12 januari 2019

SOS-verzorging voor een happy skin: de Peel-lift

SOS-verzorging voor een happy skin:de Peel-lift.

Hebben de feestuitspattingen sporen nagelaten op je huid? Is ze wat grauw, droog, vermoeid en kan je een extra oppepper gebruiken? Ja! Maar tijd, budget? Wel, die staan aan jouw kant, want speciaal nu stel ik je hiervoor de ideale SOS-verzorging voor.

Peel-lift

De behandeling duurt maar één uur en bestaat uit een combinatie van een zachte peeling op basis van fruitzuren met ingrediënten aangepast aan je huidtype en -conditie en een Pure Lifting.
De peeling geeft geen zichtbare vervelling of rode huid en de Pure Lifting met radiofrequentie stimuleert de collageenvezels, verbetert de spiersterkte en werkt op lymfeniveau als een detox. Na een uurtje ziet je huid er helemaal opgefrist en gaaf uit.
Op naar het volgende feestje!

VOORDEELPRIJS

Normaal: peeling + Pure Lifting
135 NU à 95,-
* Geldig tot 31/1/19

Let op! alleen te boeken op maandag, dinsdag en donderdag.
Exclusief epilaties, uitreinigen, massage of make-up.

Maak nu je afspraak

Meer blogberichten

Tournée minerale voor je huid

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

Verder lezen

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

Verder lezen

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen