28 november 2019

Expertise is een verplaatsing waard voor Linsey

Voor haar 40ste verjaardag wou Linsey graag een tandje bijsteken en een extra opfrissing van haar blik. Ze wou liever niet laten snijden, maar wel een lifting van haar bovenoogleden zoals bijvoorbeeld met de plasma lift. Na een eerste zoektocht op het internet, was Linsey voldoende overtuigd van de deskundigheid van Pure Skin om van Buggenhout af te zakken naar Sint-Truiden voor een intake.   

“Tijdens de intake heeft Joyce me uiterst correct en duidelijk over de voor- en nadelen van de behandeling en over de te verwachten resultaten geïnformeerd. Ze was eerlijk over het feit dat het wat pijnlijk kon zijn en dat ik moest rekenen op enkele dagen downtime. Haar expertise heeft me overtuigd. Vlak voor de behandeling was ik redelijk nerveus maar Joyce heeft me echt goed op het gemak gesteld. De behandeling zelf was inderdaad wat pijnlijk maar te verdragen en erna viel het voor mij ook mee.”

“Ik ben niet gestopt met werken. Ik kreeg van Joyce producten voor na de behandeling mee naar huis. Ik heb gedurende een week de verzorgende concealer gebruikt en de beschermende crème om pigmentatie te voorkomen gebruik ik drie maanden. Ik ben tevreden over het resultaat. De foto’s van Joyce spreken ook voor zich.”

ONTDEK ALLES OVER PLASMA LIFT

Boek je gratis intake

Benieuwd of we jou kunnen helpen? Vul het formulier in, laad je foto op en boek een gratis intake (30 minuten).
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
   Hierdoor kunnen we vooraf al bepalen wat de beste manier is om jou verder te helpen.

  Meer blogberichten

  Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit.

  Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun
  nieuwe levensstijl beter dan ooit met PS Food & Lifestyle!

  Verder lezen

  A Happy and Pure New Year

  2023 klopt aan de deur. Tijd om even terug te blikken op een alweer bewogen 2022 maar vooral ook om hoopvol vooruit te kijken naar 365 nieuwe dagen om alles weer heerlijk Pure te maken. Wij bieden je graag al onze wensen aan in onze traditionele nieuwjaarsbrief. Maar hierbij alvast onze dank voor je vertrouwen in Pure Skin. Op naar een rimpelloos 2023 vol Pure geluk en Pure gezondheid!

  Verder lezen

  Nieuwe make-up trends herfst-winter 2022

  Pure Skin heeft de beste make-up wintertrends verzameld voor vrouwen met een druk leven.

  Verder lezen