01 oktober 2020

Pure Skin introduceert de Micro-Face-Lift

Nieuw bij Pure Skin: de Micro-Face-Lift

15 jaar geleden stond microneedling echt in zijn kinderschoenen. Mensen kregen het amper uitgesproken, maar ik was fan vanaf het eerste moment ik deze techniek ontdekte. Ik voelde aan alles dat microneedling de behandeling van de toekomst ging worden. Ik volgde de pioniers in microneedling (3 artsen) op de voet. In 2016 mocht ik zelfs als gastspreker op een medisch-esthetisch congres in Dubai mijn ervaringen over de voordelen van microneedling en zonneschade komen delen. Moet ik je nog vertellen dat het mijn favoriete behandelingstechniek is bij Pure Skin? Ondertussen staan we 3 generaties microneedling verder maar is het nu pas echt bekend bij het grote publiek.

Inzicht leidt tot verbetering

Anderhalf jaar geleden – tijdens een studiereis in New York – werd ik geprikkeld door een nieuwe aanvulling op microneedling. Ik kreeg heel wat nieuwe inzichten en wilde er het liefst meteen mee aan de slag. Dat liep iets trager dan verwacht maar nu ben ik helemaal klaar met het concept en deze maand lanceren we de Micro-Face-Lift.

Het belangrijkste inzicht dat me prikkelde voor deze techniek? Natuurlijke methodes om preventief te werken aan huidveroudering worden steeds beter en efficiënter. Uiteraard kan je er altijd voor kiezen om een facelift te laten uitvoeren door een plastisch chirurg. Maar ik merk bij Pure Skin dat men heel vaak niet echt tevreden is over het resultaat. Zo tel ik verschillende klanten die investeerden in een facelift en totaal andere verwachtingen hadden. Het overtollige vel is weliswaar gelift, maar de rimpels zijn niet verdwenen, de pigmentvlekken zijn er nog en de huidkwaliteit is niet verbeterd.

Een tweede inzicht is dat drukbezette mensen niet graag kiezen voor onnatuurlijke behandelingen zoals botox of niet al te snel willen grijpen naar het mes. Zij kiezen liever voor behandelingen die op een pure, natuurlijke manier de huid liften en de huidkwaliteit verbeteren.

Nieuwe techniek bij Pure Skin: de Micro-Face-Lift

Dan komt natuurlijk microneedling to the rescue. Ik haalde met mijn derde generatie microneedling al mooie resultaten maar wilde een stap verder. Stel nu eens dat je microneedling (stimuleren van de huid), radiofrequentie (lifting) en subjectables/peeling (hoogwaardige actieve werkstoffen) zou combineren? Dan verbetert uiteraard de algemene huidkwaliteit maar pak je ook op natuurlijke wijze de diepere rimpels en andere huidproblemen aan. Zonder injectables, verdovingen of messen. En yes, we’re ready for it. Met de Micro-Face-Lift.

Perfecte anti aging voor mensen met een druk leven

Deze behandeling, die een uurtje duurt, is pijnloos en past perfect in een druk actief leven. Afhankelijk van de indicatie ( anti aging – pigment) gebeurt ze in kuurvorm van 5 tot 8 behandelingen in een periode van 12 weken. Na de behandeling heb je geen downtime. Behalve wat lichte roodheid die na +/- een uur verdwijnt (bij diepere rimpels blijft er wat langer roodheid in de rimpeltjes maar die camoufleer je perfect met medical Lygogel), zijn er geen zichtbare sporen.

Beide foto’s zijn getrokken net na de eerste behandeling

Zowel Egon als ik ondergingen de behandelingen en we merkten er beiden onmiddellijk de impact van. Je voelt gedurende enkele dagen letterlijk dat je huid inwendig aan het werk is. Zonder pijnlijk of oncomfortabel gevoel. Voor mezelf wilde ik vooral preventief werken en zag ik een veel mooiere gezonde glow op de huid. Egon’s rimpels werden al na 1 behandeling zachter. Dus, zowel voor hem als haar een ideale behandeling.

Wat gebeurt er tijdens de Micro-Face-Lift?

In de eerste fase brengen we de vochtbalans in orde. In de tweede fase werken we op anti aging en in de derde fase gaan we de huid liften en ophelderen. Dit type behandelingen kan je niet losstaand doen, want dan bereik je niet het gewenste resultaat. Daarom moet je ze doen in kuurvorm.

Welke resultaten mag je verwachten?

. Je huid krijgt een mooie glow.

. Je huid wordt zichtbaar steviger en strakker.

. Pigmentatie wordt verbeterd.

. Diepere rimpels worden vervaagd.

Micro-Face-Lift behandelingen Pure Skin

Microneedling om de jonge huid te stimuleren (preventie)
=> Boost-Micro-Lift

Microneedling voor de huid met eerste lijntjes, rimpels

=> Boostfiller-Micro-Lift

Microneedling voor de vale huid met oneffenheden, pigmentvlekjes,…
=> Glow-Micro-Lift

Microneedling voor de vale huid die last heeft van oneffenheden, pigmentvlekjes, rimpels

=> Glowfiller-Micro Lift

Microneedling voor de huid met melasma

=> Pigment Lightening-Micro-Lift

Microneedling en lifting in 1 behandeling voor de huid die zwaar belast is door huidverslapping, rimpels, pigmentatie,…

=> Micro-Face-Lift

Daar we op maat werken kan het ook zijn dat we verschillende micro face lift’s met elkaar combineren.
Bovenstaande menu’s zijn puur ter indicatie.

Microneedling: 150€
Filler: + 25€
Subjectables: + 45€
Lifting: + 40€
Hals & decolleté: + €80

Voor de beste resultaten raden we je een kuur van 5-8 behandelingen aan. Onderhoudsbehandelingen zijn nodig om het resultaat te behouden om de 3 maanden 1 behandeling.

Ik twijfel er geen seconde aan: you will fall in love with this top treatment. Wil je graag persoonlijk advies of meer informatie, vraag dan een vrijblijvend intake gesprek aan gecombineerd met een Visia huidanalyse. Zo ontdek jij hoe je de beste Pure versie van jouw huid naar boven haalt.

Voor en na resultaten micro face lift

Voor en na foto micro face lift kuur
Voor en na foto micro face lift kuur
Voor en na foto micro face lift kuur
Voor en na foto micro face lift kuur
Voor en na foto micro face lift kuur

Meer blogberichten

Tournée minerale voor je huid

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

Verder lezen

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

Verder lezen

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen