12 januari 2019

SOS-verzorging voor een happy skin: de Peel-lift

SOS-verzorging voor een happy skin:de Peel-lift.

Hebben de feestuitspattingen sporen nagelaten op je huid? Is ze wat grauw, droog, vermoeid en kan je een extra oppepper gebruiken? Ja! Maar tijd, budget? Wel, die staan aan jouw kant, want speciaal nu stel ik je hiervoor de ideale SOS-verzorging voor.

Peel-lift

De behandeling duurt maar één uur en bestaat uit een combinatie van een zachte peeling op basis van fruitzuren met ingrediënten aangepast aan je huidtype en -conditie en een Pure Lifting.
De peeling geeft geen zichtbare vervelling of rode huid en de Pure Lifting met radiofrequentie stimuleert de collageenvezels, verbetert de spiersterkte en werkt op lymfeniveau als een detox. Na een uurtje ziet je huid er helemaal opgefrist en gaaf uit.
Op naar het volgende feestje!

VOORDEELPRIJS

Normaal: peeling + Pure Lifting
135 NU à 95,-
* Geldig tot 31/1/19

Let op! alleen te boeken op maandag, dinsdag en donderdag.
Exclusief epilaties, uitreinigen, massage of make-up.

Maak nu je afspraak

Meer blogberichten

Joyce vindt gouden parel Collageen draadlift

Joyce vindt tijdens haar zoektocht in beautyland een gouden parel: de collageen draadlift. Hiermee heeft ze weer een sterk wapen in huis om huidveroudering tegen te gaan en spectaculaire resultaten te bereiken.

Verder lezen
collageen

Collageen voor de eeuwige jeugd van je huid

Pure Skin vertelt je wat collageen betekent voor je huid en wat helpt en niet helpt tegen veroudering.

Verder lezen

Sunglasses, for your eyes only.

Tips en learnings van Pure Skin om je ogen en oogomtrek correct te beschermen tegen UV in samenwerking met Optiek Jo Warniers

Verder lezen