28 november 2019

Jo is helemaal overtuigd van Plasma Lift

Jo komt maandelijks langs voor een gelaatsverzorging en ongeveer een jaar geleden kwam tijdens zo’n behandelmomentje ter sprake dat hij iets aan z’n ogen wou laten doen. Joyce stelde de plasma lift voor en legde alle voor- en nadelen uit. Ze verwittigde ook voor ongemak en gevoeligheid tijdens de behandeling. “En wie kan je dan beter overtuigen dan Joyce”, aldus Jo. Hij maakte meteen een afspraak voor een behandeling van de boven- en onderoogleden.

“Na de behandeling had ik gezwollen ogen, maar Joyce heeft me meteen gerustgesteld en gezegd dat ik een paar dagen geduld moest hebben. En inderdaad, vanaf de derde dag nam de zwelling gestaag af. Ik heb gedurende een week de helende crème gebruikt en nog een tweetal maanden een beschermend product tegen pigmentatie. Die producten kreeg ik mee na de behandeling. Ik ben tevreden over het resultaat van de eerste behandeling. Ook mijn omgeving ziet een frissere oogopslag. Eigenlijk zou ik nu na een jaar de plasma lift best eens herhalen.”

Ontdek alles over Plasma Lift

 

Boek je gratis intake

Benieuwd of we jou kunnen helpen? Vul het formulier in, laad je foto op en boek een gratis intake (30 minuten).

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
   Hierdoor kunnen we vooraf al bepalen wat de beste manier is om jou verder te helpen.

   

  Meer blogberichten

  Je huidbarrière, het veiligheidsjasje

  Je huid is je grootste orgaan, en er is onnoemelijk veel over te vertellen. Deze keer wil ik learnings met je delen over je huidbarrière. “De huid-wat” hoor ik je al zeggen… wel,  het beschermlaagje of schild van je huid. En ja hoor, hoe liever jij bent voor de barrière van je huid, hoe gezonder, stralender en liever jouw huid voor jou zal zijn.

  Verder lezen

  Tournée minerale voor je huid

  Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

  Verder lezen

  IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

  Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

  Verder lezen