28 november 2019

Jo is helemaal overtuigd van Plasma Lift

Jo komt maandelijks langs voor een gelaatsverzorging en ongeveer een jaar geleden kwam tijdens zo’n behandelmomentje ter sprake dat hij iets aan z’n ogen wou laten doen. Joyce stelde de plasma lift voor en legde alle voor- en nadelen uit. Ze verwittigde ook voor ongemak en gevoeligheid tijdens de behandeling. “En wie kan je dan beter overtuigen dan Joyce”, aldus Jo. Hij maakte meteen een afspraak voor een behandeling van de boven- en onderoogleden.

“Na de behandeling had ik gezwollen ogen, maar Joyce heeft me meteen gerustgesteld en gezegd dat ik een paar dagen geduld moest hebben. En inderdaad, vanaf de derde dag nam de zwelling gestaag af. Ik heb gedurende een week de helende crème gebruikt en nog een tweetal maanden een beschermend product tegen pigmentatie. Die producten kreeg ik mee na de behandeling. Ik ben tevreden over het resultaat van de eerste behandeling. Ook mijn omgeving ziet een frissere oogopslag. Eigenlijk zou ik nu na een jaar de plasma lift best eens herhalen.”

Ontdek alles over Plasma Lift

 

Boek je gratis intake

Benieuwd of we jou kunnen helpen? Vul het formulier in, laad je foto op en boek een gratis intake (30 minuten).
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
   Hierdoor kunnen we vooraf al bepalen wat de beste manier is om jou verder te helpen.

   

  Meer blogberichten

  Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit.

  Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun
  nieuwe levensstijl beter dan ooit met PS Food & Lifestyle!

  Verder lezen

  A Happy and Pure New Year

  2023 klopt aan de deur. Tijd om even terug te blikken op een alweer bewogen 2022 maar vooral ook om hoopvol vooruit te kijken naar 365 nieuwe dagen om alles weer heerlijk Pure te maken. Wij bieden je graag al onze wensen aan in onze traditionele nieuwjaarsbrief. Maar hierbij alvast onze dank voor je vertrouwen in Pure Skin. Op naar een rimpelloos 2023 vol Pure geluk en Pure gezondheid!

  Verder lezen

  Nieuwe make-up trends herfst-winter 2022

  Pure Skin heeft de beste make-up wintertrends verzameld voor vrouwen met een druk leven.

  Verder lezen