02 juni 2021

Miglot Parfums bij Pure Skin.

DE PARFUMS VAN MIGLOT FRAGRANCE LAB BIJ PURE SKIN.

Happy Skin + Happy Mind = Happy you.

Ben jij in de veronderstelling dat ik als huidexpert alleen maar bezig ben met je buitenkant? Natuurlijk is dat een essentieel deel van mijn dagelijkse bezigheden, maar er is meer. Veel meer. Van een huidbehandeling in mijn praktijk maak ik een happy totaalbeleving. Daarover krijg ik zelfs vaak complimentjes. “Pure Skin is best of both worlds” hoor ik dan. En, voortaan is dat zelfs “Best of 3 worlds”.

BEST WORLD 1

Dat zijn de 3 fases van mijn resultaatgerichte huidbehandelingen. Fase 1: de huidanalyse, fase 2: de thuisverzorging met bewezen dermaceuticals, fase 3 de huidverbetering. Met huidsupplementen voeden we je huid langs de binnenkant en met de minerale skincare make-up van jane iredale halen we de mooiste pure versie in jou naar boven.

BEST WORLD 2

Die gaat helemaal over ‘Pure jezelf zijn’. Dat ben ik ook (what you see is what you get). Net dat maakt naar Pure Skin komen zo leuk. Ik streef niet alleen naar topresultaten maar wil je ook een topbeleving geven. De massage is hemels, de positieve peptalk werkt stimulerend en de huiselijke omgeving geeft je dat zalige thuisgevoel tijdens je skinmoment. Even weg uit de drukke ratrace om nieuwe positieve energie op te slaan. Want je goed voelen, maakt je mooi.

NEW WORLD 3

De prikkel voor een extra goed gevoel. Daarvoor stond er al lang iets op mijn wishlist (je weet, ik ben altijd pas tevreden als ik het beste bij Pure Skin kan neerzetten). En dat was de geurbeleving. In de praktijk als onderdeel van je Pure Skin beleving maar ook om thuis verder te genieten van je ontspannende Pure Skin ritueel. Belgisch parfumlabel Miglot Fragrance Lab trok vanaf de start (begin 2020) mijn aandacht. Dat dit Fragrance Lab ondertussen al met een Belgian Beauty Award ging lopen, gaf voor mij de doorslag. En nu is het zo ver: met enorme trots lanceer ik dit label als eerste in Limburg bij Pure Skin.

HAPPY MIND

Miglot (een verfransing van My Glow) doet wat de naam zegt: het laat je stralen van top tot teen. Founder Kristof Lefebre – een unicum want onze allerenige Belgische parfumeur – is een man met een missie, een enorme passie en kennis van neurocosmetica en aromachologie. Als apotheker viel het hem op dat een lekker geurtje meer doet voor een bedrukte geest dan eender welk pilletje. Daarom onderzocht hij wat neurocosmetica doet met onze hersenen en zenuwstelsel. Het resultaat vond hij adembenemend. Zowel geur als textuur hebben een grote invloed op ons gevoel. Ze gaan hand in hand om mensen mooier, blijer en zelfzekerder te maken en hen te doen stralen. Dat betekende het einde van zijn apothekerscarrière en de start van zijn Fragrance Lab met feel good label Miglot.
Lucky us!

Kristof ontwikkelde tot op heden 17 unieke geursensaties die je zintuigen prikkelen en stimuleren en die je meenemen in een fascinerende wereld. Dat mag je zelfs heel letterlijk nemen, want alle geuren zijn geïnspireerd op de geur van een bijzondere reis. Laat je triggeren door de sensationele composities van zijn unieke parfums. De geuren van Miglot Fragrance Lab zijn niet alleen mooie herinneringen, ze verweven zich ook met wat je nu beleeft voor je prettige herinneringen van morgen. En dat hebben wij echt gemeen: we willen jou vrolijk en gelukkig maken.

 


Nog een plus? Miglot Fragrance Lab is genderneutraal en produceert duurzaam met respect voor mens  en milieu. Ontdek Miglot Fragrance Lab bij Pure Skin en beleef jouw geurreis tijdens je volgende Pure Skin moment.

GENIET THUIS EXTRA VAN JE MIGLOT GEURBELEVING.
BESTEL NU JOUW MIGLOT EXPERIENCE PAKKET, ONTVANG 17 EAU DE PARFUM MINISPRAYS EN EEN VOUCHER VOOR EEN 50ML EAU DE PARFUM.

Meer blogberichten

Happy eindejaarscadeaus

Pure Skin geeft je tips voor de mooiste eindejaarscadeaus die geluk brengen onder de kerstboom.

Verder lezen

Neurocosmetica van Miglot Fragance Lab: Pure happiness voor je huid.

Pure Skin deelt waarom je je van showergels en bodylotions van Miglot Fragrance Lab goed voelt in je vel.

Verder lezen

Miglot Parfums bij Pure Skin.

Ontdek de parfums van Miglot Fragrance Lab voor een happy mind bij Pure Skin. Ook verkrijgbaar in de webshop

Verder lezen