18 juni 2019

Alle lof voor Joyce en de Hollywood Carbon Peel.

Alle lof voor Joyce en de Hollywood Carbon peel.

Trouwe fan van Pure Skin

Ik ben al vele jaren trouwe klant van Pure Skin en heb als het om de verzorging van mijn huid gaat een grenzeloos vertrouwen in Joyce. Ze is weer super enthousiast. Ze heeft een nieuwe behandeling in huis die zowel Egon als zijzelf getest hebben en waarvan het resultaat haar helemaal overtuigd heeft. De Hollywood of Carbon Laserpeel. Zou een echte opkikker zijn voor mijn gevoelige en tikje onzuivere huid.

Joyce is een echte Skin expert

Joyce heeft de werking en het beoogde effect helemaal toegelicht en me aangeraden om ook hals en decolleté mee te nemen en te kiezen voor de anti-aging formule.
Up we went: Joyce waarschuwde me om niet te schrikken voor het geluid. Maar dat viel al bij al mee (veel minder erg hoor dan het boortje van de tandarts). Het laseren deed helemaal geen pijn, het voelde als een warme en relaxerende massage (meegenomen). Het peelen was zo voorbij. En daarna voelde ik haast hoe mijn huid de vitaminesupplementen opslorpte. Enige minpuntje is misschien de geur van verbranding tijdens de behandeling?

Fantastisch resultaat met deze Hollywood carbon peel

Ik vind het resultaat fantastisch: meteen na de behandeling was mijn huid zo zacht als een babyvelletje, ze zag er fris, rozig en glanzend gezond uit. Geen spoortje van de behandeling zelf. De dagen erna was het ‘schone’ gevoel zelfs nog sterker aanwezig. Geen zwart puntje te bespeuren, het voelt echt alsof mijn huid langs binnen en buiten helemaal zuiver gemaakt is. En het zachte strakke gevoel en de gezonde glow blijven ook lekker nazinderen.

Mijn volgende sessie binnen 4 weken is geboekt. Ik kan het iedereen echt aanbevelen: deze behandeling is echt value for money.

Ria

Wil jij ook stralen als een echte Hollywood star? Staan een strakke, frisse huid op jouw verlanglijst? Boek dan net zoals Ria jouw Hollywood carbon peel.

Meer blogberichten

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun nieuwe levensstijl beter dan ooit.

Hanneke en Josien voelen zich dankzij hun
nieuwe levensstijl beter dan ooit met PS Food & Lifestyle!

Verder lezen

A Happy and Pure New Year

2023 klopt aan de deur. Tijd om even terug te blikken op een alweer bewogen 2022 maar vooral ook om hoopvol vooruit te kijken naar 365 nieuwe dagen om alles weer heerlijk Pure te maken. Wij bieden je graag al onze wensen aan in onze traditionele nieuwjaarsbrief. Maar hierbij alvast onze dank voor je vertrouwen in Pure Skin. Op naar een rimpelloos 2023 vol Pure geluk en Pure gezondheid!

Verder lezen

Nieuwe make-up trends herfst-winter 2022

Pure Skin heeft de beste make-up wintertrends verzameld voor vrouwen met een druk leven.

Verder lezen