11 juni 2019

Pure Skin kiest nu ook voor de Carbon laserpeel

Waarom Pure Skin kiest voor de Carbon laserPeel?

Als je zoals ik bijna 15 jaar gepassioneerd bezig bent met huidverbetering en huidverjonging, bots je soms op je eigen grenzen. Met de dermaceuticals van Environ, Dermaquest en 4VOO, peelings, resurfacing, radiofrequentie en microneedling bereik ik schitterende resultaten. Maar voor de vettere, dikke (mannen)huid, open poriën en acné, zat ik toch nog een beetje op mijn honger. Dus ging ik op zoek naar een wetenschappelijk bewezen en effectieve techniek.

Voor de lange termijn

Zoals je weet, ik ben geen trendhopper. Ik probeer altijd te onderzoeken en te achterhalen wat voor Pure Skin en vooral voor jullie van blijvende waarde kan zijn. Alleen zo kunnen we long term resultaten aanbieden. Er wordt overigens nogal wat op ons en op jullie afgevuurd: de BB-glow behandelingen, de hyaluronpen, de carbon/hollywoodpeel, etc. Hoog tijd om het kaf van het koren te scheiden, dus togen wij naar de meest toonaangevende beurs in New York.

Een aantal Europese hits zoals de BB-glow en de hyaluronpen waren op de beurs in New York al niet meer te bespeuren. Het bevestigde mijn vermoeden dat dit een trend van korte duur zal zijn. 3 behandelingen staken er voor mij met kop en schouders bovenuit:  Plasmalift, Microneedling en de Carbon/Hollywood Peel. Die laatste had ik nog niet in huis. En dan begint het zoeken naar de beste leveranciers! Ik kan je verzekeren dat het geen evidentie is om tussen de vele aanbieders de juiste partner te vinden. Maar zo’n zoektocht geeft je wel de kans om lekker kritisch te zijn -;).

Keuze gemaakt!

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een leverancier die heel persoonlijk werkt, die in samenwerking met topspecialisten zelf mee aan zijn lasertoestel ontwikkelt en die vooral bereikbaar is voor ondersteuning. De Q-Switched NDYag laser straalt gecontroleerd steeds dezelfde frequentie uit, aborbeert snel en accuraat het carbon en stimuleert en daagt de huid uit op het juiste niveau. En dat deze carbon laserpeel niet enkel geschikt is voor het verbeteren van de vette, acné of dikkere mannenhuid, maar ook de perfecte ondersteuning is voor behandelingen van gevoelige huid, droge huid, pigmentatie en anti-aging, trok me helemaal over de streep. We hebben weer een perfecte allrounder in huis.

Eens de kogel door de kerk, test ik als huidexpert natuurlijk hoe ik de beste resultaten uit zo’n toestel kan halen. Dat gebeurt voornamelijk door het maken van eigen combinaties. Die test ik op vrijwillige modellen die mij hiervoor voldoende vertrouwen. Ik kan je verzekeren, Egon en ik waren beiden enorm verrast met de resultaten.

Voor de acné huid zullen we bijvoorbeeld alleen met de Carbonpeel en ondersteunende producten van Environ werken. Voor pigmentbehandelingen maken we een combinatie van de Carbon Peel met sonoferese en de pigmentverhelderende producten van Dermaquest. Voor anti-aging gaan we zelfs nog een stapje verder en combineren we sonoferese, de lifting module met radiofrequentie en de carbon peel.

Jij wil ook de beste resultaten? Boek dan nu je eerste Carbon intake. Wij leggen je uit welke combinatie voor jou het beste werkt.

Boek nu jouw Carbon laser peel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mogelijkheden

Carbon Acné peel: 95€
Carbon Men peel: 125€
Carbon Men lift peel: 165€
Carbon Anti-pigment peel: 160€
Carbon Anti-aging lift peel: 175€
Carbon Anti-aging youth lift peel: 195€
Supplement Hals: 30€
Supplement Decolleté: 40€

Tijdens deze behandeling worden er geen epilaties gedaan.
Tijdens de eerste sessie wordt er een gratis Visia huidanalyse gedaan (twv 49€)
Voor de beste resultaten heb je een kuur van 4-8 behandelingen nodig (1 per maand)
Deze behandeling wordt uitgevoerd door een esthetisch verpleegkundige zodat deze laserbehandeling een veilige en resultaatgerichte behandeling garandeert.

Overigens, Egon en ik deden zelf de test. Benieuwd naar onze resultaten?

Voor en na resultaten Carbon Laserpeel

Voor en na resultaten Carbon Laserpeel
Voor en na resultaten Carbon Laserpeel
Voor en na resultaten Carbon Laserpeel
Voor en na resultaten Carbon Laserpeel
Voor en na resultaten Carbon Laserpeel
Voor en na resultaten Carbon Laserpeel
Voor en na resultaten Carbon Laserpeel
Voor en na resultaten Carbon Laserpeel
Voor en na resultaten Carbon Laserpeel
Voor en na resultaten Carbon Laserpeel
Voor en na resultaten Carbon Laserpeel
Voor en na resultaten Carbon Laserpeel

Meer blogberichten

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen

Well-aging, de nieuwste beautytrend

Pure Skin geeft je meer informatie over het verschil tussen anti-aging en well-aging.

Verder lezen

Slimme tips voor een stralende zomerhuid

Pure Skin geeft je slimme tips en make-upadvies voor een stralende, gezonde zomerroutine.

Verder lezen