28 april 2020

DF Mobile skincare device van Environ

Ontdek je geheime wapen voor huidverzorging: de DF Mobile skincare device van Environ

Het DF Mobile apparaat van Environ is echt een onmisbaar toestel als je effectief wil werken aan een mooie gezonde huid.

Wat doet het DF Mobile apparaat van Environ?

De DF Mobile apparaat van Environ gaat de opname van je serums effectief verhogen. Het helpt de hogere concentraties van je actieve ingrediƫnten in je serums tot in het diepste van de huid op te nemen. En net daar waar je huid ze nodig heeft. Ook pakt het heel gericht je anti-aging zones aan. Het resultaat wordt extra versterkt als je het meerdere keren per week gebruikt. Super zou dagelijks zijn, maar omdat we allen toch een vrij drukke agenda hebben, is 3 x per week een wellnessmoment voor jezelf al voldoende om zichtbaar resultaat te krijgen. Wissel je dit toestel af met microneedling en thuis rollen, dan heb je het geheim in huis voor de eeuwige jeugd.

Voor wie is het DF Mobile apparaat van Environ het meest geschikt?

Als je bij Pure Skin kiest voor de intensievere professionele behandelingen zoals de DF behandeling, peelings, plasmalift of microneedling dan wil je thuis op dat niveau verder werken. Zo haal je sneller voordeel uit je skin care behandelingen en producten.

Ook mannen zien snel het voordeel met dit toestel voor hun huid: bye bye vermoeide ogen, vale huidtint, fronslijntjes šŸ˜‰

Welke zones behandel je met het DF Mobile toestel van Environ?

Fronslijnen op voorhoofd en tussen de wenkbrauwen
Kraaienpootjes
Bovenliplijntjes
Hyperpigmentatie door zonneschade
Lichte, kleine littekens (het apparaat is niet geschikt voor grote littekens en keloĆÆd)
Dubbele kin

Hoeveel kost het DF Mobile apparaat?

Dit kwalitatief hoogstaand toestel voor een happy skin kost ā‚¬495.

Denk eraan: the right tool makes the difference.

Ik bestel mijn DF Mobile van Environ

  • Prijs: 495,00 €
  • 0,00 €
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer blogberichten

Je huidbarriĆØre, het veiligheidsjasje

Je huid is je grootste orgaan, en er is onnoemelijk veel over te vertellen. Deze keer wil ik learnings met je delen over je huidbarriĆØre. ā€œDe huid-watā€ hoor ik je al zeggenā€¦ wel, Ā het beschermlaagje of schild van je huid. En ja hoor, hoe liever jij bent voor de barriĆØre van je huid, hoe gezonder, stralender en liever jouw huid voor jou zal zijn.

Verder lezen

TournƩe minerale voor je huid

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met TournƩe Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

Verder lezen

A Happy and Pure New Year

2024 klopt aan de deur. Tijd om even terug te blikken op een alweer bewogen 2023 maar vooral ook om hoopvol vooruit te kijken naar 366 nieuwe dagen om alles weer heerlijk Pure te maken. Ik bied je graag al mijn wensen aan in mijn traditionele nieuwjaarsbrief. Maar hierbij alvast mijn dank voor je vertrouwen in Pure Skin. Op naar een rimpelloos 2024 vol Pure geluk en Pure gezondheid!

Verder lezen