03 augustus 2017

3 tips voor een peeling met Environ

Tip 1: Het geheim van de eeuwige jeugd van Cleopatra ontsluierd

Het is bekend dat Cleopatra dagelijks baadde in ezelinnenmelk en op die manier genoot van de weldaden van melkzuur. Melkzuur verzacht pigmentatie en versterkt de natuurlijke hydratatie van de huid. Haar huid was dus glad en zijdezacht. Mocht Cleopatra vandaag leven, dan weten wij welke producten er in haar badkamer zouden schitteren voor een efficiënte peeling. Environ, ongetwijfeld.

Tip 2: Niet peelen is geen optie

Heb jij angst voor peelings? Niet nodig. Weet dat het belangrijk is dat de beschermingslaag van je huid goed blijft functioneren om bacteriën en vervuiling buiten te houden. Peelen is daarom een MUST. Doe je het niet, dan heeft ook je crème het moeilijker om haar werk te doen: er wordt slechts 0,1 tot 4% van de ingrediënten opgenomen. Zonde toch? Bovendien hebben dode huidcellen geen enkele nuttige werking meer. Ze maken je huid dof en vaal. Een peeling zal dit laagje dode huidcellen verwijderen zonder de noodzakelijke beschermlaag van je huid te strippen. Je merkt meteen dat je huid er frisser, gladder en stralender uitziet.

Tip 3: Wanneer is het beste moment om te peelen?

Herfst en winter zijn het perfecte moment. Extra redenen om nu met veilige zuren aan de slag te gaan:

– Als je een mooie glow wil tijdens de feestdagen of voor een ander feestje.

– Als je merkt dat je huid vetter aanvoelt of sneller glimt. Je huid heeft ook meer moeite om je crèmes op te nemen: peelings zijn de ideale oplossing.

– Heb je een gevoelige of droge huid? De juiste peeling zorgt voor een kalmerend en hydraterend effect.

– Als dit hoog op je huid-wishlist genoteerd staat: een strakkere huid, gelift effect, fijnere poriën, een heldere teint, minder zichtbare rimpels…
Kies het perfecte peelplan

Environ

Stap 1: een juiste huidanalyse bepaalt hoe het met je huid gesteld is en welke verbetering we mogen verwachten van een peelkuur. Het is ook belangrijk dat we je huid volledig in balans brengen door thuis de juiste ondersteuning te bieden met een evenwichtige vocht- en vitamine aanvoer.

Stap 2: boek een voortreffelijke peelkuur bij Pure Skin. Je Skin-expert beschikt over producten met een hogere concentratie aan zuren dan de producten voor thuisgebruik en boeken daarmee verbluffende resultaten: op naar een gezonde, stralende huid.

Stap 3: onderhoud je peelkuur met een wekelijkse peeling thuis. Mijn aanrader: het Masquerade programma.

Meer blogberichten

De 3 P’s die pigmentatie verzachten

Merk je dat er precies meer vlekjes en oneffenheden zichtbaar zijn op je huid? Dan is het is tijd om de dode huidcellen te verwijderen. Met wat wij noemen onze 3 P’s (Prepare, Peel, Protect), boek je snel heel mooie resultaten. Je huid wordt weer helder en egaler, ze voelt gladder en oogt gelift.

Verder lezen

Goodbye zonnekusjes, hello gave huid

De dagen beginnen te korten, het wordt wat frisser... de herfst is in zicht. Tijd dus om de zomerschade even op te meten en terug te zorgen voor een gave, stralende huid dankzij een peeling en Vitamine-a-zing producten. Heb jij extra vlekjes gespot? Een doffe, vale teint of last van meer droogtelijntjes? Ontdek snel onze 3 P's en wees snel van die zonnekusjes verlost.

Verder lezen

SOS-verzorging voor een happy skin: de Peel-lift

Hebben de feestuitspattingen sporen nagelaten op je huid? Is ze wat grauw, droog, vermoeid en kan je een extra oppepper gebruiken? Ja! Maar tijd, budget? Wel, die staan aan jouw kant, want speciaal nu stel ik je hiervoor de ideale SOS-verzorging voor. (Geldig tot 31/1/19)

Verder lezen