Koolhydraatarme lasagne bolognaise 4p

Ingrediënten

  • 1 doosje Powerslim lasagnebladen
  • 200 g rundertartaar
  • 4 tomaten in blokjes
  • 1 tl tomatenpuree
  • 1 kleine ui gesnipperd
  • 2 tenen knoflook
  • 4 el Boursin cuisine light
  • Italiaanse kruiden
  • peper en zout
  • Olijfolie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220° graden. Voeg de tomaat, bouillonblokjes, basilicum en de Italiaanse kruiden samen en pureer deze met een staafmixer tot een puree. Verwarm 1 el olijfolie in een pan en bak de tartaar rul. Voeg de tomaten puree toe en laat het geheel even inkoken.

Vet een ovenschaal in met olijfolie. Verdeel de saus over de bodem en beleg met lasagnebladen. Houd deze volgorde aan totdat de saus op is. Zorg ervoor dat je eindigt met een laag saus. Verdeel de 4 el Boursin cuisine over de bovenste laag. Zet de lasagne in het midden van de voorverwarmde oven en laat de lasagne in 20 minuten gaar worden. Serveer met een frisse salade.

Geniet van deze heerlijke koolhydraatarme lasagne bolognaise!

Wil je graag meer te weten komen over hoe je lekker en gezond kan eten, eiwitrijk en koolhydraatarm? En daarbij nog eens van minder gewicht op je weegschaal? Boek dan nu jouw gratis Bodyscan en voel je terug lekker in je lente outfit.