03 oktober 2019

15 jaar Pure Skin: Egon, de sterke man achter Joyce

15 jaar Pure Skin: Egon, de sterke man achter Joyce

Het spreekwoord zegt: achter iedere sterke man staat een sterke vrouw. In dit geval eerder andersom. Niet dat ik me zo oppermachtig of sterk voel, maar ik leef wel enorm gepassioneerd voor mijn vak.

Als je je dromen en doelen wil leven, is steun en begrip onmisbaar. Er moet iemand achter je staan die het je echt gunt en tot opofferingen bereid is..

Misschien denk je dat ik maar van 9-18 u (de praktijkuren) werk. Maar achter de schermen kruipt er nog heel wat in: me verder verdiepen in mijn vak, nieuwe behandelingen/acties ontdekken, blogs en vlogs maken, mijn marketing scherp houden, bestellingen en boekhouding… En dan praat ik nog niet over mijn huishouden of mijn rol als vrouw en mama.

Gelukkig heb ik de beste partner in crime. Het is Egon die me vanaf mijn jeugdjaren steunt en motiveert. Met het behalen van mijn diploma in het middelbaar na mijn gezondheidsproblemen, met zichzelf geregeld in de zijlijn te plaatsen om mij mijn doel te laten bereiken.

Toen de kindjes erbij kwamen en het leven drastisch veranderde hebben we een nieuw evenwicht gevonden. Zelf heb ik uiteraard ook wat van mijn passie moeten inleveren om een goede harmonie te krijgen in mijn work-life balance. Maar ik heb er 2 prachtige prinsesjes en enorme emotionele rijkdom voor in de plaats gekregen.

Wist je dat Egon voornamelijk de was en de plas van de praktijk doet? Hij zorgt voor de nette handdoeken, vult de voorraden aan, pakt de bestellingen uit. Hij helpt me op administratief vlak en regelt netjes op tijd de betalingen van onze leveranciers.

Als psychiatrisch verpleegkundige is Egon o zo zorgzaam voor mij en onze kindjes. En tja, met mijn dolle fratsen en invallen, heeft hij dus nooit gedaan met werken.

Wis je overigens dat Egon sinds een jaar ook regelmatig in de praktijk helpt? Hij ondersteunt de emo-eters bij PowerSlim. Ik ben voornamelijk de motivatiecoach, Egon heeft een beter inzicht in het menselijk brein en is de breincoach.

Hij heeft ook de juiste skills in huis om de medische carbon en microneedling behandelingen uit te voeren in samenwerking met een esthetisch arts.

Je gaat hem dus voortaan vaker voor de schermen zien bij het groeiende Pure Dieet en Pure Skin. Egon, een dikke merci om mijn partner in crime te zijn. Love you ?

Spread the love en deel dit bericht via je sociale media. Maak zo kans op leuke prijzen. Vind hier alvast alle info over onze wedstrijd.

Meer blogberichten

Joyce vindt gouden parel Collageen draadlift

Joyce vindt tijdens haar zoektocht in beautyland een gouden parel: de collageen draadlift. Hiermee heeft ze weer een sterk wapen in huis om huidveroudering tegen te gaan en spectaculaire resultaten te bereiken.

Verder lezen
collageen

Collageen voor de eeuwige jeugd van je huid

Pure Skin vertelt je wat collageen betekent voor je huid en wat helpt en niet helpt tegen veroudering.

Verder lezen

Sunglasses, for your eyes only.

Tips en learnings van Pure Skin om je ogen en oogomtrek correct te beschermen tegen UV in samenwerking met Optiek Jo Warniers

Verder lezen