09 oktober 2019

15 jaar Pure Skin: Sometimes it’s an mens world bij Pure Skin

15 jaar Pure Skin: Sometimes it’s a mens world bij Pure Skin

Ik vertelde je al dat mijn eerste klant een man was. Toen ik 15 jaar geleden begon, leek het nog alsof mannenverzorging enkel iets was voor de niet hetero. Homoseksuelen schenken inderdaad meer aandacht aan verzorging. Zij willen meer behagen. Maar als wij als vrouw er goed uitzien, stralen en ons verzorgen, dan mogen we dat toch ook verwachten van onze partner, niet?

Gelukkig is in die periode ook het fenomeen metroman geboren: de man die er goed uit wil zien voor zichzelf en zijn partner. David Beckham was 1 van de eersten die deze stempel kreeg.

Het was niet evident om mannen naar het instituut te krijgen. Een uitgebreid artikel in P-Magazine gaf gelukkig een boost. En het feit dat Katleen Vrombaut, de powerwomen achter het merk 4VOO, zich met grote passie heeft ingezet om mannenverzorging op de Belgische kaart te zetten, heeft natuurlijk ook een rol gespeeld.

Ook voor mannenverzorging vind ik zichtbaar resultaat enorm belangrijk. Met 4VOO lukt dat short and simple. Dankzij hooggeconcentreerde ingrediënten weinig product voor maximaal resultaat! Zo hebben mannen het graag,toch?

Ondertussen is mannenverzorging al eerder regel dan uitzondering. En toch zie ik nog steeds dat de vrouw meestal raad vraagt voor haar man. Dan kom ik natuurlijk op de proppen met mijn huidanalyse. Ik kan alleen het beste advies geven als ik de huid kan voelen, zien en meten. Heel wat mannen zijn ondertussen al de revue gepasseerd en ze verschieten zich een aap als ze eens een Powerboost hebben ondergaan.

Ook het feit dat barbier, 1 van de oudste beroepen ter wereld, opnieuw hot en trending werd, heeft in het voordeel gewerkt voor uiterlijke mannenverzorging. Samen met Katleen Vrombaut heb ik kunnen meewerken aan een mooi op en top Belgisch merk: MEN3. Nog voor de lancering op de Belgische markt, mocht ik als eerste Belgische Skin and clean shaving expert, meedoen aan een barberwedstrijd in Dubai met MEN3. Ik heb niet gewonnen, maar wel heel wat ervaring opgedaan en instant hoge ogen gegooid met MEN3. Ondertussen is Kevin Boon met de scheerproducten van MEN3 zelfs wereldkampioen barbieren geworden.

MEN3 heeft een pharmaceutische werking en is ideaal om snel en makkelijk old school te scheren zonder huidproblemen of aan comfort in te boeten.

Ontdek MEN3 en 4VOO

Meer blogberichten

Love is in your skin

Skin expert Joyce van Pure Skin legt de geheimen van huidcommunicatie bloot in haar blog over huidliefde en huidverzorging.

Verder lezen

Kunnen pigmentvlekken verdwijnen?

Met een efficiënt serum kan je pigmentvlekken verminderen en voorkomen. Pure Skin bewijst het je met de serums van Dermaquest en 4VOO.

Verder lezen

Wat doe je tegen een doffe huid?

Met serums van 4VOO helpt Pure Skin mannen met een doffe huid in een wip weer aan een stralende huid.

Verder lezen