12 oktober 2017

Ken jij de magie van de Magic Mitt?

Niet te onderschatten: de magische krachten van de Magic Mitt.

We merken tijdens onze huidanalyses dat de meeste onder jullie slechte punten scoren op hun reiniging. ’t Is inderdaad niet altijd evident om je volledig reinigingsritueel te doorlopen na een mega drukke dag. Maar heb je al eens gehoord van de Magic Mitt? Met dit perzikkleurige magische doekje en een beetje warm water verwijder je in één beweging alle sporen van make-up en onzuiverheden van je huid. Nu heb je echt geen excuses meer…

Wat is een Magic Mitt?

De Magic Mitt is een reinigingsdoekje van jane iredale dat snel alle sporen van make-up en onzuiverheden wist met warm water. Het is gemaakt van microvezels, dunner dan haren. Door de combinatie met water ondergaan de vezels een hydromechanisch proces waardoor ze de olie van je make-up en andere vetten losweken en hierna je huid zacht exfoliëren. Zelfs mascara en long lasting make-up delven het onderspit.

Hoe houd je de magie van je Magic Mitt?

Het reinigen van je Magic Mitt is al even handig als het gebruik ervan. Gebruik een zachte zeep en reinig met warm water tot alle make-up resten verwijderd zijn en laat drogen. Omdat de Mitt geen huidcellen, olie of bacteriën opneemt, kan je ze meerdere dagen achter elkaar gebruiken. 1 x per week was je ze in de wasmachine, maar gebruik nooit wasverzachter.

Andere magische toepassingen van de Magic Mitt

Nu je weet hoe makkelijk het is om je gelaat te reinigen met de Magic Mitt, delen we graag nog wat geheimen. Want je kan ze op nog verschillende manieren gebruiken voor je lichaam en zelfs in je huis.

Zo haal je het maximum eruit:

Je lichaam:

 • Body wash Mitt: je kan er ook je lichaam en je kinderen mee wassen, zonder dat je de huid uitdroogt.

 • Zachte scrub: de Magic Mitt exfolieert zachtjes je huid. Dus ook ideaal om je lichaamshuid te exfoliëren voor je je bodyverzorging aanbrengt.
 • Haarkleur remover: heeft je kapper wat haarkleur gemorst op je haarrand? Doe wat vloeibare color removal op je Magic Mitt en je veegt de overtollige kleur op je huid zo weg, zonder je huid te beschadigen.
 • Tandenborstel: oeps een weekendje weg en je tandenborstel vergeten? Geen probleem voor je Magic Mitt.
 • Tanning Mitt: bij het aanbrengen van je zelfbruiner hou je je handen proper, door het aanbrengen van de Tantasia met je Magic Mitt en je voorkomt zeker strepen.

Je kleren:

 • Vlekverwijderaar: je kent het wel, je dochter of zoon draagt een witte broek en morst chocolade. Haal je Magic Mitt boven, in 1 2 3 weg met de vlek.
 • Deodorantverwijderaar: niets zo vervelend als lichte vlekken van deodorant op donkere kleren. Gebruik een droge Magic Mitt even wrijven en de vlekjes zijn verdwenen.

Het huishouden:
Gaat je Magic Mitt al even mee, en is het tijd om haar te vervangen? Niet weggooien, maar gebruik haar voortaan in je huishouden:

 • Sierraden- en spiegelreiniger: de kleine microvezels verwijderen heel gemakkelijk vingerafdrukken op sierraden, brillen, cameralenzen en kristallen vazen. Zonder water of reinigingsmiddel.
 • Stofdoek: de ideale stofvreter? Je Magic Mitt.
 • Reinigingsdoek in de badkamer: make-up resten op je wastafel? Gebuik je Magic Mitt.
 • Wassen van groenten en fruit: Ook na het wassen zitten er nog wat resten van pesticiden op je appel, peer, courgette of tomaat. Die veeg je zeker weg met je Magic Mitt.

Een musthave dus als je het mij vraagt.
SHOP SNEL HIER

Meer blogberichten

Peach Fuzz, de nieuwe kleur van 2024

Pure Skin vertelt je meer over de nieuwe kleur Peach Fuzz en stelt on trend make-up jane iredale voor. Are you ready for 50 shades of Peach Fuzz?

Verder lezen

Renew your make-up tools

Trendrapport make-up herfst-winter 2023 van Pure Skin en tips en actie met jane iredale’s make-up tools

Verder lezen

Slimme tips voor een stralende zomerhuid

Pure Skin geeft je slimme tips en make-upadvies voor een stralende, gezonde zomerroutine.

Verder lezen