01 januari 2021

Musthaves voor Happy Winterhands

Musthaves voor happy winterhands

Samen met de winterkoude komen helaas ook vele winterkwaaltjes terug. Heb jij last van droge, schrale handen of kloofjes in je vingers? Volg dan de HAPPY-WINTERHANDEN rescue tips van Pure Skin. Ik leg ze graag letterlijk in de watten zodat jij snel terug kan genieten van zijdezachte handen.;-)

Tip 1: Kies voor de Skin Omega’s: de best mogelijke hydratatie in een capsule! De Skin omega’s combineren Omega 3+6 en vitamine A. Ze maken je droge huid gladder, werken onstekingsremmend (bye bye kloofjes) en herstellen de gevoelige huid. Geeft je huid zijdezacht comfort én zichtbaar resultaat. Omdat je huid NU behoefte heeft aan een beste vriend;-)

 

Tip 2: Smeren, smeren en nog eens smeren. Je handen verraden je leeftijd. Smeer daarom dagelijks Handdrink van jane iredale. Deze verfrissende handcrème met een extract van citroengras gaat je huid niet alleen beschermen tegen pigmentvlekjes, maar ook stevig hydateren en herstellen. Een musthave voor in je handtas, het toillet, je badkamer, kortom geen overbodige luxe om er meer van te hebben ;-).

 

Tip 3: Dit is echt my secret tip: parels waar niet alleen je handen wel bij varen. Verwen je elke avond voor het slapen gaan met een Hydrating Oil capsule van Environ. Je geeft een droge, vochtarme huid een deugddoend hydratatiebad en een luxueus, zijdezacht gevoel.
Ik trakteer eerst mijn gelaat op dit verslavend goedje en omdat ik altijd een restje over heb, werk ik daarmee mijn handen af. Ik kan je verklappen dat veel dames bij Pure Skin hieraan verslaafd zijn!

Meer blogberichten

Haal alleen het goede uit de zon

Tips & tricks van Pure Skin om op een veilige, gezonde manier te genieten van de zon.

Verder lezen

Zonder bescherming veroorzaakt de zon huidkanker.

Nuttige info en tips van Pure Skin om huidschade en huidkankers door de zon te voorkomen.

Verder lezen

Joyce vindt gouden parel Collageen draadlift

Joyce vindt tijdens haar zoektocht in beautyland een gouden parel: de collageen draadlift. Hiermee heeft ze weer een sterk wapen in huis om huidveroudering tegen te gaan en spectaculaire resultaten te bereiken.

Verder lezen