27 februari 2021

Het nieuwe Pure Skin Ritueel

Het nieuwe Pure Skin ritueel

Het afgelopen jaar was er 1 van een wereld in verandering. We werden ons bewust van het belang van gezondheid en van de noodzaak aan een minder hectisch bestaan. Een pauzeknop voor onszelf, de natuur, de wereld,… we leerden dat die onmisbaar is. Met die ervaringen en learnings ontwikkelde ik een nieuw Pure Skin Ritueel.

 

5P’S (CENTRAAL): PURE – PASSIE – PLEZIER – POSITIEF – POWER

Ik wil een betere Pure balans voor jou, voor mezelf en mijn familie. Kwaliteit krijgt nog meer voorrang op kwantiteit. Dat stimuleert de passie voor mijn vak en zo kan ik er met plezier voor zorgen dat jij op een positieve manier zonder downtime geniet van een power resultaat. Voilà, het higher level Pure Skin Ritueel.

 

DE 1STE VERANDERING: PURE ONLINE HUIDADVIES

Tijdens de 1ste  lockdown heb ik digitaal versneld met de Pure Skin webshop, tijdens de 2de heb ik mijn digitaal platvorm verder geoptimaliseerd en de webshop ondersteund met Pure online advies van skin expert Joyce. Zo heb ik digitaal geconnecteerd met Pure klanten in het ganse land. Zelfs klanten uit Nederland, Frankrijk en Kroatië heb ik bijgestaan met Pure online huid-, make-up- en dieetadvies. The sky is the limit.

    

De eerste fase in het beauty@home online huidadvies focust op het boosten en versterken van de gezondheid van je huid inside outside. Het is mij al langer duidelijk dat de kracht van het resultaat zit in de combinatie van thuisverzorging met doelgerichte dermaceutica en beauty devices en de aangepaste verzorging in de praktijk. Onderzoek wijst ook uit dat 70% van je huidgezondheid thuis bereikt wordt (met de juiste adviezen van een skin expert of course ;-). Daarom ga ik in de toekomst mijn online advies zeker blijven aanbieden.

 

Mijn online huidadvies werkt volgens 3 pijlers:

STAP 1: de ESSENTIE aanpakken, zowel in- als uitwendig je thuisverzorging optimaliseren.

STAP 2: de OPNAME van je dermaceutica verhogen d.m.v. zachte fruitzuren, peelings en beauty devices@home.

STAP 3: FOCUS op verbetering.

ONTDEK HOE HET PURE ONLINE HUIDADVIES WERKT.

 

DE 2DE  VERANDERING: DE PRAKTIJKFOCUS OP HUIDANALYSE – HUIDVERZORGING – HUIDVERBETERING – HUIDVERJONGING

 

Ik krijg vaak de vraag: “Joyce, wat doe jij nu eigenlijk allemaal, waar kan ik bij Pure Skin voor terecht?”. Als huidexpert focus ik me uitsluitend op huidverzorging – huidverbetering – huidverjonging. Wil je de beste resultaten en zichtbaar verschil zien, dan heb je een plan van aanpak nodig en een lange termijn visie waarbij de thuis- en praktijkverzorging 100% connecteert. Ik geloof niet in quick wins met de nieuwste marketing trends die misschien à la minute snel resultaat geven, maar even snel verdwijnen. Als huidexpert wil ik samen met jou werken aan jouw huidgezondheid en safety first behandelingen zonder downtime met gezonde en veilige longterm resultaten. Daarom verdwijnen sommige behandelingen en werk ik volgens een nieuw en onderbouwd Pure Skin protocol.

 

JOUW START BIJ PURE SKIN: HUIDANALYSE INCL. HUIDVERBETERING

Kom je voor de 1ste keer terecht in de wondere wereld van Pure Skin, dan boek je deze stap eerst. Ik stuur je voor je 1ste afspraak online een uitgebreide vragenlijst door, zodat ik me kan voorbereiden op onze eerste kennismaking. Vervolgens doen we een uitgebreide Visia huidanalyse en starten we met een huidverbeterende behandeling. Die wordt altijd afgesloten met minerale bescherming. Na je Pure Skin ontdekkingsreis krijg je een gepersonaliseerd digitaal huidplan. Zodat je stap per stap jouw thuisverzorging kan opbouwen en in balans brengen voor stap 2.

LEES MEER OVER DE DISCOVER-HUIDANALYSE VIA DEZE LINK.

 

DE STAP NAAR HUIDVERBETERING

Zodra de essentie van je thuisverzorging op punt staat, kunnen we niet alleen thuis maar ook in de praktijk de opname van dermaceutica verhogen. Dit doe ik door middel van zachte peelings, Carbon peelings en DF behandelingen. Deze behandelingen zorgen ervoor dat je huidpoorten zich als het ware openen voor een 6 gangen-vitamine-peptides-zuren diner. Of je nu last hebt van huidveroudering, acné, pigmentvlekken of eerder een gevoelige, droge of vette huid hebt, dit huidmenu zorgt voor direct zichtbaar verschil met lange termijn resultaat. Zodra je huid volledig geoptimaliseerd is, gaan we over naar de next level.

MAAK KENNIS MET DE PURE SKIN PEELINGS.

 

THE NEXT LEVEL: MICRO-FACE-LIFT

Al meer dan 16 jaar heb ik wereldwijd expertise opgedaan en doorgegeven met microneedling. Door deze techniek op de voet te volgen, heb ik mijn eigen signature MICRO-FACE-LIFT ontwikkeld. Net voor de 2de lockdown ben ik met deze behandelingen van start gegaan. Iedereen was laaiend enthousiast over de resultaten. Dat verklaart natuurlijk ook mijn huidige skinkriebels. Met deze behandelingen gaan we je huid uitdagen, stimuleren, vernieuwen, verjongen en liften. En heel belangrijk, je kan zonder zorgen dadelijk je drukke activiteiten verder zetten. Deze behandeling is enkel mogelijk in kuurvorm. En net zoals fitness voor een blijvende spieropbouw, is onderhoud voor dit type huidritueel ook essentieel.

ONTDEK ALLE VOORDELEN VAN DE MICO-FACE-LIFT.

 


OM TE ONTHOUDEN

  • Pure Skin staat voor lange termijn resultaten zonder downtime, waarbij 70% van het werk thuis gebeurt en 30% van het resultaat behaald wordt in de praktijk.
  • Het nieuwe Pure Skin protocol is er voor vrouwen en mannen.
  • Kwaliteit primeert boven kwantiteit. Je kan jouw Pure Skin ritueel inplannen van maandag tot en met zaterdag tussen 9.30u. en 17u.
  • (NOTA: momenteel geldt op zaterdagen een klantenstop vanwege een overvol agenda. Vind je geen geschikt moment in onze agenda, zet je op de wachtlijst.
    -> stuur een mail met je vrije momenten naar joyce@pure-skin.be)
  • Pure jezelf zijn is de belangrijkste waarde van Pure Skin. Jij wil resultaat en verbetering, dan voorzie ik je daarvoor als gepassioneerde skin expert van de beste adviezen. Maar voel je nooit verplicht om over te gaan tot de next step. Jij bepaalt jouw skinroute.
  • Afhankelijk van in welke fase je zit, kan een behandeling 60 of 90 minuten duren.
  • Ik blijf je informeren en inspireren met de laatste nieuwe trends, tips en tricks via mijn nieuwsbrieven, blogs en sociale media. Wil je niets missen, connecteer dan via FB-IG of schrijf je in op mijn nieuwsbrief.
  • Iedere maand vind je interessante skin deals terug in de Pure Skin webshop

Hope to see you soon!

Meer blogberichten

Tournée minerale voor je huid

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

Verder lezen

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

Verder lezen

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen