14 augustus 2022

Joyce vindt gouden parel Collageen draadlift

JOYCE VINDT GOUDEN PAREL TIJDENS SCHATTENJACHT: DE COLLAGEEN DRAADLIFT.

In een eerder leven was ik monitrice bij Sport & Spel Sint-Truiden. Ik amuseerde me rot met het entertainen van de jeugd. Ik heb altijd een groot hart voor kinderen gehad, maar ook voor het organiseren van leuke activiteiten. 1 van mijn favorieten? Zoektochten organiseren! En op het einde vonden de kinderen dan een schat boordevol kleine verrassingen. Hun pretoogjes vol geluk vulden keer op keer mijn hart.

Nu ik zelf jonge bengels heb en er wel eens vriendjes komen spelen, vind ik het nog steeds leuk om op schattenjacht te gaan. Zo hebben we ons al eens gewaagd aan een piratenzoektocht in de Sahara van Lommel. Of gingen we speurneuzen in Sint-Truiden op zoek naar de geheime code van Trudo. Een aanrader als je jouw kinderen onze rijke geschiedenis wil laten ontdekken op een speelse manier.

Op zoek naar een gouden parel.

Ook in mijn job vind ik het heerlijk om op zoek te gaan naar gouden parels. Geen evidentie als je weet dat de ene na de andere beautytrend passeert. En laat ik nu 1 gouden regel hebben, ik zweef nooit op trends. Ik handhaaf een eigen, streng protocol waar mijn gouden parels aan moeten voldoen. Een nieuwe behandeling moet perfect passen in jullie drukke leven: jij moet onmiddellijk terug aan de slag kunnen. Ik hou niet van kortstondig resultaat of doe het niet voor een snel voor en na filmpje. Ik ben het meest trots als ik met mijn filmpjes kan stoefen over resultaten na 5 jaar. Dat jij wel ouder wordt, maar je huid een jeugdigere uitstraling heeft. Dan is mijn missie als huidexpert pas echt geslaagd.

Je wil niet weten hoe vaak ik door leveranciers gecontacteerd word om een nieuwigheid te ontdekken. Zo gebeurde het tijdens de coronaperiode zelfs dat een beursgenoteerd beautybedrijf het niet opgaf en kost wat kost een afspraak wou. Ook al was ik overtuigd dat de behandeling niet voldeed aan mijn gouden regels, liet ik de leverancier toch komen. De behandeling werd uitgevoerd op 2 klanten (1 man en 1 vrouw). Ik legde alles vast in de visia en na 3, 30 en 60 dagen maakte ik een nieuwe foto. Helaas pindakaas, zelfs na 3 dagen was het resultaat al weg. Maar ik moest geduld hebben, “ah ja, collageen moet rijpen” of “de testklanten hadden geen goede huidconditie… Bla,bla,bla”. Allemaal bullshit.

Gevonden: de collageen draadlift zonder naalden, een gouden schat!

Als je mij volgt, weet je dat ik regelmatig congressen, seminars en beurzen volg of bezoek. Zo volgde ik vorig jaar online The Aesthetic and Anti-aging Medicine World Congress in Monaco. Daar leerde ik dat de wetenschappers op zoek zijn naar alternatieven voor het overmatig gebruik van Botox en fillers. Dr. Fernandes zet daar al volop op in en lanceerde bijna gelijktijdig de Seriënce Night Serum en de Filler crème van Environ. Menige klanten zullen het beamen, het geeft topresultaten.

Toch kan een crème niet altijd alles overtreffen. Zo deed ik begin dit jaar de test met het Collageen elixir. Hiervan zie ik dagelijks sublieme resultaten. Ik hoor van mijn cliënten dat het een gouden drankje is en zie dat acné, rimpels en fijne lijntjes en zelfs pigmentatie als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik vind het echt een topproduct, maar moet wel wennen aan de werkwijze van de distributeur. Eerlijk, ik heb me hier echt over moeten zetten. Simpelweg omdat mijn klanten zo enthousiast erover zijn en ik keer op keer de vooruitgang zie in mijn Visia. You know; happy clients, happy me.

Omdat ik al jaren focus op de werking van vitamines en peptides en het stimuleren van collageen, heb ik bewust minder aandacht gegeven aan het collageen op zich. Ik weet dat de molecule collageen veel te groot is om zo door de huid opgenomen te worden. Maar ja, de wetenschappers lieten tijdens het congres al weten er is een transitie bezig in de medische en cosmetische wereld. Na jarenlang onderzoek is er ook een doorbraak om de moleculaire opname van collageen door middel van nanotechnologie tot in de diepere huidlagen te krijgen zonder het gebruik van injectienaalden. Dit gegeven op zich is al spectaculair, net zoals de resultaten. En daar openen weer nieuwe deuren.

Zo ontdekte ik een gouden schat

. Ik onderwierp de Collageen draadlift zonder naalden aan mijn gouden regels en vinkte ze 1 per 1 positief af. Vervolgens testen, lezen en leren. En nu kan ik met trots melden dat er een nieuwe behandeling wordt toegevoegd aan het Pure Skin gamma. Tadaa, say hello tegen de Collagen draadlift zonder naalden. Wil je er alles over ontdekken? Ik neem aan van wel. Speur dan als de bliksem naar de pagina met alles wat je erover wil weten.

En zo zie je. Ik krijg nog steeds een happy feeling van schattenjagen en van jullie pretoogjes en wow’s. Op naar de volgende gouden schat.

Meer blogberichten

Tournée minerale voor je huid

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

Verder lezen

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

Verder lezen

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen