27 februari 2020

Een doeltreffend serum voor acné?

Welk serum voor acné en open poriën kies je het best?

acné serumWie last heeft van acné, kiest best voor een serum waar ingrediënten als vitamine A, C en E inzitten. Een acné huid heeft ook baat bij salicylzuur en lactaatzuur. Sebu-Ace-Oil voorkomt de uitbraak van acné. Dit luchtig serum is een niet als olie aanvoelende olie die de uitbraak van acné helpt voorkomen door je huid te voorzien van haar dagelijkse dosis vitamines. Gecombineerd met de niet vette Sebu-Lac lotion, zorgt dit ervoor dat tekenen van puistjes bestrijd worden en je huidtextuur verbeterd wordt zonder je huid uit te drogen.
Veel dames storen zich ook aan open poriën. Het beauty Avance elixir van Environ zorgt ervoor dat de huid er gladder uitziet. It’s a selfie world maar wel een pure selfie world.

Wil je meer weten over andere serums die specifiek werken voor vochttekort, acné,pigment en anti aging. Check dan zeker eens de andere blogs.

Onze producten


Meer blogberichten

Hoe gebruik je een serum?

Een serum is de beste voeding voor je huid. Kies voor probleemoplossende lasertechnologie van Environ, Dermaquest of 4VOO bij Pure Skin.

Verder lezen

DF Mobile skincare device van Environ

De award winnende problemsolver voor je huid, de DF Mobile van Environ is nu verkrijgbaar bij Pure Skin. Bye bye fronslijntjes, kraaienpootjes, rimpels, ... gevoelige huid.

Verder lezen