nieuwe online tool, de Pure Skin webshop. Dat ging gepaard met mooie events zoals het Summer Festival, 16 jaar Pure Skin en met maandelijkse acties om jou als klant in de watten te leggen.

Ik zag mijn buitenlandse seminars helaas ook een voor een in het water vallen. Gelukkig leven we in een digitaal tijdperk en kon ik mijn kennis van huid, make-up en microneedling verder aanscherpen met online seminars. Die kennis deelde ik dan weer online met jou tijdens mijn wekelijkse live events op de sociale media. We hebben elkaar in 2020 misschien niet zoveel irl gezien, maar online waren we beter dan ooit geconnecteerd.

Ik weet nu ook zeker dat geduld altijd beloond wordt. Want 18 maanden na mijn microneedling seminar in New York, kon ik even voor de 2de lockdown mijn eigen signature Micro Face Lift introduceren. Een behandeling waar ik megatrots op ben. Ze is uiterst effectief voor de meeste huidproblemen en huidveroudering. Zonder downtime krijg je snel zichtbare resultaten die zelfs mij van mijn sokken geblazen hebben. ’t Is een fantastisch vooruitzicht om hiermee in 2021 jouw huid verder uit te dagen, te versterken en te verbeteren.

Ook al kan ik je momenteel niet behandelen, achter de schermen zit ik niet stil en bereid ik me voor op nieuwe tools en concepten om je in 2021 nog meer te verwennen. Ik ben enorm dankbaar dat ik dankzij jouw trouw en steun nog elke dag met veel plezier mijn passie mag beleven, zij het nu even op een digitale manier. Dat ik me kan blijven inzetten voor een goede balans van je huid en gezondheid in je drukke leven, maakt me echt blij.

Ondertussen klopt 2021 aan de deur. Ik kijk alvast uit naar 365 nieuwe dagen om alles weer heerlijk Pure te maken. Ik hoop dat iedere dag je wat extra tijd voor jezelf zal schenken. En dat je het hele jaar samen met al je geliefden mag genieten van onze 4P’s: power, passie, positiviteit en plezier.

Wij danken je voor het vertrouwen in Pure Skin en we wensen je een rimpelloos 2021 vol Pure gezondheid en geluk.

Joyce en Egon – Féline en Estée