02 februari 2020

3 huidverzorging tips om je huid gelukkig te houden als koning winter heerst

3 huidverzorgingstips die je huid gelukkig houden als koning winter heerst.

Ben jij een sneeuwkoningin?

In de zomer zijn we trots op onze gezonde, stralende huid. Maar wat in de winter? Herken je dit: een doffe huid, gesprongen lippen, benen als schuurpapier? Met deze 3 SOS-huidverzorgingstips ben je een stralende sneeuwkoningin die geen last heeft van de grillen van koning winter. Verwen jezelf er extra mee. Zowel na een drukke werkdag als tijdens je skivakantie ?.

Tip 1 – SOS droge huid: SKI(n) Essentials  

Buiten koud en binnen lekker warm. Best gezellig maar niet voor je huid. Hydrateren is de boodschap. Liefst niet alleen aan de buitenkant. Wist je dat zodra de temperaturen onder de 8°C zakken, je tot 50% minder ceramiden en hyaluron aanmaakt? Ceramiden zijn de bouwstenen voor een gehydrateerde, gevoede huid. Ik geloof in een happy skin inside-out. Daarom slik ik in de winter dagelijks 1 Moisture lock van het Advanced Nutrition programme. Heb je een enorm droge en schilferige huid, dan combineer je ze best met de Skin omega’s.

Tip 2 – SOS-huidregime voor op de latten


Niets zo leuk als opnieuw op die skipiste te staan. Je geniet nu al van het gevoel van die afdaling, de koude wind, de zon op je snoet. Vergeet niet dat met temperaturen onder nul, snijdende wind en fel weerkaatsende zon, je huid toch wel wat extra’s nodig heeft. Het ultieme product on the go (in je hotel, in de skilift of in de skihut), is Powder-Me SPF 30 van jane iredale. Geen gedoe met kleverige handen (kan zelfs met handschoenen aan), geen witte strepen. Je huid is beschermd en perfect in balans. Powder-Me is een zeer waterbestendige, droge zonnebescherming die je gebruikt voor het hele gezin.

Tip 3 – SOS Après SKIi(n) Essentials

Bij vriestemperaturen (ook thuis), verwen je best je huid met een doeltreffende après ski. De Hydrating oil capsules van Environ geven je een hydraboost en herstellen je gevoelige, vochtarme huid. Zalig.

> Shop/reserveer nu jouw SKI(n) Essentials: in februari 2020 met korting 10%

Meer blogberichten

Haal alleen het goede uit de zon

Tips & tricks van Pure Skin om op een veilige, gezonde manier te genieten van de zon.

Verder lezen

Zonder bescherming veroorzaakt de zon huidkanker.

Nuttige info en tips van Pure Skin om huidschade en huidkankers door de zon te voorkomen.

Verder lezen

Joyce vindt gouden parel Collageen draadlift

Joyce vindt tijdens haar zoektocht in beautyland een gouden parel: de collageen draadlift. Hiermee heeft ze weer een sterk wapen in huis om huidveroudering tegen te gaan en spectaculaire resultaten te bereiken.

Verder lezen