28 januari 2021

Tips en how to’s voor de make-up trends 2021

TIPS EN HOW TO’S VOOR DE MAKE-UP TRENDS 2021

Ik heb met veel plezier de nieuwe make-up trends gevolgd en die voor je samengevat in mijn blog ‘6 populaire make-up trends voor 2021’. Ik vind ze allemaal tof, maar moet bekennen dat ik voor mezelf de grootste fan ben van a healthy happy skin. Die versterk ik met a holiday glow, de Féline liner en matte lippen. Nude maar toch met de nodige power! Helemaal me. Welke trend ook jouw favorietje is, met deze tips & tricks haal je er het beste uit!

Mijn trendtips

Mijn advies?
Ga altijd voor de healthy happy skin als uitgangsbasis en versterk die met de trend(s) van jouw voorkeur. Met mijn huismerken Environ en jane iredale heb je alvast de perfecte match.

 – Het ingrediënt vitamine A is de beste basis voor een gezonde huid. Precies daarom is Environ het leading merk. Start met de C-quence serum 1 en de Defence crème van de Youth Essentia lijn.

–  Met de mineralen van jane iredale – niet voor niets het Skincare make-up label bij Pure Skin – straalt jouw huid gezondheid uit.


Trend a happy healthy skin – how to?

Meng Liquid minerals van jane iredale met wat Glow Time Full coverage mineral BB cream. Je huid wordt heel mooi gehydrateerd en krijgt een sprankelende lift cadeau.

Je blaakt meteen van gezondheid.


Trend a holiday glow – how to?

Meng 3-4 druppels van Perle de Soleil van Marc Inbane met je dagcrème en geniet direct van een glowing radiant skin. Instant happiness op je snoet, want hij ruikt voor een bruinen zonder zon echt megagoed.

Say hi tegen je vakantiegevoel.

 

Trend back to the 80’s – how to?

De palets Moonglow en Sunbeam van jane iredale zijn helemaal on trend in 2021. Neem eerst je kleur op je borstel, spray er vervolgens wat hydration spray op (mijn favoriet is de Pommist, zalig geurtje) en tover daarmee in een wip een gezonde blos op je wangen.

Heel subtiel: a healthy glow. Precies wat je wil.

Trend purple rain on your eyes – how to?

Jane iredale is en blijft een pionier! Zij introduceerde vorig jaar al een palet met paarse tinten. Met het oogschaduwpalet purple rain kan iedereen dan ook stralen met deze trendkleur.

Extra tip: gebruik de champagne of peach silk eye sheer als basis. Zo blijft je oogschaduw een hele dag onberispelijk zitten.

So easy.

Trend Bambi eyes met de Féline liner – how to?

De Féline eyeliner breng je aan met de kleurrijke Mystikols Sapphire (blauw) – Amethyst (paars) of Emerald (groen). Of je kiest voor een soft Féline liner door kleurrijke oogschaduw met een nat borsteltje zoals de Detail brush aan te brengen. Gouden en warme koperen tinten doen het ook heel goed. En hoe breng je een kleurrijke mascara aan? Je neemt wat Mystikol op een metalen paletje en duwt je Spoolie brush in de kleur, zo krijg je een longlasting resultaat. Echt het proberen waard!

Trend coral & red matte lippen – how to?

De lipcrayons van jane iredale zijn je ideale hydraterende basis, kies bijvoorbeeld de Saucy of de Sunny. Die breng je aan en dip je even af op een tissue. Daarover breng je bijvoorbeeld de Longing of Devotion Lipfixation aan. Wil je meer volume geven aan je lippen? Omlijn ze met de Active light nr.2, blend out met de Foundation brush. Je merkt meteen wat optisch licht voor je lippen doet. Of dacht jij dat alle stars gezegend zijn met een volumineuze mond?

Met deze tips & tricks en deze producten kom jij ook in 2021 als een stralende fashionista in beeld. Heb je het gevoel dat je extra advies nodig hebt?
Boek dan een gratis zoomsessie met mij voor persoonlijk make-up advies. Vraag het hier aan.

Meer blogberichten

Peach Fuzz, de nieuwe kleur van 2024

Pure Skin vertelt je meer over de nieuwe kleur Peach Fuzz en stelt on trend make-up jane iredale voor. Are you ready for 50 shades of Peach Fuzz?

Verder lezen

Renew your make-up tools

Trendrapport make-up herfst-winter 2023 van Pure Skin en tips en actie met jane iredale’s make-up tools

Verder lezen

Slimme tips voor een stralende zomerhuid

Pure Skin geeft je slimme tips en make-upadvies voor een stralende, gezonde zomerroutine.

Verder lezen