11 mei 2021

Mijn plan van aanpak voor een healthy summerbody zonder cellulite

MIJN PLAN VAN AANPAK VOOR EEN HEALTHY SUMMERBODY

PLAN VAN AANPAK AAN DE BINNENKANT

Ook als je kiest voor een gebalanceerd voedingsprogramma komen helaas niet alle vitamines tot in je huid en gaan ze in eerste instantie steeds naar je vitale organen. Daarom adviseer ik je een zomerkuur met de huidsupplementen Skin collagen en Skin vit C. Hooggedoseerde anti-oxidanten die elkaar versterken en van binnenuit jouw luchtkussentjes sterk en stevig houden.

Mijn advies: gedurende 3 maanden elke dag 2 tabletten Skin collagen en 1 tablet Skin vit C.

PLAN VAN AANPAK AAN DE BUITENKANT

We willen een gezonde, fitte uitstraling. Niet alleen ons gelaat moet er goed uit blijven zien, ook voor ons lichaam willen we een egale strakke huid. En voor onze verzorging hebben we wel wat wensen: ze moet snel aan te brengen zijn, comfortabel aanvoelen en vooral echte resultaten geven.

Hoe vaak heb jij al een anti-cellulite crème gebruikt zonder enig verschil? Misschien werd je niet verteld om ook je voeding aan te passen en meer te bewegen om te werken aan je huidgezondheid? En als je de juiste voeding, beweging en smeren combineerde, smeerde je dan met producten die echt het verschil maken?

Net zoals je met het gebruik van Environ vrij snel een zichtbaar verschil op je gelaat ziet, heeft Dr. Fernandes 3 revolutionaire producten op de markt gelanceerd die doeltreffend de huidgezondheid van je lichaam bevorderen. Ook hier werkt hij met het vitamine Step Up systeem om jouw huid te blijven uitdagen. En zet hij als pionier in microneedling ook dit rock & roll principe in voor het lichaam.

Het huidige zelfbeeld van vrouwen heeft Dr. Fernandes laten inzien dat hij meer moet inzetten op de kracht van Environ voor het lichaam. Zo heeft hij voor de vrouw die last heeft van een sinaasappelhuid of een verslapte huid de Body Contouring Cream ontwikkeld. Een stevige booster voor je body positivity!

De Body Contouring Cream van Environ kan je gebruiken vanaf 25 jaar. Rond die leeftijd start de afname van de veerkracht van onze huid en het verlies van collageen. Omstreeks ons 50ste, tijdens de overgang van de hormonen, krijgt ons collageennetwerk nog een zwaardere impact te verduren. Net daarom is het zo belangrijk om preventief te werken aan de gezondheid van je lichaamshuid.

Deze crème gaat je huid gladder maken, een mooiere vorm geven en verstevigen. We gaan vooral plaatselijk inzetten op de onderkin, bovenarmen, buik, billen, dijen en knieën, kortom je smeert hem op alles wat hangt (behalve op je borsten want de crème vermindert de toename van vetweefsel en als er 1 plek is waar we dat niet willen, is dat daar wel).

De Body Contouring van Environ bevat 3 unieke, krachtige ingrediênten die het volume en de productie van je vetweefsel afremmmen en de productie van elastine (je stevigheid) stimuleren, zodat je natuurlijke gezonde vorm terugkomt. Deze 3 krachtige ingrediënten worden ondersteund door cafeïne, een onmisbaar ingrediënt. Verder heeft Dr. Fernandez aan deze crème vitamine C, E en provitamine B5 toegevoegd. Zij gaan de aanval van buitenaf tegen en je huid intens hydrateren.

Hij gaat zelfs nog een stapje verder om jouw lichaamshuid zo gezond mogelijk te maken. Wil je de beste resultaten en snel een zichtbaar verschil? Dan raad ik je aan om in de ochtend en de avond Body Contouring lokaal aan te brengen, en vervolgens je hele lichaam in te smeren met een mengeling van de Environ Derma-Lac Lotion met Body Oil.

Ik noem Derma-Lac Lotion ook wel het Cleopatra-bad in een potje. Deze lotion zorgt ervoor dat je huid intens gladder wordt, mooier en egaler bruint en zelfs langer je bruine kleurtje behoudt. Nog iets leuks aan dit ritueel? Ruwe zones zoals ellebogen, knieën, hielen en voeten worden veel zachter en blijven dat ook. Bye bye eelt!

Of je het verschil ziet? Ik dacht het wel!

 

Hoe dat kan? Door de Derma-Lac lotion te mengen met de Body Oil verhoog je de opname van je huidvitamines. De Body Oil van Environ is je bodyguard voor een gezonde huid en zorgt ervoor dat je summerbody gevitaminiseerd is en een vooral een mooie glow krijgt. De Body Oil werkt net zoals het vitamine Step Up system voor het gelaat. Het is een droge olie, dus dringt ontzettend snel in je huid en gaat je huid niet alleen beschermen maar ook verbeteren. Als je een kuurtje Body oil achter de rug hebt, kan je stapsgewijs opschalen naar de Body Oil forte voor een nog krachtiger resultaat.

Je vindt de producten voor jouw succesvolle aanpak hier

Meer blogberichten

Haal alleen het goede uit de zon

Tips & tricks van Pure Skin om op een veilige, gezonde manier te genieten van de zon.

Verder lezen

Zonder bescherming veroorzaakt de zon huidkanker.

Nuttige info en tips van Pure Skin om huidschade en huidkankers door de zon te voorkomen.

Verder lezen

Joyce vindt gouden parel Collageen draadlift

Joyce vindt tijdens haar zoektocht in beautyland een gouden parel: de collageen draadlift. Hiermee heeft ze weer een sterk wapen in huis om huidveroudering tegen te gaan en spectaculaire resultaten te bereiken.

Verder lezen