14 maart 2020

Welke zonnecrème gebruik je voor je kids?

Welke zonnecrème gebruik je voor je kids?

We genieten van heerlijk lenteweer. Een plus voor de kinderen die nu nu tenminste lekker buiten kunnen ravotten in de tuin of in het parkje in de buurt. Hou het veilig en bescherm ze goed tegen de zon; ook de eerste lentezon berokkent schade.

Welke zonnecrème is nu het meest geschikt voor je kinderen?

– Kies een product dat kinderen leuk vinden. Leuk om aan te brengen en fijn qua gevoel zonder witte prikkelende waas. Best een spray. Voordeel: daar hoeven ze niet stil voor te zitten! Ik heb 2 dochters en die vinden sprayen een leuk spelletje. Van mij geleerd…

– Kies voor een product rijk aan natuurlijke beschermers waarmee de zonnestralen niet tot in de huidcellen doordringen. Onze huismerken zoals het Smart Sun skincare gamma van Skin by Dings, Dermaquest, Environ en jane iredale beschikken over die troeven.

– Goed voor de natuur is goed voor je huid. Kies zonneproducten die geen ingrediënten bevatten die de oceaan en het koraal aantasten. Je herkent ze aan het label reefsafe.

Respecteer deze sunsafe tips voor jou en je kinderen:

– Gebruik minimaal een SPF 15.

–  Bescherm je kinderen tegen de zon van begin maart tot eind september.

– Vertoeven ze langdurig in de zon, herhaal het sprayen of smeren dan om de 2 u.

– Gezwommen? Smeer een keertje extra.

Mijn ‘safe in the sun toppers’ voor kinderen:

The Next best Things SPF 30 van Skin by Dings

(geschikt vanaf 3 jaar)

De multi beschermende en hydraterende face mist van deze smart sun skincare is ideaal voor jou en de kinderen on the go zonder vet gevoel.

Shake it, Spray it en klaar.
Met een veilige SPF 30.

SHOP HIER

Sunny Side of Things SPF 50+ van Skin by Dings (geschikt voor de jongste baby’s)

De zonnecrème de la crème voor jou en de kids.

Met een zeer hoge, waterbestendige UVA-UVB 50+ filter. Een SPF50+, totaal niet vettig en laat geen witte prikkende waas achter.

Daar zijn kinderen blij mee.

SHOP HIER

 

 

Take Things easy SPF 30 van Skin by Dings

Take things easy mag je letterlijk nemen.Deze zonbeschermende en hydraterende body mist (zonder schadelijke drijfgassen) met een SPF 30 is zo gemakkelijk in gebruik.

De kinderen zijn er dol op om de body mist op zichzelf en elkaar te sprayen.

SHOP HIER

 

Meer blogberichten

Tournée minerale voor je huid

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

Verder lezen

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

Verder lezen

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen