02 februari 2020

3 huidverzorging tips om je huid gelukkig te houden als koning winter heerst

3 huidverzorgingstips die je huid gelukkig houden als koning winter heerst.

Ben jij een sneeuwkoningin?

In de zomer zijn we trots op onze gezonde, stralende huid. Maar wat in de winter? Herken je dit: een doffe huid, gesprongen lippen, benen als schuurpapier? Met deze 3 SOS-huidverzorgingstips ben je een stralende sneeuwkoningin die geen last heeft van de grillen van koning winter. Verwen jezelf er extra mee. Zowel na een drukke werkdag als tijdens je skivakantie ?.

Tip 1 – SOS droge huid: SKI(n) Essentials  

Buiten koud en binnen lekker warm. Best gezellig maar niet voor je huid. Hydrateren is de boodschap. Liefst niet alleen aan de buitenkant. Wist je dat zodra de temperaturen onder de 8°C zakken, je tot 50% minder ceramiden en hyaluron aanmaakt? Ceramiden zijn de bouwstenen voor een gehydrateerde, gevoede huid. Ik geloof in een happy skin inside-out. Daarom slik ik in de winter dagelijks 1 Moisture lock van het Advanced Nutrition programme. Heb je een enorm droge en schilferige huid, dan combineer je ze best met de Skin omega’s.

Tip 2 – SOS-huidregime voor op de latten


Niets zo leuk als opnieuw op die skipiste te staan. Je geniet nu al van het gevoel van die afdaling, de koude wind, de zon op je snoet. Vergeet niet dat met temperaturen onder nul, snijdende wind en fel weerkaatsende zon, je huid toch wel wat extra’s nodig heeft. Het ultieme product on the go (in je hotel, in de skilift of in de skihut), is Powder-Me SPF 30 van jane iredale. Geen gedoe met kleverige handen (kan zelfs met handschoenen aan), geen witte strepen. Je huid is beschermd en perfect in balans. Powder-Me is een zeer waterbestendige, droge zonnebescherming die je gebruikt voor het hele gezin.

Tip 3 – SOS Après SKIi(n) Essentials

Bij vriestemperaturen (ook thuis), verwen je best je huid met een doeltreffende après ski. De Hydrating oil capsules van Environ geven je een hydraboost en herstellen je gevoelige, vochtarme huid. Zalig.

> Shop/reserveer nu jouw SKI(n) Essentials: in februari 2020 met korting 10%

Meer blogberichten

Tournée minerale voor je huid

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

Verder lezen

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

Verder lezen

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen