01 juli 2019

Breng geen extra kilo’s mee van vakantie

Vakantie? Volop genieten en geen gram erbij.

Een jaar hard gewerkt, hoog tijd om onze batterijen weer op te laden en ons te verwennen met een welverdiende vakantie. Work hard, play hard … Maar dat betekent niet “Alle remmen los”. Wie liever wil voorkomen dan genezen, kan met mijn zomertips de vakantie met glans doorstaan. En of je nu verre oorden opzoekt of dicht bij huis blijft, de boodschap is GENIET.

Denk aan je streefdoel

Maakte jij in het begin van het jaar ook het goede voornemen om slank te zijn tegen de zomer? Ik vraag startende PowerSlimmers altijd naar hun dieetdoel om samen naar dat ene moment toe te leven. Bij vrouwen hoor ik meestal: terug zonder schaamte in bikini het strand op durven. De mannen willen hun energie terugvinden en hun buikje kwijtspelen.

Gelukkig kan dat met PowerSlim heel gemakkelijk en in een snel tempo. Omdat je snel vet verliest, zie je het ook heel snel. Ook ik stoorde ik me aan mijn buikje. Toen mijn oudste dochter me smeekte om te gaan zwemmen, reed ik een stukje verder dan het stedelijk zwembad om geen bekenden tegen te komen. En ja lap, daar zat half Sint-Truiden met hetzelfde plan. ?op dat moment heb ik besloten “skip 2018 en ga voor holiday 2019”.

Doel: me terug in bikini vertonen zonder schaamtegevoel en met plezier gaan zwemmen.

Vasthouden dat goed gevoel

Ondertussen heb ik met talrijke andere PowerSlimmers mijn doel bereikt, complimentjes vliegen me regelmatig om de oren. En ja, doet dat deugd. Die complimentjes maken mijn doorzettingsvermogen en zorgen ervoor dat ik gefocust doorga naar het volgende doel: gewichtsbehoud. Om die reden kruip ik graag in mijn pen om met jullie mijn tips om de vakantie te overleven te delen. Samen lukt het ons!

Ik hou je in de gaten

Mijn PowerSlimmers krijgen 2kg van mij. Ga je over die grens, dan is het aan mij als coach om ervoor te zorgen dat je focus terug op punt geraakt. Dan moeten we weer terug de balans vinden tussen opletten en genieten. Daarom: welke vakantie je ook kiest, als je de Pure Dieet basisregels volgt, kom jij erdoor in perfect shape. En, ik beloof het je: deze PowerSlim tips zijn volledig gericht op genieten.

Naar de tips >

Meer blogberichten

MET DEZE TIPS MAAK JIJ JE VOORNEMENS WAAR

Voel jij de motivatie om aan je goede voornemens te werken nu al wegglijden? Druk dan snel op play en laat mijn tips je helpen om dit jaar wel te slagen en je doelen te bereiken.

Verder lezen

Verschillende soorten honger

PowerSlim coaches Joyce en Egon leren je bij Pure Dieet het verschil herkennen tussen gezonde honger en valse verleiders.

Verder lezen

Gezonde leefstijl tips voor het najaar van Pure Dieet.

Pure Dieet verklapt je de belangrijkste geheimen hoe je met PowerSlim niet bijkomt in het najaar.

Verder lezen