08 februari 2022

Dit kan je doen bij puffy eyes en donkere kringen

Zie je donkere kringen rondom je ogen?

Puffy eyes en donkere kringen kunnen verschillende oorzaken hebben. Ze zijn meestal het gevolg van een zeer dunne huid en een te trage bloedcirculatie. Bruine kringen en vlekjes rondom de ogen zijn dan weer het gevolg van pigmentproblemen.

Hoe krijg je wallen?

Door vocht of vetophoping. Vochtophoping ontstaat door een minder goede vochtbalans. Meer water drinken is hiervoor de beste oplossing. Vetophoping is eerder genetisch bepaald en dan is een operatieve ingreep het meest doeltreffend. Tegen overtollige huid is geen enkele oogverzorging opgewassen.

MIJN TOPINGREDIËNTEN VOOR DONKERE KRINGEN:

– Glycerine en hyaluronzuur voor meer hydratie.
– Dimethicone helpt voorkomen dat er vocht ontsnapt.
– Cafeïne heeft effect op bloedvaatjes en werkt als antioxidant.
– Collageen en peptides verstevigen de huid.
– Vitamine A en C werken niet alleen anti-agend maar ook pigmentverlichtend.

Maximum resultaat in minimum tijd?

Breng je ooggel of oogcrème als volgt aan: neem ½ pompje van het product op je middenvingers, verdeel het zachtjes van binnen naar buiten op het oogbot onder je ogen en laat het product zo wegsmelten als sneeuw voor de zon. Ik raad af om oogproducten aan te brengen op je oogleden omdat je dan een risico hebt voor oogontstekingen.

Wil je weten waarom een oogverzorging aanbrengen zo noodzakelijk is? Lees dan zeker mijn Blog: Doeltreffende oogverzorging.

Meer blogberichten

Joyce vindt gouden parel Collageen draadlift

Joyce vindt tijdens haar zoektocht in beautyland een gouden parel: de collageen draadlift. Hiermee heeft ze weer een sterk wapen in huis om huidveroudering tegen te gaan en spectaculaire resultaten te bereiken.

Verder lezen
collageen

Collageen voor de eeuwige jeugd van je huid

Pure Skin vertelt je wat collageen betekent voor je huid en wat helpt en niet helpt tegen veroudering.

Verder lezen

Sunglasses, for your eyes only.

Tips en learnings van Pure Skin om je ogen en oogomtrek correct te beschermen tegen UV in samenwerking met Optiek Jo Warniers

Verder lezen