28 februari 2020

Waarom je huid een serum nodig heeft.

Waarom je huid geen selfie filter maar een serum nodig heeft.

Niet voor niets start ik bij Pure Skin Huidinstituut altijd met een Discover huidanalyse om na te gaan welke behoeften je huid nodig heeft. En hoe vaak hoor ik dan dat zowel vrouwen als mannen hun huid gewoon wat reinigen (vaak zelfs met water) en dan een dag-/nachtcrème zonder SPF smeren. Jij ook? Lees dan zeker mijn reinigingsdossier.

Uiteraard komt iedereen met een specifieke vraag naar Pure Skin. “Hoe kan ik huidveroudering tegen gaan, mijn gevoelige huid er minder rood uit laten zien of mijn droge huid het beste verzorgen?”. Pigmentvlekjes zijn dan weer vaak een zorgpunt voor mannen. En regelmatig zie ik vrouwen die het gevoel hebben dat ze nog in hun puberteit zitten en graag hun acné/puistjes kwijt willen.

Eén ding hebben ze gemeen: ze snakken naar een ‘geen selfie filter nodig huid’. En hoe pak je dat het beste aan? Met een krachtige problemsolver in je gezichtsverzorgingsroutine.
Ja ja, je raadt het al: een serum!

Wat is een serum?

Een serum is vloeibaarder dan een dag/nachtcrème. Er zijn waterige of olie-achtige structuren die je gebruikt afhankelijk van de huidindicatie waarvoor je hem nodig hebt. Een serum is altijd veel sterker geconcentreerd dan bijvoorbeeld een dag/nachtcrème. En bevat veel hogere werkzame stoffen, die dankzij hun kleinere moleculaire omvang ook dieper in de huid indringen. Over de opname van een serum vertel ik je later meer.

Waarom smeer je best een serum?

Of jij nu kiest voor de Slumber, Skyline, Valencia of Hudson Instagram filter, de meeste likes ga je krijgen met een Pure Skin serum filter. Jawel, pure jezelf zijn. En dat verzin ik niet, maar het is proefondervindelijk bewezen. Graag een pure foto zonder diepe rimpels, pigmentvlekken, couperose, gedeshydrateerde huid of acné, dan is een specifiek serum je beste wapen. Hoe en wanneer? Lees het in hoe gebruik je een serum.

Meer blogberichten

Joyce vindt gouden parel Collageen draadlift

Joyce vindt tijdens haar zoektocht in beautyland een gouden parel: de collageen draadlift. Hiermee heeft ze weer een sterk wapen in huis om huidveroudering tegen te gaan en spectaculaire resultaten te bereiken.

Verder lezen
collageen

Collageen voor de eeuwige jeugd van je huid

Pure Skin vertelt je wat collageen betekent voor je huid en wat helpt en niet helpt tegen veroudering.

Verder lezen

Sunglasses, for your eyes only.

Tips en learnings van Pure Skin om je ogen en oogomtrek correct te beschermen tegen UV in samenwerking met Optiek Jo Warniers

Verder lezen