Nog

Gratis 10-daagse online Challenge

Gezond leven kun je leren

A healthy life is a happy life. Dat wil jij toch ook?
Wij starten op 19 januari, doe jij mee?

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/f/8/e/pure-skin.be/httpd.www/wp-content/themes/pureskin/inc/acfblocks.php on line 971

Herken je dit:

 • Geraak je moeilijk uit bed, ook al ben je vroeg gaan slapen?
 • Sleur jij je door de dag omdat je weinig energie hebt?
 • Heb je na de lunch een middagdip?
 • Voel je je niet lekker in je vel maar krijg je de eerste stap naar verandering niet gezet?
 • Start je iedere week met het voornemen gezond te eten maar mislukt je poging al vooraleer het maandagmiddag is?
 • Heb je geen zin meer om minder te eten en amper gewicht te verliezen of het snel weer aan te komen?
 • Wil je graag meer bewegen, maar krijg je de eerste stap niet gezet?
 • Wil je gezonder leven, maar verval je steeds in oude gewoontes?
 • Wil je je echt goed voelen, maar vind je steeds excuses om er niets voor te doen?

Dan is het tijd voor ACTIE.
In 10 dagen maken we samen de mindshift om je goed te voelen in je vel met onze dagelijkse Good Food & Feel Good tips in je mailbox.

Are you ready? Say yes!

Wist je trouwens dat…

 • Als je meer tijd neemt voor beweging, je automatisch een gezonder eetpatroon krijgt?
 • Als je beter slaapt, je makkelijker weerstaat aan verborgen verleiders, je vitaler voelt en zo bijna 400 kcal minder zal eten dan iemand die te weinig slaapt?
 • Als je een Feel Good Food dagboekje bijhoudt, dit helpt bij het bereiken van je doelen?
 • Als jij anders kijkt naar het cijfer van je BMI of dat op je weegschaal je meer zelfliefde ervaart?
 • Als je stopt met alles op je eentje te doen, maar het samen doet met een Feel Good maatje het succes op slagen veel groter is?

Kan jij hulp gebruiken om je oude gewoontes om te buigen naar een nieuwe energieke levensstijl? Tijdens onze 10-daagse Challenge ‘Gezond leven kun je leren’ tonen wij je graag hoe jij dat aanpakt.

Hoe doen we dat?

Gedurende 10 dagen ontvang je dagelijks in je mailbox een kleine uitdaging met grootse impact op jouw healthy lifestyle van ervaringsdeskundige en motivatiecoach Joyce en gezondheidscoach Egon. Je krijgt ook tips en tricks om er een succes van te maken. Wij gaan je motiveren en stimuleren. Samen werken we aan jouw gezonder zelfbeeld. Tot jij de energie door je lijf voelt gieren, de mindshift naar je goed gevoel hebt gemaakt en weer durft genieten van lekker eten.
Het is een online Challenge. Ze neemt amper tijd in beslag en dag na dag ga jij je beter voelen. Waar je ook woont, je kan gewoon deelnemen vanuit je eigen home sweet home. En ja, het is GRATIS.

Wanneer doen we dat?

We gaan tegen de draad in en starten niet op een maandag maar op woensdag 19 januari. Van een mindshift gesproken… Yeps, tot 29 januari gaan wij elke dag met jou aan de slag. Voorzie hiervoor 10 à 30 minuten per dag pure voor jezelf. Da’s niet meer dan genieten van je koffietje of chocoMarkske ;-). Ben je achteraf verslaafd aan ons enthousiasme en heb je de smaak helemaal te pakken, dan hebben nog een leuk plan B!

Gedaan met excuses zoeken, alleen maar resultaten boeken. Dankzij deze challenge ga je het echt volhouden en weer trots zijn op jezelf. Er zullen nog vele complimenten passeren op jouw Feel Good pad.

Power Slim Sint-Truiden
Nog

Ik zeg

✔️JA tegen mezelf.

✔️JA tegen gezond leven.

✔️JA tegen van mijn lijf houden

✔️Ja tegen me goed voelen.

✔️JA TEGEN DE CHALLENGE ‘GEZOND LEVEN KUN JE LEREN’

OHH I AM READY, I SAY YES

Frequent Asked Questions

Het kost je slechts 10 minuten pure voor jezelf per dag. Wil je er meer uithalen, dan kan je er tot 30 minuten per dag voor gaan.

Deze 10-daagse online Challenge is geheel vrijblijvend en gratis. Na de Challenge kan je zelf beslissen of je graag verder werkt aan het veranderen van je gewoontes en een nieuwe gezonde levensstijl.

Wie niet waagt, niet wint. Je hebt niets te verliezen. Is het toch niets voor jou, dan schrijf je je heel gemakkelijk uit. Maar wij zijn er zeker van: hier krijg jij geen spijt van.

We gaan van start op woensdag 19 januari 2022. De dag ervoor ontvang je een eerste mail met een videoboodschap en bereiden wij jou voor op een ideale start. Was het al maar 19/01, toch?

Tijdens onze Challenge word je elke dag samen met de andere deelnemers uitgedaagd. Wil jij graag 1 to 1 begeleiding, stap dan zeker in ons PS Food & lifestyle programma. Klik hier voor het programma.

Ik heb er echt zin in

Vul onderstaand formulier om te starten met de challenge!