09 juni 2019

Zelf getest door Pure Skin: de Hollywood Peel

Joyce en Egon testen de Hollywood Peel

Weet je nog, New York? Wel, als er mij daar iets enorm opviel in het straatbeeld, dan was het wel de enorme aandacht aan goede verzorging voor de man. Billboards en bushokjes vol advertenties van mannen die “good skincare” – “fatloose cryolipolyse behandelingen” en de “Carbon Hollywood peel” aanbevelen. Point taken: de drukbezette metroman wil snel en zichtbaar resultaat zonder dat iemand echt ziet dat hij iets doet.

En jawel, dat kan Egon volledig beamen. Hij was dan ook een gewillige kandidaat voor het testen van de Hollywood Peel. De andere Chinese vrijwilliger was ik ?. Het is op grond van deze tests dat we helemaal overtuigd kiezen voor de Q-Switched NDYag laser (die is btw net als vele kwaliteitswagens van degelijke Duitse makelij). Deze gaf na één behandeling het beste resultaat. Zonder hersteltijd. Meer weten over ons keuzeproces? Lees het hier.

Onze ervaringen?

We hebben eerst een Visia huidanalyse gedaan en zone per zone laten behandelen door de verschillende leveranciers. De handeling op zich valt heel goed mee en is zeer goed verdraagbaar. Bij momenten voelt het als het ware als een hotstone massage op je huid.

Net na de behandeling krijgt je huid een heel mooie glow: je bent klaar voor een Hollywood feestje ;-). Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat zowel Egon als ik hier en daar wat miniscule kleine rode puntjes hadden, maar die trokken vrij snel weg. En ook het geluid daar moesten we beide in het begin wat aan wennen.

Maar wat er de dagen erna gebeurde! Wow, je voelt de behandeling echt werken, je huid staat strak en je voelt dat er inwendig vanalles gebeurt.

Mijn resultaat?

Na een paar weken zag ik pas echt het resultaat. Mijn lijntjes waren zachter en mijn melasma-pigment vlek was vervaagd.

Egon’s resultaat?

Bij Egon viel het meteen op: zijn open poriën waren zichtbaar verfijnd. Zijn droge, gevoelige huid was minder ruw en vertoonde meer energie. Zijn vermoeide blik en lijntjes rond zijn ogen waren een stuk zachter.

En dat na 1 behandeling… Uiteraard heb je meerdere behandelingen en achteraf een onderhoudsbehandeling nodig voor langdurig resultaat. Want eerlijk, het verouderingsproces stoppen, dat kunnen we niet. Maar de zichtbare tekenen ervan flink vertragen, dat kunnen we wel. En dat wil jij toch ook?

 

Boek nu jouw Carbon laser peel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer blogberichten

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen

Well-aging, de nieuwste beautytrend

Pure Skin geeft je meer informatie over het verschil tussen anti-aging en well-aging.

Verder lezen

Slimme tips voor een stralende zomerhuid

Pure Skin geeft je slimme tips en make-upadvies voor een stralende, gezonde zomerroutine.

Verder lezen