15 april 2019

8XSummerproof met PowerSlim

Ben jij zelfzeker genoeg om in je zomerniemendalletjes het strand op te trekken? Of zou er dan toch eerder een kilo of 8 vanaf mogen? Wel, beachbodies worden NU gemaakt.

Start nu met powerslim!

Pure Dieet geeft er met PowerSlim een lap op. 8 kilo verliezen in 8 weken, daar gaan we voor: 8XSummerproof! Eén kilo per week… ’t lijkt misschien niet veel maar ‘t blijft ontzettend moeilijk als je er zonder back up aan begint. Laat je dus best begeleiden door een ervaringsdeskundige die zelf de valkuilen ontweken heeft.

Egon en ik gingen je voor

Waarom zouden wij als PowerSlim coaches je iets opleggen wat we zelf niet geprobeerd hebben, dachten we zo. En eerlijk gezegd, er mochten ook bij ons wat kilootjes af. Dus wij namen de proef op de som: op 15 januari startten Egon en ik met ons PS-eetpatroon.

We hebben elkaar gemeten, gecoacht en elke week voorzien van een supertip. Et voilà, het heeft gewerkt. De 8 kilo’s waren eraf in 8 weken. Vandaag is Egon zelfs 15 kilo kwijt en weeg ikzelf ook meer dan 10 kilo minder op de weegschaal.

Op 16 mei starten we onze 8XSummerproof challenge.

Kijk jij ernaar uit om ook 8 kilo kwijt te spelen in 8 weken? Kom naar onze 8XSummerproof infoavond “Ik (w)eet beter op donderdag 2 mei van 19 tot 21 uur. Je krijgt een bodyscan, je leert hoe je beter kan eten, je krijgt informatie over het PowerSlim programma en geniet van een PS-proeverij bereidt door een topchef! Teken je in, dan start je op 16 mei met een groep PowerSlimmers met jouw PS-programma van 8 weken.

8XSummerproof tips & tricks

Je doet mee? Goede beslissing. We gaan je extra in het oog houden en je elke week stimuleren met de extra tips die voor onszelf zo goed gewerkt hebben. Wedden dat je al snel je gewicht ziet wegsmelten en je zelfvertrouwen ziet groeien? We beloven je dat het echt makkelijk vol te houden is. En we waarderen het natuurlijk dat je zelf ook tips deelt met ons en de andere deelnemers aan 8XSummerproof.

Verlies en win

Behalve gewicht heb je echt niks te verliezen. Integendeel, de PowerSlimmer die raadt hoeveel we samen afgevallen zijn in 8 weken, wint zelfs een PowerSlim pakket twv € 100.

Infoavond ‘Ik (w)eet beter’ donderdag 2 mei 19 – 21 uur

Laat maar komen die zwemshorts en sexy bikini’s!

Schrijf je in à € 25

(bij deelname wordt de € 25 verrekend met je PowerSlim starterspakket)
Heb je interesse, maar kan je niet deelnemen op bovengenoemde datum? Geef dan je gegevens door via info@pure-skin.be

Meer blogberichten

MET DEZE TIPS MAAK JIJ JE VOORNEMENS WAAR

Voel jij de motivatie om aan je goede voornemens te werken nu al wegglijden? Druk dan snel op play en laat mijn tips je helpen om dit jaar wel te slagen en je doelen te bereiken.

Verder lezen

Verschillende soorten honger

PowerSlim coaches Joyce en Egon leren je bij Pure Dieet het verschil herkennen tussen gezonde honger en valse verleiders.

Verder lezen

Gezonde leefstijl tips voor het najaar van Pure Dieet.

Pure Dieet verklapt je de belangrijkste geheimen hoe je met PowerSlim niet bijkomt in het najaar.

Verder lezen