17 september 2018

3 nieuwe herfst- en winter make-up looks van jane iredale

3 nieuwe herfst- en winterlooks

Nieuw seizoen, nieuw modebeeld en uiteraard hoort daar ook weer een nieuw make-up palet bij voor de herfst/winter 2019. Ken je de 3 grote tendenzen al en heb je de juiste musthaves al voor je make-up tasje? De nieuwe make-up van jane iredale is perfect on trend.

TREND 1: GLOW GIRL


Je straalt. En dat mag je letterlijk nemen: je ogen, kaaklijn en lippen geef je een gouden gloed. Van koper, brons tot goud, Of met een tintje zelfs. Je mag kiezen wat het beste bij jou past.

Om deze trend perfect toe te passen zorg je eerst voor een mooie basis voor je teint:

Je start met Smoothaffaire en brengt vervolgens Dreamtint aan. Je oneffenheden camoufleer je met Active light. Je werkt af met Amazing Matte en fixeert met Hydrating Spray D20.

En dan begint het echte trendwerk: eerst de wenkbrauwen aanzetten met het Browpencil. Vervolgens leg je een basis voor je oogleden met Smoothaffaire gold, je kleurt op met het oogschaduw duo Sunlit/jewel. Als je dat wil, kan je ook eyeliner toevoegen, maar kies dan wel voor bruin (Liquid eyeliner brown). Zet je wimpers aan met de Lash conditioner + Black ice mascara en je kijkers zijn klaar. Werk nog af met Moonglow bronzer en zetten je lippen aan met de Lipgloss Cherries Jubilee + lippotlood crimson.

TREND 2: DRAMAQUEEN

Zegt het je wat, de dramatisch gestyleerde look van de grote dames van het witte doek uit de eighties? Zijn donker aangezette ogen en sexy lips met de kleur van donkere bessen iets voor jou?

Here we go: start met Smoothaffaire, breng BB crème aan met de Blending contour brush. Werk imperfecties weg met de Enlighten concealer en mattifieer je teint met Pure matte powder.

Fixeer met Hydration spray Pommist (hmm, wij zijn nog altijd dol op de lekkere frisse geur).

Gebruik vervolgens de Greatshape eyebrow kit om je wenkbrauwen te accentueren, leg de basis voor je oogmake-up met Smoothaffaire canvas. En nu mag je wat drama toevoegen:

Met oogschaduw duo Berries & cream, Mystikol black (eyeliner), Lash conditioner + diepzwarte mascara creëer je een doordringende blik. Nog afwerken met Greatshape contour kit en Lipgloss Very berry + lippotlood Berry op je mond en je bent klaar om indruk te maken.

TREND 3: NATURAL WOMAN


De nude look blijft top. Niet meer piepjonge dames zullen daar beslist blij mee zijn. Want zeg nu zelf, als je een beetje leeftijd krijgt: blinkende of harde maquillage … Deze look is dan wel de meest naturelle, maar daarom zeker niet de makkelijkste, want het moet er allemaal wel gaaf en perfect uitzien.

Met deze wapens lukt het je beslist! Je start met Smoothaffaire. Je zorgt voor een mooie, egale teint met Liquid minerals en werkt af met Pure pressed powder. FIxeren doe je met Hydration spray Balance.

Voor je wenkbrauwen gebruik je de Purebrow gel. Geef vocht en een basislaagje aan je oogleden met Smoothaffaire petal, kleur ze lichtjes in met Oogschaduw duo Hush/smokygrey en gebruik als je toch iets meer wil het Black grey eye pencil. Zet je wimpers aan met Lash conditioner + mascara.

De finishing touch geef je met de Blush barely rose en een vleugje Lipgloss Rose Crush + lippotlood spice. Je hebt nu een frisse, gezonde look. Zo natuurlijk (met en beetje hulp) and let’s smile.

Geheimpje delen?

Make-up perfect aanbrengen maar ook verwijderen, gaat stukken vlotter met het juiste gerief. Magali en ik zouden de brushes en de Magic Mitt echt niet meer kunnen missen. Moet je zeker ook eens proberen -J

Make-up scan

Klinkt goed, maar je weet eigenlijk niet welke look het beste bij jou past en welke tinten je dan moet gebruiken? Boek een Make-up scan. Voor € 49 leer jij hoe jij ‘s morgens in een 10-tal minuten perfect opgemaakt naar je job vertrekt. Iedere vrouw die er eentje deed, vertelt ons dat dit zeer goed bestede euro’s zijn.

Special Trend make-up scan ganse maand oktober

Omdat we jarig zijn, geven we in oktober exclusieve Trend make-up scans à € 30 ipv € 49. Jij wil? Snel dan want het zijn er maar 14.

Boeken

Meer blogberichten

Peach Fuzz, de nieuwe kleur van 2024

Pure Skin vertelt je meer over de nieuwe kleur Peach Fuzz en stelt on trend make-up jane iredale voor. Are you ready for 50 shades of Peach Fuzz?

Verder lezen

Renew your make-up tools

Trendrapport make-up herfst-winter 2023 van Pure Skin en tips en actie met jane iredale’s make-up tools

Verder lezen

Slimme tips voor een stralende zomerhuid

Pure Skin geeft je slimme tips en make-upadvies voor een stralende, gezonde zomerroutine.

Verder lezen