01 september 2021

Pure Skin acné savers in 1,2,3

Mijn acné savers


Opstoten van acné aanpakken is easy peasy. Mijn 3-stappen plan met het Clarity+ gamma van Environ heeft samen met de inname van de juiste huidsupplementen al meermaals zijn doeltreffendheid bewezen. Ook jij gaat er al snel de weldaad voor je gezonde, egalere huid van ondervinden. Het vergt alleen wat discipline en geduld 


Mijn 3-stappen advies voor acnéhuiden

Stap 1: Clean skin
Reinigen doe je met de Sebu-wash gel cleanser en de Sebu-Tone Clarifier. Deze helpen het overtollige talg te verminderen en verstopte poriën te bestrijden.

sebu-wash-cleanser sebu tone environ

Sebu-wash: op basis van salicylzuur verwijdert vuil
en overtollige talg van je huid.
Sebu-tone: verwijdert je dode huidcellen en bestrijdt vette glimmende huid.


Stap 2: Acné control

Tadaa… het onmisbare golden duo in de strijd tegen acné is de Sebu-lac lotion plus de Sebu-ace oil. Voor het beste resultaat gebruik je ze altijd samen.

sebu ace oilsebu lac lotion

– Sebu-lac lotion verbetert je huidtextuur enorm
– Sebu-ace oil geeft je huid de broodnodige vitamines (A-C-E)


Extra power voor stap 2:

sebu spot

 Sebu Spot Blemish gel: bestrijdt en vermindert het aanzien van puistjes. Je brengt de gel lokaal aan op het puistje.

 

 

Stap 3: Skin date time

sebu masque

Een Skin date met het Sebu-clear masque vermindert het aanzien van puistjes. Het zuivert bestaande puistjes en bevordert huidvernieuwing en -verjonging. Dit product gebruik je om de 2 dagen ‘s avonds bij een opstoot van acné of 1 x per week als onderhoud. Je boost ook in een wip je zelfvertrouwen.

 

Mijn Acné super powerteam

Je versterkt de werking van buiten met de Environ Clarity+ producten langs binnen met de juiste huidsupplementen.

skincare select
SKINCARE SELECT bevat 3 basissupplementen voor een gezonde huid: een krachtige combinatie van Skin Vit A+, Skin Antioxidant en Skin Omegas+ om de huid te boosten en extra te beschermen.

skin clear biome

SKIN CLEAR BIOME™ is een huidsupplement van de nieuwe generatie met innovatieve bioomtechnologie, dat werd ontwikkeld om de verstoorde, gestreste en probleemhuid aan te pakken en tegelijk de gezondheid van de darmen te ondersteunen. Want een gezonde huid* begint van diep vanbinnen. De unieke formule bevat een combinatie van specifieke bacteriestammen die de gezondheid van je huid ondersteunen.


Wanneer zie je resultaat?

Acné is een complexe huidconditie. Neem je tijd. Ik raad aan om minimaal 4 maanden je programma strikt te volgen. Meestal merk je na een maand al resultaat, maar dit varieert van persoon tot persoon.

Wees gerust, het resultaat komt er: tijdens de klinische studies van het Environ Skincare Institute zag 100% van de testpersonen een zichtbare verbetering van hun acné door het gebruik van het Clarity+ programma. Waarom dan jij niet?


SHOP DE ACTIES

. Bij aankoop van Sebu-wash + Sebu-tone + Sebu-ace Oil + Sebu-lac lotion (€126): gratis Sebu Spot twv €26

. Clear Biome pack 6 maanden: nu €148 (ipv €177)

(acties geldig tot en met zondag 3 oktober 2021)

Meer blogberichten

make-up hacks acné

5 make-up hacks voor een acné huid

5 acné make-up hacks van Pure Skin om snel te genieten van een healthy happy skin en meer zelfvertrouwen.

Verder lezen
serum voor acné

Een doeltreffend serum voor acné?

Een acné huid heeft baat bij vitamines en AHA en BHA-zuren. Pure Skin adviseert het meest doeltreffende serum voor acné en open poriën van Environ.

Verder lezen
Hoe voorkom je acné

Say bye bye tegen acné en puistjes

Pure Skin ontsluiert de geheimen van opstoten van acné en geeft je doeltreffende remedies om te streven naar een gezonde huid.

Verder lezen