10 januari 2017

3 detox drankjes om je vetverbranding te stimuleren

Recept 1: Bitterfresh Detox

In fase 1 kies je voor de Bitterfresh detox. Je bant zoveel mogelijk suiker, dus de combinatie van komkommer en munt is ideaal. Komkommer zit boordevol anti-oxidanten en stressverlagende vitamine B. Munt geeft het water een frisse smaak en is goed voor je spijsvertering.

Recept 2: Anti-oxidant Booster

Vanaf fase 2 komt fruit weer in beeld en kan je eindeloos variëren zoals met deze Anti-oxidant Booster. Met stukjes vezelrijke appel die je darmtransit stimuleren en je verzadigen, met kaneel die je metabolisme boost en blauwe bessen met veel anti-oxidanten voor een gezonde huid en een ideale detox.

Recept 3: Red Summer Detox

Het derde drankje is mijn topfavoriet. Met de Red Summer Detox verwen ik mezelf met een verfrissende cocktail. De aardbeien zitten vol vitamine C die je vetverbranding stimuleert en je huid voorziet van een collageen boost. De bolletjes watermeloen, die ik vooraf invries, verwennen je huid en lichaam met vitamine A.

Extra recept: Zuiders genot

Met dit drankje stimuleer je je anti cellulite programma. Drink dagelijks deze combinatie van Rozemarijn, die een ware vetkiller is en vochtafdrijvend werkt, alsook je spijsvertering stimuleert. Voeg ook schijfjes appelsien toe, deze bezitten een hoge dosis vitamine c en als je kaneel eraan toevoegt stimuleer je ook nog de vergladding van je huid. Klaar voor deze cellulitis killer?

Meer blogberichten

Uit eten

6 tips om koolhydraatarm te genieten op restaurant met PS Food & lifestyle

Je bent net gestart met het PS Food & lifestyle programma en dan word je ineens mee uit eten gevraagd. Wat nu? Gezellig met vrienden een hapje eten, een familiediner of een zakelijke lunch, er zijn het hele jaar door wel momenten dat je er niet onderuit kunt om buiten de deur te eten. Maar uit eten tijdens het afvallen: het kan gewoon! Het is alleen een kwestie van de juiste keuze maken. Hierbij 6 praktische tips om verantwoorde keuzes te maken bij een dinertje buiten de deur, zodat jij kan genieten zonder uit ketose te raken.

Verder lezen

4 tips om snel koolhydraatarm ijs te maken

Diegenen die me al een tijdje volgen weten dat ik een enorm zwak heb voor ijsjes. En met dit heerlijke zomerweer zijn ijsjes niet alleen verkoelend maar ook superlekker. Helaas niet goed voor de weegschaal als je er elke dag van wil snoepen. Wil jij toch dagelijks genieten van een ijsje zonder kilo’s aan te komen? Probeer dan deze 4 favorieten. Je maakt ze zelf in no time.

Verder lezen

8XSummerproof met PowerSlim

Ben jij zelfzeker genoeg om het strand op te trekken? Wel start nu met PowerSlim en wees summerproof zodat jij vol zelfvertrouwen kan stralen en terug Pure jezelf kan zijn. Get ready?

Verder lezen