28 november 2019

Expertise is een verplaatsing waard voor Linsey

Voor haar 40ste verjaardag wou Linsey graag een tandje bijsteken en een extra opfrissing van haar blik. Ze wou liever niet laten snijden, maar wel een lifting van haar bovenoogleden zoals bijvoorbeeld met de plasma lift. Na een eerste zoektocht op het internet, was Linsey voldoende overtuigd van de deskundigheid van Pure Skin om van Buggenhout af te zakken naar Sint-Truiden voor een intake.   

“Tijdens de intake heeft Joyce me uiterst correct en duidelijk over de voor- en nadelen van de behandeling en over de te verwachten resultaten geïnformeerd. Ze was eerlijk over het feit dat het wat pijnlijk kon zijn en dat ik moest rekenen op enkele dagen downtime. Haar expertise heeft me overtuigd. Vlak voor de behandeling was ik redelijk nerveus maar Joyce heeft me echt goed op het gemak gesteld. De behandeling zelf was inderdaad wat pijnlijk maar te verdragen en erna viel het voor mij ook mee.”

“Ik ben niet gestopt met werken. Ik kreeg van Joyce producten voor na de behandeling mee naar huis. Ik heb gedurende een week de verzorgende concealer gebruikt en de beschermende crème om pigmentatie te voorkomen gebruik ik drie maanden. Ik ben tevreden over het resultaat. De foto’s van Joyce spreken ook voor zich.”

ONTDEK ALLES OVER PLASMA LIFT

Boek je gratis intake

Benieuwd of we jou kunnen helpen? Vul het formulier in, laad je foto op en boek een gratis intake (30 minuten).

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
   Hierdoor kunnen we vooraf al bepalen wat de beste manier is om jou verder te helpen.

  Meer blogberichten

  Je huidbarrière, het veiligheidsjasje

  Je huid is je grootste orgaan, en er is onnoemelijk veel over te vertellen. Deze keer wil ik learnings met je delen over je huidbarrière. “De huid-wat” hoor ik je al zeggen… wel,  het beschermlaagje of schild van je huid. En ja hoor, hoe liever jij bent voor de barrière van je huid, hoe gezonder, stralender en liever jouw huid voor jou zal zijn.

  Verder lezen

  Tournée minerale voor je huid

  Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

  Verder lezen

  IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

  Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

  Verder lezen