30 januari 2019

3 tips om lovehandles te verliezen.

Lovehandles? Met deze 3 tips krijg je ’n Lovebody.

Krijg jij het ook op je heupen van de vetkussens die over je sliprand piepen? Wie (m/v) kent ze niet, de lovehandles of de teugels waar je geliefde naar grijpt als jullie de liefde bedrijven. Jij wil ze liever kwijt? Goed om te weten, hoe ontstaan die lovehandles? En nog beter om te weten, hoe geraak je ze kwijt!

Hoe ontstaan Lovehandles?

Ons lichaam heeft elke dag energie nodig om te kunnen functioneren. Die halen we voornamelijk uit koolhydraten. Maar als je meer koolhydraten eet dan nodig is (wat meestal het geval is) of minder energie verbruikt, dan gaan deze koolhydraten zich ergens moeten stockeren. Ja en helaas, de favoriete plek om te stockeren is – je raadt het al – je buik en je heupen. Voilà je lovehandles of bierbuikje.

Hoe pak je het aan om er vanaf te raken?

Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om minder koolhydraten te eten en meer te bewegen, maar dat alleen is niet voldoende. Want het is nodig dat er in de plaats van die vetrolletjes iets stevigs komt. Net daarom is het zo voornaam om een goede balans te vinden tussen je koolhydraten (trage koolhydraten kiezen zoals die van groenten, fruit, en volkoren producten) en kwalitatieve eiwitten uit vlees, vis of PowerSlim producten.

3 tips om je lovehandles snel en effectief aan te pakken.

Tip 1: beweeg meer

Ga bijvoorbeeld wandelen. Dit geeft rust in je hoofd na een drukke werkweek en je maakt meteen ook endorfines aan. Heb je een stok achter de deur nodig, spreek dan af met een vast wandelmaatje. Zo werken jullie samen aan de vetrolletjes. Is wandelen geen optie met je gezinssituatie of drukke job, dan vind ik de HIIT- trainingen op youtube ook zeker een aanrader. Hiermee doe je in 20 minuten al heel efficiënt aan vetverbranding.

Tip 2: drink meer

En dan bedoel ik niet alcohol of suikerrijke drankjes. Want de suikers in frisdrank en alcohol zijn net diegene die verantwoordelijk zijn voor je vetrolletjes. Drink water, pimp het met munt, citroen, komkommer, of wat je lekker vindt. Zo combineer je een natuurlijk smaakje met weldaad want je gaat je afvalstoffen afvoeren (ook meegenomen: het is heel goed voor je huid). Ook bruiswater kan je pimpen. Water, winter, brrrr … geen excuus. Denk eraan dat summer body’s are made in winter.

Tip 3: kies voor een evenwichtige levensstijl

Probeer voor jezelf een evenwicht te vinden tussen je guilty pleasures en gezonde voeding. Hierbij denk ik aan de 80% gezond en 20% zonde. Laat je hierin begeleiden. Ook 6 x per dag eten, zorgt ervoor dat je minder zondigt en je vetverbranding stimuleert. Uiteraard op voorwaarde dat je een verantwoorde keuze maakt. Overweeg ook om je groenten eens te stomen of te grillen; niet alleen gezonder maar het bespaart je ook heel veel tijd.

Wil jij komende zomer zonder lovehandles of bierbuikje stralen op het strand?

Vraag nu jouw PS Healthy Life intake aan.

Meer blogberichten

MET DEZE TIPS MAAK JIJ JE VOORNEMENS WAAR

Voel jij de motivatie om aan je goede voornemens te werken nu al wegglijden? Druk dan snel op play en laat mijn tips je helpen om dit jaar wel te slagen en je doelen te bereiken.

Verder lezen

Verschillende soorten honger

PowerSlim coaches Joyce en Egon leren je bij Pure Dieet het verschil herkennen tussen gezonde honger en valse verleiders.

Verder lezen

Gezonde leefstijl tips voor het najaar van Pure Dieet.

Pure Dieet verklapt je de belangrijkste geheimen hoe je met PowerSlim niet bijkomt in het najaar.

Verder lezen