18 maart 2020

Gezonde levensstijl met de PowerSlim-coaches van Pure Dieet.

Het PowerSlim-programma in 5 stappen

Eens overtuigd om af te slanken, wil je natuurlijk een programma waarmee je snel resultaat boekt. Zonder extra belasting van je drukke agenda. Een manier om zonder veel denkwerk af te vallen en een gezonde levensstijl in te passen in je drukke job, gezinsleven en sociale activiteiten. Het PowerSlim-programma van Pure Dieet is je op het lijf geschreven.

Met de volgende 5 stappen krijg je het voor elkaar.

Stap 1: Start met een gratis bodyscan t.w.v. €49

De eerste stap is weten. Welk vlees hebben we in de kuip of in dit geval, welk gewicht ?? We kijken tijdens de bodyscan niet alleen naar het getal op de weegschaal, maar ook naar je vocht-spier-vetmassa. Deze 3 cijfers geven ons als PowerSlim-coach ontzettend veel informatie. Jij vertelt ons ook alles over je huidige voedingspatroon en je levensstijl. Op basis daarvan maken we jouw plan van aanpak.

Stap 2: de Kickstart van PowerSlim

Met PowerSlim ga je niet minder eten, maar anders eten. In tegenstelling tot veel crashdiëten, moet je met PowerSlim net eten om af te vallen. Ongeveer 6 x per dag. Ja, wel de juiste dingen! Om je te helpen hebben wij weekmenu’s en een starterspakket. Zo kan je er zonder nadenken aan beginnen. Je ontbijt en 3 tussendoortjes bestaan uit PowerSLim-producten. Je lunch & diner bestaan uit groenten + vlees/vis en/of PowerSlim-producten zoals pasta, brood, puree, wraps… De eerste week is de moeilijkste; je moet je aanpassen. Eens je de nieuwe aanpak en smaken ontdekt hebt, eens je ziet wat na 1 week al op je weegschaal gebeurt, ben je gemotiveerd om door te zetten naar week 2 ?.

Stap 3: Anders eten met Powerslim

Wellicht eet jij veel te veel suikers en heb je een sedentaire levensstijl. Je consumeert meer dan je verbruikt. Gevolg: de kilo’s vliegen eraan. Wil je meer energie en snel je overgewicht kwijtraken? Wil je niet alleen de weegschaal naar beneden zien gaan maar ook je vet zien wegsmelten als sneeuw voor de zon? Dan moet je minder suikers/koolhydraten eten en meer eiwitten opnemen in de vorm van vlees, vis en PowerSlim-producten. Je kan daarvoor terugvallen op heel wat lekkere gerechten van PowerSlim. Het mooiste compliment dat we krijgen van PowerSlimmers, is dat ze niet het gevoel hebben op dieet te zijn. Is dat geen motivator?

Zo zou je dagmenu eruit kunnen zien met Producten van PowerSlim

Stap 4: Je stok achter de deur: jouw PowerSlim coach

Tijdens het PowerSlim-programma zien wij je in de eerste fase wekelijks. Dat is nodig want met onze begeleiding blijf jij doorzetten tot je je doel hebt behaald. Je krijgt van ons een gratis PowerSlim-planner. Hiermee documenteren we je successen en je learnings. Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies behaald hebt, zien we je om de twee weken.

En eens je op je gewicht bent, leren we je hoe je dit behoudt met de juiste balans van voeding en beweging. Dan zien we je nog gedurende 1 jaar 1 x per maand.

Stap 5: Geniet van je nieuwe ik

Omdat je niet minder maar anders eet (minder suikers en meer eiwitten), verbrandt je lichaam snel vet maar behoudt het je spiermassa. Zo krijg je een mooier silhouet en blijft je metabolisme op pijl. Dat is ook je wapen tegen het jojo-effect.

Kijk naar deze PowerSlimmer. Zie je het strakkere silhouet? Zo zit straks ook jouw nieuwe outfit als gegoten en word jij overladen met complimenten die je extra motiveren om je nieuwe gezonde levensstijl te omarmen. Voor altijd.

Wil jij ook starten met een gezonde levensstijl en vitaal stralen in je nieuwe outfit?
Boek dan nog vandaag jouw gratis Bodyscan t.w.v. €49.

Boek jouw huidanalyse met persoonlijk huidadvies

Bezorg hieronder je gegevens. Je ontvangt dan je vragenlijst. Hierna bevestig ik jouw huidanalyse.

Meer blogberichten

MET DEZE TIPS MAAK JIJ JE VOORNEMENS WAAR

Voel jij de motivatie om aan je goede voornemens te werken nu al wegglijden? Druk dan snel op play en laat mijn tips je helpen om dit jaar wel te slagen en je doelen te bereiken.

Verder lezen

Verschillende soorten honger

PowerSlim coaches Joyce en Egon leren je bij Pure Dieet het verschil herkennen tussen gezonde honger en valse verleiders.

Verder lezen

Gezonde leefstijl tips voor het najaar van Pure Dieet.

Pure Dieet verklapt je de belangrijkste geheimen hoe je met PowerSlim niet bijkomt in het najaar.

Verder lezen