18 juni 2019

Alle lof voor Joyce en de Hollywood Carbon Peel.

Alle lof voor Joyce en de Hollywood Carbon peel.

Trouwe fan van Pure Skin

Ik ben al vele jaren trouwe klant van Pure Skin en heb als het om de verzorging van mijn huid gaat een grenzeloos vertrouwen in Joyce. Ze is weer super enthousiast. Ze heeft een nieuwe behandeling in huis die zowel Egon als zijzelf getest hebben en waarvan het resultaat haar helemaal overtuigd heeft. De Hollywood of Carbon Laserpeel. Zou een echte opkikker zijn voor mijn gevoelige en tikje onzuivere huid.

Joyce is een echte Skin expert

Joyce heeft de werking en het beoogde effect helemaal toegelicht en me aangeraden om ook hals en decolleté mee te nemen en te kiezen voor de anti-aging formule.
Up we went: Joyce waarschuwde me om niet te schrikken voor het geluid. Maar dat viel al bij al mee (veel minder erg hoor dan het boortje van de tandarts). Het laseren deed helemaal geen pijn, het voelde als een warme en relaxerende massage (meegenomen). Het peelen was zo voorbij. En daarna voelde ik haast hoe mijn huid de vitaminesupplementen opslorpte. Enige minpuntje is misschien de geur van verbranding tijdens de behandeling?

Fantastisch resultaat met deze Hollywood carbon peel

Ik vind het resultaat fantastisch: meteen na de behandeling was mijn huid zo zacht als een babyvelletje, ze zag er fris, rozig en glanzend gezond uit. Geen spoortje van de behandeling zelf. De dagen erna was het ‘schone’ gevoel zelfs nog sterker aanwezig. Geen zwart puntje te bespeuren, het voelt echt alsof mijn huid langs binnen en buiten helemaal zuiver gemaakt is. En het zachte strakke gevoel en de gezonde glow blijven ook lekker nazinderen.

Mijn volgende sessie binnen 4 weken is geboekt. Ik kan het iedereen echt aanbevelen: deze behandeling is echt value for money.

Ria

Wil jij ook stralen als een echte Hollywood star? Staan een strakke, frisse huid op jouw verlanglijst? Boek dan net zoals Ria jouw Hollywood carbon peel.

Meer blogberichten

Je huidbarrière, het veiligheidsjasje

Je huid is je grootste orgaan, en er is onnoemelijk veel over te vertellen. Deze keer wil ik learnings met je delen over je huidbarrière. “De huid-wat” hoor ik je al zeggen… wel,  het beschermlaagje of schild van je huid. En ja hoor, hoe liever jij bent voor de barrière van je huid, hoe gezonder, stralender en liever jouw huid voor jou zal zijn.

Verder lezen

Tournée minerale voor je huid

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

Verder lezen

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

Verder lezen