24 oktober 2019

Goodbye zonnekusjes, hello gave huid

Heb je het ook gemerkt? De dagen beginnen te korten, het wordt wat frisser… de herfst is in zicht. Dat betekent dat je weer helemaal ondergedompeld wordt in je dagelijkse drukke programma, maar ook dat het tijd is om de zomerschade op te meten en terug te zorgen voor een gave, stralende huid. Peelings en Vitamin-A-zing producten komen nu in het vizier. Heb jij extra vlekjes gespot? Een doffe, vale teint of last van meer droogtelijntjes? Met onze 3 P’s ben je snel weer van die zonnekusjes verlost.

P1: Prepare

Versterk je huid van binnenuit. Je huid kan in deze periode extra weerstand gebruiken. Neem daarom bij je gezond ontbijt één Skin Anti-oxidant en één Vitamine A-huidsupplement.
De Skin antioxidanten gaan vroegtijdige veroudering tegen en beschermt je huid van binnenuit. In combinatie met Vitamine A leg je van binnenuit de basis voor een jeugdige, gezonde huid.

P2: Peel to heal

Peelen is een absolute must want je verwijdert de dode huidcellen. Je gezonde cellen kunnen actieve werkstoffen zoals vitamines, antioxidanten, hyaluron en peptides beter opnemen. Bedenk dat een dode huidcel niets kan opnemen, dus reden te meer om ook thuis aan het werk te gaan.

Wij zijn nog steeds helemaal weg van het Revival masker van Environ. Dit wonderproduct wordt niet voor niets ‘een facelift in een potje’ genoemd. Het Revival masker doet wat het belooft: je huid herleeft en straalt. Je kan dit product ook als nachtmasker gebruiken: een dun laagje aanbrengen net voor het slapengaan en je start de volgende drukke dag met een stralende, energieke huid. G(l)ow for it!

Wil je voor het grote verschil gaan en een echte workout voor een stralende gezonde huid? Start dan een peelingkuur. Wij werken met zachte, veilige peelings die een oplossing bieden voor droogtelijntjes, een grauwe vale teint, pigmentvlekjes, … kortom wij peelen je huid in topconditie.

P3: Protect

Je goed beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon is ook in de herfst belangrijk. Volgens Environ is dit zelfs het belangrijkste geheim voor een jeugdige huid. Dus dames, blijven smeren die Rad.

Vitamine A in de juiste concentraties zorgt dan weer voor de algemene gezondheid van je huid. Gezonde huidcellen zijn dol op vitamine A en bijgevolg ook op Environ. Wist je dat dit het enige merk wereldwijd is dat met een step up systeem werkt en wetenschappelijk onderbouwde serums en crèmes ontwikkelt met de juiste concentraties aan vitamines en peptides? Voor het opstellen van jouw persoonlijke PPP- programma is een Visia Huidanalyse een aanrader. Laat er eentje maken bij je eerstkomende Pure-Skin-bezoek.

Maak snel een PPP- afspraak

Meer blogberichten

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen

Well-aging, de nieuwste beautytrend

Pure Skin geeft je meer informatie over het verschil tussen anti-aging en well-aging.

Verder lezen

Slimme tips voor een stralende zomerhuid

Pure Skin geeft je slimme tips en make-upadvies voor een stralende, gezonde zomerroutine.

Verder lezen