01 januari 2021

Musthaves voor Happy Winterhands

Musthaves voor happy winterhands

Samen met de winterkoude komen helaas ook vele winterkwaaltjes terug. Heb jij last van droge, schrale handen of kloofjes in je vingers? Volg dan de HAPPY-WINTERHANDEN rescue tips van Pure Skin. Ik leg ze graag letterlijk in de watten zodat jij snel terug kan genieten van zijdezachte handen.;-)

Tip 1: Kies voor de Skin Omega’s: de best mogelijke hydratatie in een capsule! De Skin omega’s combineren Omega 3+6 en vitamine A. Ze maken je droge huid gladder, werken onstekingsremmend (bye bye kloofjes) en herstellen de gevoelige huid. Geeft je huid zijdezacht comfort én zichtbaar resultaat. Omdat je huid NU behoefte heeft aan een beste vriend;-)

 

Tip 2: Smeren, smeren en nog eens smeren. Je handen verraden je leeftijd. Smeer daarom dagelijks Handdrink van jane iredale. Deze verfrissende handcrème met een extract van citroengras gaat je huid niet alleen beschermen tegen pigmentvlekjes, maar ook stevig hydateren en herstellen. Een musthave voor in je handtas, het toillet, je badkamer, kortom geen overbodige luxe om er meer van te hebben ;-).

 

Tip 3: Dit is echt my secret tip: parels waar niet alleen je handen wel bij varen. Verwen je elke avond voor het slapen gaan met een Hydrating Oil capsule van Environ. Je geeft een droge, vochtarme huid een deugddoend hydratatiebad en een luxueus, zijdezacht gevoel.
Ik trakteer eerst mijn gelaat op dit verslavend goedje en omdat ik altijd een restje over heb, werk ik daarmee mijn handen af. Ik kan je verklappen dat veel dames bij Pure Skin hieraan verslaafd zijn!

Meer blogberichten

Tournée minerale voor je huid

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

Verder lezen

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

Verder lezen

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen