25 juni 2019

Cindy verovert Hollywood dankzij Pure Skin

Cindy verovert Hollywood.

Joyce had mij razend nieuwsgierig gemaakt naar de Hollywood Carbon peel. Tijdens een intake heeft ze me uitgebreid geïnformeerd over het wat, hoe en waarom van de behandeling, over het resultaat dat ik ervan kon verwachten en over de producten die ik daarna best kon gebruiken.

Door die info verwachtte ik een redelijk intense behandeling qua geluid en gevoel maar dat viel heel erg mee. De enige gevoelige plek was mijn voorhoofd, maar zelfs daar viel het goed te verdragen. Ik voelde mij tijdens de hele behandeling erg comfortabel en iedere keer dat Joyce van plek veranderde, gaf ze dat ook aan zodat ik niet zou schrikken. De behandeling zelf duurde ongeveer een half uur. De verzorging ervoor was prima maar omdat mijn huid toch wel warm aanvoelde na de peeling, was het verkoelend masker dat Joyce erna aanbracht zeker een goed idee.

Net na de behandeling voelde mijn huid enorm goed aan, maar toen ik thuis kwam werd ze weer warm en leek het zelfs of de onregelmatigheden extra naar voren kwamen. Voor sommigen is dit een perfecte lunchbehandeling maar dat zit er niet in voor mij.

De dagen daarna werd ik er steeds gelukkiger van: mijn huid verbeterde zichtbaar dag na dag en na een week zag ze er echt spectaculair beter uit. Ik heb nog nooit zoveel resultaat gehad van een schoonheidsbehandeling. Ik kreeg complimenten van mijn man, mijn vrienden en mijn familie over hoe goed ik er uit zag. En dat na pas één keer! Ik heb al eerder twee peelings gehad maar dat werd alleen door mijn man opgemerkt.

Ik kan dan ook zeggen dat dit de beste schoonheidsbehandeling is die ik ooit heb ondergaan. Voor herhaling vatbaar en echt aan te bevelen aan iedereen. Je voelt je erna zelf een Hollywoodster.

Cindy

Meer blogberichten

Renew your make-up tools

Trendrapport make-up herfst-winter 2023 van Pure Skin en tips en workshops met jane iredale’s make-up tools

Verder lezen

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen

Well-aging, de nieuwste beautytrend

Pure Skin geeft je meer informatie over het verschil tussen anti-aging en well-aging.

Verder lezen