30 januari 2020

Waarom iedere vrouw rode lippenstift moet dragen?

Vandaag is ROOD, de kleur van jouw lippen! Marco Borsato zingt het zo mooi. Ik vind dat een rood gekleurde mond iedere vrouw mooier maakt. Maar eerst geef ik je graag nog wat extra tips waarom een rode lippenstift onmisbaar is in je make-up tasje.

Over rood.

Zeg nu zelf, er zijn toch weinig dingen die meer invloed hebben op je uitstraling, je zelfvertrouwen en je goed gevoel dan een rode lipstick? Met een vleugje rood geef je power en een elegante verzorgde look aan je gelaat. Zelfs zonder verdere make-up. Rood doet wat met een mens. Weet je dat er zelfs meer aandacht geschonken wordt aan wat je zegt als je rode lipstick draagt? Ideaal om eens uit te testen, toch?

En wist je dit al over rood gestifte lippen?

  • Ze hebben een positief effect op je zelfvertrouwen.
  • Vrouwen met rode lippenstift daten 3x meer dan lipstickschuwe dames.
  • Red-lip-ladies beschouwt men als creatieve, avontuurlijke vrouwen die graag een stapje in de wereld zetten.
  • Red-lip-lovers dragen dubbel zo vaak schoenen met hoge hakken (uiteraard red sole heels van Leboutin 😉 dan lipbalsem-lovers. Wil jij weten welke rode kleur het beste op je lippen past? Check dan zeker de blog: #Metwelkroodscoorjij?

Meer blogberichten

Nieuwe make-up trends herfst-winter 2022

Pure Skin heeft de beste make-up wintertrends verzameld voor vrouwen met een druk leven.

Verder lezen

Hip: clean make-up, hybride make-up

Waarom Pure Skin kiest voor skincare make-up jane iredale? Clean en hybride! . Hybride make-up, quoi? Voor wie het nog niet heeft zien of horen waaien: dat is make-up die verfraaiende of corrigerende functies combineert met huidverbeterende functies.

Verder lezen

Make-up trendrapport jane iredale herfst-winter 2021-2022

Ontdek de make-up trends herfst – winter 2021-2022 van Pure Skin en jane iredale.

Verder lezen