01 januari 2021

Musthaves voor Happy Winterlips

Musthaves voor Happy Winterlips

Koude, wind, verwarming… het zijn niet de beste vrienden van je huid. En al helemaal niet van je lippen die zichtbaar en voelbaar uitdrogen, barstjes vertonen… Met deze tips heb je er snel geen last meer van!

Tip 1: voorkomen is beter dan genezen, verzorg dagelijks je lippen. Begin er nu mee in de winter maar doe het heel het jaar.

Tip 2: Droge lippen zijn een logisch gevolg van tekort aan vocht. Drink voldoende water, hoe beter je lichaam aan de binnenkant gehydrateerd is, hoe gezonder je lippen blijven.

Tip 3: Vermijd lippenverzorging met petroleum. Dit product zorgt ervoor dat je nog meer gaat uitdrogen en heeft een verslavend effect. Kies voor gezonde lippenbalsems, zoals de Lipdrink van jane iredale. Dit is een intens verzorgende en herstellende lippenbalsem met SPF 15.

Verkrijgbaar in 5 trendy kleuren, heeft een heerlijke citrussmaak en bevat uitsluitend natuurlijke oliën zoals avocado en macadamia die de delicate huid van je lippen hydrateert en beschermt.

Tip 4: Verrijk je lippen met Omega 3 vetzuren. Slik huidsupplementen met Skin Omega’s. Deze natuurlijke oliën herstellen niet alleen je doge lippen maar ook je droge huid. 

Tip 5: Scrub je lippen zacht. Je verwacht de kus van je leven? Gebruik dan als de bliksem de Sugar & Butter van jane iredale. Deze dubbelzijdige Sugar en Butter exfolieert en verzorgt je lippen. De organische rietsuiker verwijdert op een zachte en lekkere manier de dode huidcellen en hydrateert je lippen. Werk af met een laagje gekleurde en tintelende lip plumper die je lippen hydrateert en voller maakt.

 

Meer blogberichten

Haal alleen het goede uit de zon

Tips & tricks van Pure Skin om op een veilige, gezonde manier te genieten van de zon.

Verder lezen

Zonder bescherming veroorzaakt de zon huidkanker.

Nuttige info en tips van Pure Skin om huidschade en huidkankers door de zon te voorkomen.

Verder lezen

Joyce vindt gouden parel Collageen draadlift

Joyce vindt tijdens haar zoektocht in beautyland een gouden parel: de collageen draadlift. Hiermee heeft ze weer een sterk wapen in huis om huidveroudering tegen te gaan en spectaculaire resultaten te bereiken.

Verder lezen