30 januari 2019

The right red kiss?

The right red kiss met jane iredale?

Allemaal mooi, maar hoe maak je je rode lippen kissproof? Zorg ervoor dat je lippen eerst goed gescrubd zijn met de dubbelzijdige Sugar en Butter van jane iredale, die de dode huidcellen van je lippen verwijdert en je lippen tegelijkertijd hydrateert. Deze scrub is op basis van organisch rietsuiker, dus smaakt ook lekker.

Wil je voorzichtig blijven met je rood, kies dan voor de jane iredale Puregloss lip Gloss in bijvoorbeeld de kleur Crabapple of Red Current of verwen jezelf met de Forever red. Deze kleur rood past zich aan aan je eigen lipkleur. Olala, je eigen unieke rood… Moet je proberen!

Wil je een matte lippenstift of een trendy rode look, kies dan resoluut voor de Lip Crayons in Hot of Naughty.

Jij wil echte girlpower? Laat je verrassen door de nieuwste PureMoist lipstick van jane iredale. Nog maar net gelanceerd en nu al wereldwijd een bestseller. Mijn favorieten zijn Gwenn en Megan.

Doe je mee aan de #Pureredlipstickchallenge?

Ik vind dat iedere vrouw het recht heeft om haar eigen Girlpower te ontdekken en er te staan vol zelfvertrouwen. Ik daag jullie uit om in de maand februari een rode jane iredale lipkleur te dragen en ervoor uit te komen. Post jouw red-power-foto op je facebook profiel, zet je bericht openbaar en tag het met #Pureredlipstickchallenge, deel dit bericht om vele vrouwen te helpen met het boosten van hun zelfvertrouwen en de passie van de red challenge op gang te stimuleren. Je maakt dan kans op 1 van de 5 red lipsticks die Pure Skin op 28/2 verdeelt onder de deelnemers.

Heb jij nog geen ideale red match? Shop hem dan nu als de bliksem.

Shop je ideale red match van jane iredale

Sugar&Butter van jane iredale

Exfoliërende organische suikerscrub met een verzorgende lippenboter. De peptiden doen de lippen tintelen doordat ze de collageenproductie en bloedcirculatie stimuleren. Hierdoor lijken de lippen voller.

Deze dubbelzijdige Sugar & Butter exfolieert en verzorgt je lippen. De organische rietsuiker verwijdert op een zachte (en yummy) manier de dode huidcellen en hydrateert je lippen.

Wrijf eerst met de suikerzijde over je lippen om te exfoliëren, de resterende suikerkorrels kan je zorgeloos opeten. Breng vervolgens een laagje gekleurde en tintelende lip plumper aan, deze zal je lippen hydrateren en voller maken.

TIP: Komt de kus van je leven eraan? Gebruik Sugar&Butter dagelijks gedurende een week voor onweerstaanbare lippen.

“That feeling when you kiss me!”

Prijs: 24€

Pure Moist lipstick Gwen en Megan van jane iredale

Deze langhoudende lippenstift hydrateert en beschermt dankzij zijn formule rijk aan antioxidanten.

Breng rechtstreeks aan of met behulp van de Retractable Lip Brush.

TIP: Contour je lippen met het bijpassend Lip Pencil voor dé perfecte mond.
“Give a woman the right lipstick and she can conquer the world”

Prijs: 27,50€

PureGLoss Red current en Crabapple van jane iredale

Deze hydraterende transparante lipgloss voedt en beschermt de lippen tegelijk. Deze gloss is rijk aan vitaminen en antioxidanten en kleeft niet.

‘Sparkle away’

Prijs: 26€

Forever Red van jane iredale

De kleuren van deze voedende lippenbalsems passen zich aan aan de warmte en de pH van de lippen. Daardoor krijg je een eigen, unieke kleur.

Breng rechtstreeks aan of met behulp van de Retractable Lip Brush.

TIP: Breng aan op je wangen voor een fris en fruitig effect.

“But first, lipstick”

Prijs: 26€


Meer blogberichten

Peach Fuzz, de nieuwe kleur van 2024

Pure Skin vertelt je meer over de nieuwe kleur Peach Fuzz en stelt on trend make-up jane iredale voor. Are you ready for 50 shades of Peach Fuzz?

Verder lezen

Renew your make-up tools

Trendrapport make-up herfst-winter 2023 van Pure Skin en tips en actie met jane iredale’s make-up tools

Verder lezen

Slimme tips voor een stralende zomerhuid

Pure Skin geeft je slimme tips en make-upadvies voor een stralende, gezonde zomerroutine.

Verder lezen